Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1630827 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimiçi Necmi

geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim. yanımda çalışan 2 tanker şoföründe birden covid-19 çıktı üstelik de şehir dışındayken durumları kötüleşiyor bulundukları yerlerde hastaneye gidiyorlar pozitif çıkınca dünden beri 2 ayrı şehre git ordan araçları getir filan sonra aksayanları toparla vb vb epey yoğun bir haftasonu oldu maçı da izleyemedik. benim izleyemediğim deplasanlarda genelde yenilme gibi bi huyumuz da vardır ayrıca. :ebebe:
murat dikkatli olman gerekir virüs plastik ve metalde 3 gün hayatta kalıyormuş
araca temas ettiysen kendini iyi dinle en azından bu aralar kimseyle temas kurmamaya çalış
özellikle yaşlı insanlardan uzak durmanı tavsiye ederim
geçmiş olsun inşallah bir sorun yaşamazsın

Çevrimiçi Necmi

oynama garantili stoper alıyorsun
yanına welintonu getiriyorsun oynatmak zorundasın kulübede olsa hesap sorar insanlar
kimi harcayacaksın kulübeye oturtacaksın 3 M maaş verdiğin vidayımı
yapamazsın demek göndermen gerekiyor adamın halinden belli mobing uygulandığı
sonuç sahaya çıkar ruh gibi
kendi beceriksizliğinizin bedelini oyuncuya ödetiyorsunuz
kendi beceriksizliğinizin bedelini takıma ödetiyorsunuz
kendi beceriksizliğinizin bedelini taraftara ödetiyorsunuz
aldığınız stoperlerin gönderdiklerinizden ne gibi fazlası var

Çevrimiçi Necmi

bütün oyuncularmı kötü oldu birden
yoksa onları göndermek içinmi birşeyler yapılıyor.
o yüzdenmi böyle kötü performans veriyorlar

Çevrimdışı tangaz

araca temas ettiysen kendini iyi dinle en azından bu aralar kimseyle temas kurmamaya çalış

sağol abi,

temasımız filan olmadı ben operasyonu yürüttüm dışardan ekip getirdik  kabine kimseyi sokmadık kurtarıcı ile aracı boş bi yere çektik sonra başka ekip getirdik dezanfekte ettirdik vbvb bunların dışında ben zaten sıfır temas seviyesindeyim epeydir evden çık arabaya bin işe gel odaya çık akşam olsun eve gir götürüyorum süreci aylardır.

bizler çok dikkat etsekte çok öküzzz var abi ülkede bu sabah bir hikaye duydum bir arkadaşın arkadaşı covid-19 pozitif çıkmış eleman yalnız yaşıyormuş bizim arkadaş defalarca eksiğin filan varsa söyle alalım kapına bırakalım demiş bu sağol gerek yok demiş her gün aramış bizim eleman geçen herife ısrar etmiş kimin kimsen yok napıyorsun deyince eleman eldiveni taktım maskemi taktım markete kendim gittim die itiraf etmiş  :akuma:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi murat

yıkansa da kalıyormuymuş

Çevrimdışı tangaz

yıkansa da kalıyormuymuş

ulv cihazını bir odada veya kapalı mahalde (örn. otel odası araç içi kabini vb) belirli süre çalışır vaziyette bırakınca virüs kalmıyor diye biliyorum bizde birkaç şoförde de geçen haftalarda çıkmıştı benzer işlem uygulattık.
[ Son Düzenleme: 28 Eylül 2020, 16:36:55 tangaz ]
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

Sergen idmanlarda şu yaşımda şu fiziğimle bile sizi top die sektiririm mesajı vermiş  :icool:
Futbolcuyken idman yapmamak için 40 tıkla atardı, demek teknik direktör olarak başlaması lazımmış futbola.

Çevrimdışı tangaz

Futbolcuyken idman yapmamak için 40 tıkla atardı, demek teknik direktör olarak başlaması lazımmış futbola.

olabilir zaten eski çalıştığı oyuncular ağır idmanlardan şikayetçiydi hep

Çevrimiçi Necmi

yıkansa da kalıyormuymuş
dezenfekte edilmesi lazım murat öyle yıkayarak temizleyemezsin her yere ulaşmaz yıkama ama virüs ulaşır.

Çevrimiçi Necmi

olabilir zaten eski çalıştığı oyuncular ağır idmanlardan şikayetçiydi hep
iyide oyuncu sahada koşamıyor dikkat ettinizmi maçta dört metre arkasından koşup dört metre öne geçiyorlardı
hemde kısa mesafede. Bütün koşuları kaybettik

Çevrimiçi murat

iyide oyuncu sahada koşamıyor dikkat ettinizmi maçta dört metre arkasından koşup dört metre öne geçiyorlardı
koşmuyor mu koşamıyormu? necip ile vida olması gereken yerde değil ama suçlu welington oluyor. tamam o da iyi değil ama vida ile de kıyaslanmaz. vidaya da çok suç bulmamak lazım adamı şutlamak için uğraşırsan cebine parasını sıkıştırır öyle gönderirsin. top rakibin ayağında iken hiç baskı yapmadık rahat rahat pas ta attılar şut ta.acilen ana kadroyu oturmak lazım her maç değişik kadroyla başarılı olamazsın.

Çevrimdışı tangaz

koşamıyor değil koşmuyor abi dolar çekmesi sakatlıkları nüksetmiş die bas bas bağırıyor.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

İş yapar mı? Teknik direktörlüğünden iyi olduğu kesin  :ebebe:

https://twitter.com/BesiktasEnglish/status/1310536234645807105
Baktı bunlardan bi cacık olmaz , çıkıp uygulamalı ders vermiş reis :D :D

Top böyle oynanır diyerekten :lol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Sergen idmanlarda şu yaşımda şu fiziğimle bile sizi top die sektiririm mesajı vermiş  :icool:
Kesinlikle :ok:

Sergen, herkesi kadro dışı bırakıp kendisi oynamaya karar vermiş anlaşılan  :ebebe:

https://twitter.com/Besiktas/status/1310527456990900224
Bu yasında bile 3 kişi tutuyor hocayı :kop: :kop:

Vallaha son 15-20 dakika girip oynasın ben sesimi çıkarmam , bi firikik alsak %90 Gol :bandit:

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu yasında bile 3 kişi tutuyor hocayı :kop: :kop:

Vallaha son 15-20 dakika girip oynasın ben sesimi çıkarmam , bi firikik alsak %90 Gol :bandit:
Espirisi güzel.

Ama Sergen çok iyi bir frikikçi değildi, ortalamaydı.

Çevrimdışı doctore

bu takıma 2 tane manyak lazım. biri kesinlikle stoper olmalı. şöyle lugano yada bülent korkmaz tarzı.
büyük takımlarda genç kaleci her zaman büyük risk. düşünsenize defansını kuramayan azarlayamayan kalecimi olur?
Atibaya Allah uzun ömür versin ne diyelim... 37 yaşındaki adam defansla orta saha arasındaki tek geçiş noktan.
souza atiba gökhan tandeminden umutluyum ama aboubakar bir patlarsa üçünden hangisi gol atacak?? bize golcü bir yalancı forvet lazım. ljajic ten hiçbir şey olmaz. ahhh ozi ah... bi sürpriz yapsan be...    :s20:
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı Nartallo

Sergen, herkesi kadro dışı bırakıp kendisi oynamaya karar vermiş anlaşılan  :ebebe:

https://twitter.com/Besiktas/status/1310527456990900224

Güzel reklam yapıyorlar, Sergen sahaya indi, Sergen ders verdi.

Rıdvan'la da bir fotoğraf, gençlere değer veriyorum algısını da verelim alttan.

Transferdeki, kadro seçimindeki rezillikleri örtmüş olduk. Son 5 maçtaki başarısızlığı unutur taraftar Sergen'i sahada görünce.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Güzel reklam yapıyorlar, Sergen sahaya indi, Sergen ders verdi.

Rıdvan'la da bir fotoğraf, gençlere değer veriyorum algısını da verelim alttan.

Transferdeki, kadro seçimindeki rezillikleri örtmüş olduk. Son 5 maçtaki başarısızlığı unutur taraftar Sergen'i sahada görünce.
Yönetim böyle düşünmemizi istiyor olabilir ama bizim öyle düşündüğümüz yok. Güneş balçıkla sıvanmaz.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

Yönetim böyle düşünmemizi istiyor olabilir ama bizim öyle düşündüğümüz yok. Güneş balçıkla sıvanmaz.

Güneş demişken biz yaşlılar özellikle güneşe ex yönetim tarafından mobing yapılırken arkasında durulmazken luce sonrası dönem loading die az demedik burada keşke daha çok deseymişiz camianın duyduğu yok da belki evren mesajı alır ilahi güçler devreye girerdi...

🔴Beşiktaş'ta Aboubakar fırtınası! 🔥

📍Çift kale maçlarda gol olup yağıyor.
📍Kondisyon ve formu çok yüksek.
📍Antrenman sonrası durmuyor, bireysel olarak şut çalışıyor.
📍Teknik ekip, hırsından memnun. Pazar günü formayı kapacak.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

🔴Beşiktaş'ta Aboubakar fırtınası! 🔥

📍Çift kale maçlarda gol olup yağıyor.
📍Kondisyon ve formu çok yüksek.
📍Antrenman sonrası durmuyor, bireysel olarak şut çalışıyor.
📍Teknik ekip, hırsından memnun. Pazar günü formayı kapacak.

Aman dizini falan sakatlar antrenman sonrası eve gitsin  :lol:

Çevrimdışı tangaz

köy takımı! rio ave milana yenilmemiş mi?

Çevrimdışı MUSTAFA_

köy takımı! rio ave milana yenilmemiş mi?
Milan da köy takımı olduğu için normal  :D

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★