Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1629202 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı serhat1903

Bir takımın futbolcuları senede birkaç kez majör hata yapabilir. Van dijk bile geçenlerde hata yaptı gol yedirdi Leeds maçında. Ama bilirsin ki adam o hatayı bir daha belki 30 maç sonra yapacak. Bu takım lanetli midir formasından mıdır armasından mıdır her maç majör hata izletiyor artık izlemeye mecali kalmadı kimsenin her maç istisnasız her maç rezilce hatalar sonucu gol yeniyor. İsim kim olursa olsun taçtan gol yiyor erken kornerden gol yiyor kaleciye pas atarken gol yiyor hücumda top kaybediyor geri dönmeyip gol yiyor yani şöyle rakip güzelce bir set oyunu oynamadan sadece ama sadece bekleyerek hataya zorlayarak gol atıyor bu takıma. Yenmesi en kolay takım dünyadaki çünkü biliyorsun ki elbet bir aptallık yapacaklar sana kaleye yuvarlamak kalacak. Ben bıktım bu oyuncu grubunun bu teknik ekibin maçlarını izlemek istemiyorum
Bende aynısını hissediyorum

Çevrimdışı 38life

En büyük suçlu taraftar, taraftarın cehaleti, duygusallığı.

Çevrimdışı serhat1903

mensahin aciklamalari bana göre skandaldir bu maci biraz hafife aldigimizi söyleyebilirim ne demek ya,

sanki sürekli kazaniyoruzda bayern gibi takim oldukda havala girmisler, daha gecen gün köy takimina elendiniz lan

kimi neyi hafife aliyorsunuz, tez zamanda defolup gitmeniz temenigile
Tercüme hatasıdır diyecem ama yok öyle de değil! Dalga mı geçiyorlar tabi taraftar da yok baskı yedikleri   :s20:

Çevrimdışı tuncaboylu

Bugünkü maçından sonra vida savunulmaz abi yapma.
O geri dörtlünün patlayacağı belliydi. Trabzonspor maçında eğri gemi doğru sefer oldu, ondan beri aksıyor.

Geride genç kaleci, solunda Welinton, sağ bekinde Necip, sol bekinde N'sakala oynayan, maça 6 numarasız çıkan bir takımda, dünya üzerindeki hiç bir stoper iyi oynayamaz.

Mayın tarlası gibi.

[ Son Düzenleme: 27 Eylül 2020, 20:38:33 tuncaboylu ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Sergen ne diyordu?

"Genç oyuncularla oynayıp, 6 maçta 3 beraberlik 3 mağlubiyet alırsak ne derler?" diyordu.

Kurduğu kadroyla 5 maçta 1 beraberlik 3 mağlubiyet oldu.

Haftaya da kazanamazsak, milletin ne diyeceklerini göreceğiz.

Çevrimdışı almanci

Bütün Sorunlarin nedeni Baskan ve Sergen'in birbirini kirmamak icin susmalari. Artik Baskan Hocanin arkasina saklanmayi birakmali. Hesap sorulacak birisi varsa Baskandir.
[ Son Düzenleme: 27 Eylül 2020, 20:44:54 almanci ]

Çevrimdışı tangaz

kaleci de lazım ilk 2 golü ben yemezdim
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi tolga1903

O geri dörtlünün patlayacağı belliydi. Trabzonspor maçında eğri gemi doğru sefer oldu, ondan beri aksıyor.

Geride genç kaleci, solunda Welinton, sağ bekinde Necip, sol bekinde N'sakala oynayan, maça 6 numarasız çıkan bir takımda, dünya üzerindeki hiç bir stoper iyi oynayamaz.

Mayın tarlası gibi.

Vida kötü oynamadı ki. Vida bildiğin takımı sattı. Ha bu takımı kimse satmasa da şu saydığın isimler bile yetiyo ne denli rezil durumda olduğunu ancak bu kariyerde bu yıllık ücrete oynayan sözüm ona takımın en büyük oyuncularından birinin bugün yaptıkları kötülükle falan açıklanamaz. Bu sezon anlaşıldı yarışmacı değiliz o halde vida gibi birkaç oyuncuyu daha gönderip yerine kimseyi almamamız bizim için en hayırlı olanı. Sergen yalçın ve ekibine bir transfer daha yaptırılmamalı.

Çevrimdışı tangaz

bayern 4 city 5 yedi çok da şeetmemek lazım
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı can1903

Sergen hocam maçtan sonra trip atmış.

Kimsenin yüzüne bakmamış kimseyle konuşmamış. :)
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı tuncaboylu

Sergen hocam maçtan sonra trip atmış.

Kimsenin yüzüne bakmamış kimseyle konuşmamış. :)
Ne taktik verdi de, oyuncular uygulayamadı acaba.

İlk 45 dakika tek bir atağımız yoktu, ikinci yarı Aboubakar ekmeğini taştan çıkarıp 1-2 pozisyon buldu.

Çevrimdışı tangaz

keske serdal adali secilseydi belki yine sampiyon olamazdik ama bukadar rezilikde olacagini sanmiyorum ve bukadar kötü takimda kurulmazdi kanimca

evet

Çevrimdışı can1903

Ne taktik verdi de, oyuncular uygulayamadı acaba.

İlk 45 dakika tek bir atağımız yoktu, ikinci yarı Aboubakar ekmeğini taştan çıkarıp 1-2 pozisyon buldu.

Bugün türkiyenin en ücra köşesindeki amatör maçlarına gidelim, u-17 takımının bile herhangi bir oyun planı vardır. Beşiktaşın oyun planı yok.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı tuncaboylu

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1310276039919177729
Kulüpte köstebek de var, şahane ya.

İbrahim Toraman gittiğinden beri pek böyle haberler görmüyorduk, iyi oldu.

Çevrimdışı Erman1903

Bugün türkiyenin en ücra köşesindeki amatör maçlarına gidelim, u-17 takımının bile herhangi bir oyun planı vardır. Beşiktaşın oyun planı yok.

Geçen sezon da Sergen Yalçın vardı takımın başında, baya iyi puan toplandı. Taktikten çok planlama ve oyuncu tercihlerinde problem var, çok abuk bir kadro kuruldu.

Çevrimdışı caner.eryigit

İlk golde akıllı bir kaleci çıkan topu eline alır baktı adam hızla başlayacak topu elinde tutar yada içeri atsr gerekirse sarı görür.
Oyuncuların ruh halinden bayağıdır para alamıyorlar havası sezdim.
Bugün vida savunulacak hiçbirşey yok.
Bir şekilde gidecek herhalde bizim şartlarımız da gitmeli sene sonu şampiyona var kendi bilir iş bilene büyük bir koz.
En son rıza hoca zamanı böyle bir kadromuz var Dı ultra vasat bir kadromuz var hayırlısı olsun ne diyelim.
Abuşa sevindim inş saktlanmadan devam eder.
Kaleci de büyük sıkıntı olmaz böyle kusura bakmasın genç kardeşimiz.
Mensah denen arkadaşa da buranın Beşiktaş olduğunu birileri hatırlatsın saygılar

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Welinton hayatımda gördüğüm en kötü stoper. Hatta stoper filan değil ikinci goldeki pozisyonundan anlaşılacağı üzere. 30 yıldır maç izlerim rakip oyuncuyu çaprazdan kalecisiyle baş başa bırakanını görmemiştim. Vida'ya da helal olsun güzel sattı takımı. Mayışını alamıyor herhalde.

Çevrimdışı tangaz

takımın son şampiyonluklarında tonla kavga haberi çıkıyordu tolgay arslanın başrolde oldugu filan talişkalı canerli filan sonra  dürüm mevzusu da var saymaya kalksak 10 tane rahat sayılır ya cidden ileri unutkanlık başladı sen de ya da cidden ormanı övmek için bunları kötüleyebileceğin her şeyi yapıyorsun.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bugün de gördük ki Abobakar tek bacağıyla oynasa bile bu lige fazla bir santrafor

Töre bildiğimiz gibi , içe kat edip adam eksiltip mermi gibi köşeye topu bırakan bir kanat , özlemişiz..

Modern kanat oyuncusu budur işte

Çok kötüyüz evet , bi cacık olmaz bu takımdan buna da evet ama yine de enseyi karartmamak lazım

4.cu haftadan sonra milli ara ve 5.ci haftayı bay geçiyoruz , Josef - Abou ve Törenin bu arada artık iyice kondisyon ve takıma ısınma işi hallolursa ufak ufak ilerlemeye başlarız diye tahmin ediyorum
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Kavgayı ilk sızdıran site Kartalhaber.com bu arada

Orta çizgi değil..

Çevrimdışı tangaz

Havayla gelip puan toplamak kısmına katılıyorum, etkisi muhakkak var. O sırada bir buhrandaydık ve basit değişikliklerle doğru oyunu oynattı puanları topladı, ama kolay bir iş değildi yaptığı hakkını vermek lazım. Şimdi kurduğumuz kadro öyle garip bir şey ki büyük takım oyunu oynamak imkansız, anca kapanacak kontra falan oynayacağız o da bir yere kadar. Bu takımla topa sahip olarak oynayamayız, kazanmak zorunda olduğumuz maçlarda başımıza çok işler gelir.

Kadro düzgün olmayınca istediğin oyunu oynayamazsın, sonuç alamayınca hava da kaçar-işler sarpa sarar. Şu takımın başına artık Pep gelse ne olacak ki... Kendi ayağımıza kurşun sıktık. Teknik direktörlerin transferde bu kadar etkili olmasını hiç tasvip etmiyorum. Hem iş yükü artar hem sorumluluk, ayrıca takım içinde ayrıcalıklı - ayrıcalıksız olma gibi durumlar oluşturur. Gerçekte olmasa bile oyuncunun kafasına bu düşünceyi sokarsın müthiş tehlikeli işler.

Bu konuda uzmanlığı olmayan hocaların planlamaya karışmaması gerekiyor, ekolü olan kulüplerde zaten sadece hocanın ne istediği sorulur-yapılan listeden adam seçtirilir vb. Bir Klopp yoksa elinde fazlasına bulaştırmayacaksın, kaldı ki Sergen Yalçın normalde bu konularla ilgilenmeyen birisi; Malatya'da röportajı var TD olmasaydım oyuncu araştırırdım diyor.

Hoca çok hatalı ama yönetimin hatası daha büyük, bu şekilde sorumluluklar yüklenmemeliydi. Bizim için bir değerdi kendisi, maalesef onu da doğru kullanmayı bilemedik.

sergen geldiğindeki kadroda elneny vardı gg vardı caner vardı ama daha da önemlisi burak vardı ve iyi oynadığımız her maçta burak gol ve asistleri ile başroldeydi bir kilo golcü bin ayıbı örter.

Çevrimdışı tuncaboylu

takımın son şampiyonluklarında tonla kavga haberi çıkıyordu tolgay arslanın başrolde oldugu filan talişkalı canerli filan sonra  dürüm mevzusu da var saymaya kalksak 10 tane rahat sayılır ya cidden ileri unutkanlık başladı sen de ya da cidden ormanı övmek için bunları kötüleyebileceğin her şeyi yapıyorsun.
O kavgalar antrenmanda oluyordu, onun saklanacak bir tarafı yoktu.

Soyunma odası kulübün yatak odasıdır, oradan laf çıktığını senelerdir hatırlamıyorum.

Çevrimdışı levitate

O kavgalar antrenmanda oluyordu, onun saklanacak bir tarafı yoktu.

Soyunma odası kulübün yatak odasıdır, oradan laf çıktığını senelerdir hatırlamıyorum.

dürüm mevzusu ve talisca vs caner çıktı ya
bipbipbupbup

sergen geldiğindeki kadroda elneny vardı gg vardı caner vardı ama daha da önemlisi burak vardı ve iyi oynadığımız her maçta burak gol ve asistleri ile başroldeydi bir kilo golcü bin ayıbı örter.
Abi Abou sakatlanmazsa bu açığı kapatacak gibi , Masaallah diyelim boğa gibiydi bugün

Tek bacakla oynasa bile bu lige fazla bir santrafor olduğunu bugün 45 dakika da gösterdi bize bir kez daha

Inş sakatlanmaz..

Töre kondisyonunu artırırsa hala bu ligin en iyi kanat oyuncusu bu da bir gerçek , attigi Golü bu ligde atabilecek kac tane kanat oyuncusu var ? Belki Feghuli birde Nwakaeme baska da yok