Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1627672 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı MUSTAFA_

Quaresmanin bir ismi bir ağırlığı vardı , özellikle Avrupa maçlarında adamı markaja alıyorlardı özel olarak ve çekiniyorlardı

S.L hesabı Uefa hesabı bizle ilgili bütün paylasimlarinda Quaresmayi kullanıyordu , kim ne derse desin adam tek başına bir MARKA çünkü

Mensahla kıyaslamak başlı başına futbola hakaret zaten

Quaresmaya ayrıcalık verirsin kimsenin sesi çıkmaz ama Mensaha veremezsin diğer futbolcular kazan kaldırır , bunun ilk canlı örneğini de dün akşam gördük...
Seviyemizi düşürdü yönetim diye boşa söylemiyoruz. Anadolu takımı gibi oynamaya çoktan başladık. Kapan, kontra atakla çık  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mrred

Mevlena mesnevide der ki ; Bir eren veya nebi sırtını ne kadar avama dönerse o kadar Allah'a yaklaşır. Fakat yüzünü avama dönerse o kadar onların kulu ve kölesi olur ve Allah'tan uzaklaşır. Bunu bir metafor yapıp bizim durumumuza uyarlayalım. Burada taraftarı avam olarak kabul edelim. Yönetimleri de nebi veya eren olarak kabul edelim. Allahı da "başarı para kazanç" olarak kabul edelim. Yönetim yani nebiler ne kadar çok taraftarı dinlerse o kadar başarısızlığa mahkumdur. Net bilgi yayalım. Taraftarın aklıyla yapılan hiçbir şey ama hiçbir şey doğru olmaz doğru olsa bile tesadüftür. O yüzden 2 senedir ne Yönetim gitsin﹗ diyorum ne de hoca istifa diyorum. Taraftar istifa!
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

Sosyal medyada gezsen nasıl linç edildiğini görürsün. Gece hayatından tut, antremana sarhoş gelmesi, sevgilileri ile olan ilişkileri. Ne kadar kişisel hayatı varsa masaya yatırılmış. Herkes çok biliyor. Kimse sahayı konuşmuyor. Bunu isteyen de yönetim.

tamam işte layiç de çıksın sahaya karakter koysun hepsini sustursun bu layiçin elinde olan bişey
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

mensah sanki iç sahada değilde deplasmanda rakip boş alan bırakırsa yada 1-0dan sonra rakip açılırsa katkı verir fazlasını vermez gibi duruyor. madem kadroda hocanın bu şekilde kullanması daha doğru olacaktır.
O zaman ana planını Ljajic'e göre yapacaksın, Mensah'a göre değil. Mensah bu takımın hamle oyuncusu olacak söylediğin gibi. Ama bu sefer de Sergen'in prensi yok olur.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

bana kalsa layicle şu indirim işini bir an önce çözer ilk ödemeleri de ona yaparım
arpasını eksik bırakmayıp mutlu edersek o da bizi eder
elimizdeki en kıymetli oyuncu şu an açık ara sahip çıkmak gerek

4-1-4-1 oynadığımız vakit Ljajic'den merkezde verim almamız pek mümkün gözükmüyor. 4-2-3-1'de 10 numara oynarsa verim alınır ama sahaya 1. yazdığımız adam Mensah.

İkisini birden merkezde oynatacağımızı sanmıyorum, zaten bu şekilde pek başarılı da olamazlar. Anca Ljajic sol tarafa çekilecek ama o da hocanın çok düşündüğü bir şey değil gibi. Sol tarafa koymak için vermedik bu paraları Ljajic'e, aksiyonu düşük ve son zamanda iyice düşmüş bir oyuncu o tarafta ne kadar faydalı olacağı tartışılır.

En baştan Mensah gibi önünü kapatacak bir kontra oyuncusu değil Ljajic'le beraber oynayabilecek, yerine de koyabileceğin joker özellikli bir oyuncuyla yapacaktık planlamayı iş işten geçti artık.

Çevrimdışı tangaz

O zaman ana planını Ljajic'e göre yapacaksın, Mensah'a göre değil. Mensah bu takımın hamle oyuncusu olacak söylediğin gibi. Ama bu sefer de Sergen'in prensi yok olur.

kimse kimsenin prensi olmaz sergen döneminde emin olun ve bence de özellikle iç sahada ilk 11 layiç olmalı mensah hamle olmalı

bu arada bir önceki layiç iletisine dewam niteliğinde eklemek isterim layiçin alkol problemi ya da fazla alkol tüketimi olduğunu gece hayatına alkole aşinalığı olan herkes zaten anlar ki suratına bakmak yeterli
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı ALDENYX

mensah sanki iç sahada değilde deplasmanda rakip boş alan bırakırsa yada 1-0dan sonra rakip açılırsa katkı verir fazlasını vermez gibi duruyor. madem kadroda hocanın bu şekilde kullanması daha doğru olacaktır.

Mensahin bize katkisi matkisi olmaz caner kadar zarar verip onun kadar verimi olmaz fernandez mensah bu tip futbolcular modern futbolda olmaz topu kapar kalecine dua edersin napcak nolcak diye..
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı tuncaboylu

vagnere 4 milyon bonservis mi ödedik bırak artık şu manipülasyon işlerini atmanında bir sınırı olsun onur
3 mü ödenmiş, çok azmış.

O sezon attığı her gol için 1 milyon Euro yani.

Çevrimdışı ALDENYX

Josef atiba  lahic  ....  yapmaktan baska care gormuyorum atiba yorulunca dorukhan lahic yorulursa oguzhan...
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı MUSTAFA_

kimse kimsenin prensi olmaz sergen döneminde emin olun ve bence de özellikle iç sahada ilk 11 layiç olmalı mensah hamle olmalı

bu arada bir önceki layiç iletisine dewam niteliğinde eklemek isterim layiçin alkol problemi ya da fazla alkol tüketimi olduğunu gece hayatına alkole aşinalığı olan herkes zaten anlar ki suratına bakmak yeterli
Bunlarla ilgilenmesi gereken de yönetim ve teknik heyet  :tabe: Zamanında Çebi ve eşi takımla bu konularda ilgileniyordu yada öyle reklam yapılıyordu. Birden bire ne değişti de bu oyuncular kötülenir oldu?

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Bilal Bahadır

En ideal ve olması gereken 11 bu şuanda

Ama Aboubakar ve Josefin kadroya girmesi 2 haftayı bulur o yüzden bu 2 haftayı kayıpsız atlatıp milli araya girmemiz lazım , milli aradan sonra zaten %90 Bu 11 ile cikariz maçlara

İnşallah dediğin gibi olur.

Çevrimdışı MUSTAFA_

En ideal ve olması gereken 11 bu şuanda

Ama Aboubakar ve Josefin kadroya girmesi 2 haftayı bulur o yüzden bu 2 haftayı kayıpsız atlatıp milli araya girmemiz lazım , milli aradan sonra zaten %90 Bu 11 ile cikariz maçlara
Ben ilk 10 haftayı gözden çıkarttım. Takım uyumu, fizik kondisyon derken ligin dörtte biri biter. Zaten hazırlık yapmak için bay geçtiğimiz 5. haftayı kullanacağız dedi Murat hoca. Yani planlarda Avrupa yokmuş. Buradan bunu da çıkarabiliriz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Hadi Quaresmanin ismi var , egoist bir adamdi gidip topu alıyordu kimse de bisey diyemiyordu , pardon da Mensah kim yani ? Gökhan dövecek gibi baktı Mensaha

Öyle ayrıcalık tanınacak seviye de bir oyuncu değil yani , böyle tepki koyarlar işte , bu şekilde devam ederse bu durum takım içinde ciddi huzursuzluk çıkarır

Kimseye ederinden fazla değer vermeyeceksin

Quaresma karakterini ben de sevmiyorum orası ayrı ama büyük takım oyuncusu, diğeri düşük-kontracı takımların amatör eğlencesi.

Sağ kanada koyar cizgide kalmasını söyler - kafa vuran forvetlerle oynatırsan şov yapar Q7. Bu yaşında boşa transfer yapmadı o takıma.

Sen o adamı sola atar, bir de zayıf kadroda tüm yükü sırtına bindirirsen kart da görür, tekme atar. Her şey yerinde ağırdır, lüks adam q7 - ona göre oyuncularla oynatacaksın -alakasız oyunculara uymasını beklemeyeceksin. Bir kanat oyuncusu iç forvet değil. İnsanlar bunu anlayamıyorlar, adamın tarzı 20 senedir aynı elin cahili dedi diye tarzını değiştirecek hali yok.

Çevrimdışı sefaköykartali

Samatta'yı 6 milyon Euro bonservis + 2.750 bin Euro maaşla saplamışlar Fenerbahçe'ye. Adam hayatında tek bir sezon iyi oynadı.

Santrafor piyasasının bu düzeyde olduğu ortamda, Larin ve Güven'e sarılacaksın. Biri olmasa, ötekini deneyeceksin.

Yok koşmuyor, yok ağır falan derken; o eksikleri olmayanların fiyatını ve maliyetini düşünün.

Beşiktaş'ın topçusu değil dediğiniz adamlar, artık Beşiktaş'ın topçusu. Yani Beşiktaş 4 sene önce Talisca'ya 18, Aboubakar'a 10 milyon Euro vermeyi düşünecek seviyede değil artık, bunu kabullenmeliyiz.

Artık ülke olarak seviyemiz, Avrupa Ligi'nde gruplara zor kalan bir takımlar seviyesi. O takımların santraforları da Larin ve Güven ayarında olur.

Samatta EPL'den gelmeseydi o paralara gelmezdi. Belçikada Larin Samatta' dan çok atmış, niye almadı o halde Larin' i kiralayan kulübü onu da EPL' ye yollardı. Belçika gibi bol gollü bir ligde 10 tane gol atmak iş değil. Üstelik Larin Beşiktaş' ın seviyesinde falan değil. Beşiktaş Ptt 1. lige düşmedikçe değil. Bu vizyonsuzluğu veya vizyon küçültmeyi Beşiktaş' a uygulamam mümkün değil. Gomez gelsin demiyoruz ama Gomez yoksa Larin var doğru bir skala değil. Zira iki oyuncu arasında kalite ve yetenek anlamında devasa bir uçurum var, o aralıktan her türlü ucuza oyuncu çözülür. Yeter ki akıl koyulsun.

Çevrimdışı tuncaboylu

Samatta EPL'den gelmeseydi o paralara gelmezdi. Belçikada Larin Samatta' dan çok atmış, niye almadı o halde Larin' i kiralayan kulübü onu da EPL' ye yollardı. Belçika gibi bol gollü bir ligde 10 tane gol atmak iş değil. Üstelik Larin Beşiktaş' ın seviyesinde falan değil. Beşiktaş Ptt 1. lige düşmedikçe değil. Bu vizyonsuzluğu veya vizyon küçültmeyi Beşiktaş' a uygulamam mümkün değil. Gomez gelsin demiyoruz ama Gomez yoksa Larin var doğru bir skala değil. Zira iki oyuncu arasında kalite ve yetenek anlamında devasa bir uçurum var, o aralıktan her türlü ucuza oyuncu çözülür. Yeter ki akıl koyulsun.

Maaşı fazla geldiği için almamış olabilir, kulübü almadı diye fesih mi edelim sözleşmesini?

Samatta Belçika'da bir sezon iyi oynayıp, 11 milyona Premier League yaptı.

Senin yönetiminde Larin'den iyisini daha ucuza bulacak bir futbol aklı yoksa ve transfer döneminin bitmesine 10 gün kala adaylar hala 3 milyon Euro isteyen Kalinic ya da 35 yaşındaki Cisse ise; Larin'i tutacaksın.

Love transferini savunurken dönemin şartları muhabbeti yapanlar, Larin'in dönemin şartları gereği tutulmasını desteklemeli. Yoksa kendileri ile çelisirler.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

ilk maç + 120 dk oynadı çok kızamıyorum o konularda

ama partnerinden iyi o kesin :D

Ben de çok bir şey demiyorum, özellikle de bu kadroda. Kesiciliği var ama bana göre vasat adam.

PTT'de var onun gibi oyuncular. Ankaragücünün yedek diye aldığı Erdi Dikmen bence daha iyi topçu. En az Montero kadar kesici, bir o kadar seri, daha teknik, daha uzun boylu ve yerli. Ne anladım o işten...

He bir de yerli...
[ Son Düzenleme: 25 Eylül 2020, 14:07:24 Erman1903 ]

Çevrimdışı Bilal Bahadır

Welinton için söylenecek söz yok, ilk yarı hamleleri yerindeydi maşallah dedik sonra yaptı yine şovunu. Onun rakibe pas atmalarına falan bir şey demiyorum ben artık, tarzı o... Bombalamasın yeter ama yapacak yine...

Montero şu Bilmemnezinho adlı oyuncuyla 114. dakikada olan pozisyonda da büyük hata yaptı. Daha yakındı topa, taça atıverecekti işte ne yapacan alıp dönecek misin. Hasiç ayak koymasa 2.golü de yedirmiş olacaktı. İlk maçı olduğu için affedilebilir ama rakip bana göre bir köy takımıydı, daha dişli rakiplerde de görmek lazım.

Rakip bir köy takımı değildi. Geçen sene Portekiz ligini 5. tamamlamış. Ligimizde ki Alanyaspor, Sivasspor'un dengi bir takım. Bu tarz takımlar artık bizim için ciddiye alınması gereken takımlar konumuna geldi maalesef. Bizim ayarımızda büyük ve güçlü bir camia değil ama takım gücü olarak bir tık altımız konumundalar artık. Biraz daha gerçekçi bakmakta fayda var.

Çevrimdışı tangaz

Maaşı fazla geldiği için almamış olabilir, kulübü almadı diye fesih mi edelim sözleşmesini?

Samatta Belçika'da bir sezon iyi oynayıp, 11 milyona Premier League yaptı.

Senin yönetiminde Larin'den iyisini daha ucuza bulacak bir futbol aklı yoksa ve transfer döneminin bitmesine 10 gün kala adaylar hala 3 milyon Euro isteyen Kalinic ya da 35 yaşındaki Cisse ise; Larin'i tutacaksın.

Love transferini savunurken dönemin şartları muhabbeti yapanlar, Larin'in dönemin şartları gereği tutulmasını desteklemeli. Yoksa kendileri ile çelisirler.

rahat ol bizde trollük de yok çelişki de bu ara unutkanlıkda nirvanaya erdiğin için daha dün yazdığımız bu koşullarda abuş alınacağına larin kalsın daha iyi dediğimizi de unutman normal elbette hatta kontratı 1e çek uzat dediğimizi hiç hatırlamazsın. öte yandan dünkü maç sonrası da larinle ilgili az da olsa olumlu görüşüm ve ümidim çok fazla erezyona uğradı.

Çevrimdışı tuncaboylu

Mevlena mesnevide der ki ; Bir eren veya nebi sırtını ne kadar avama dönerse o kadar Allah'a yaklaşır. Fakat yüzünü avama dönerse o kadar onların kulu ve kölesi olur ve Allah'tan uzaklaşır. Bunu bir metafor yapıp bizim durumumuza uyarlayalım. Burada taraftarı avam olarak kabul edelim. Yönetimleri de nebi veya eren olarak kabul edelim. Allahı da "başarı para kazanç" olarak kabul edelim. Yönetim yani nebiler ne kadar çok taraftarı dinlerse o kadar başarısızlığa mahkumdur. Net bilgi yayalım. Taraftarın aklıyla yapılan hiçbir şey ama hiçbir şey doğru olmaz doğru olsa bile tesadüftür. O yüzden 2 senedir ne Yönetim gitsin﹗ diyorum ne de hoca istifa diyorum. Taraftar istifa!

Katılıyorum.

Fikret Orman'ın sonunu getiren de bu oldu.

Taraftar gazıyla alınan Boyko'yu da gördük, taraftarın istemediği Fabri'yi de.

Taraftara kalsa, Sosa yerine Bryan Ruiz gelmeliydi.

Burak Yılmaz'ı getirmeyen de taraftardı.

Yaz transfer döneminin sonunda Cenk'i 12 milyona satmadı diye Fikret Orman'ı topa tuttular, 6 ay sonra 22'ye gitti.

Fikret Orman ne zaman popülizmin esiri oldu, o zaman kulüp bayır aşağı sürüklendi.

Çevrimdışı tuncaboylu

rahat ol bizde trollük de yok çelişki de bu ara unutkanlıkda nirvanaya erdiğin için daha dün yazdığımız bu koşullarda abuş alınacağına larin kalsın daha iyi dediğimizi de unutman normal elbette hatta kontratı 1e çek uzat dediğimizi hiç hatırlamazsın. öte yandan dünkü maç sonrası da larinle ilgili az da olsa olumlu görüşüm ve ümidim çok fazla erezyona uğradı.

Kontratını 1'e çekip uzatma mesajını falan görmedim.

Dünden beri gördüklerim.

- En salakça transferlerden biri,
- Kim izledi de aldı,
- Topa kız gibi vuruyor,
- İyi bir şey olsa Belçika'daki takım alırdı,
- PTT 1. lig seviyesinde. vs

Enteresan ve anlam veremediğim bir düşmanlık var, garip yani.

Sanki başka bir hesaplaşma içindesiniz.

Amacınız Fikret Orman'la hesaplaşmaksa, adamın orada 50 tane saçma transferi var. Gidin onları gömün. Lens'i getirin, beraber gömelim hatta.

Larin giderse gelecek adamlar 35'lik Cisse, 3 milyonluk Kalinic ve hazır kıta Koita üçlüsünden biri olacak.

Kimi alabilecekler zannediyorsunuz?

Çevrimdışı Erman1903

Rakip bir köy takımı değildi. Geçen sene Portekiz ligini 5. tamamlamış. Ligimizde ki Alanyaspor, Sivasspor'un dengi bir takım. Bu tarz takımlar artık bizim için ciddiye alınması gereken takımlar konumuna geldi maalesef. Bizim ayarımızda büyük ve güçlü bir camia değil ama takım gücü olarak bir tık altımız konumundalar artık. Biraz daha gerçekçi bakmakta fayda var.

Liga Nos Pamuk gibi lig. İyi bir santraforun kalecin varsa üst sıralarda tamamlamak hiç de zor değil. Bütün transferlerini free olarak gerçekleştiren, Gol krallığına oynayan santraforu Taremi'yi kaybeden. Nuno Santos'u satan.  300Bin Euroluk santraforla karşımıza çıkan, Gelson Dela vs gibi iyi oyuncularını bile oynatmayan bir takım vardı karşımızda. Her rakibi ciddiye almak gerekiyor da bu takımın kadrosunun Alt seviye Anadolu takımı ayarında olduğu gerçeğini bana göre değiştirmiyor.

2 bek, 1 gol atamayan dribblingci sağ kanat, sol stoper ve kalecileri harici doğru düzgün oyuncuları yok. Bir de oynatmadıkları 1M lik santraforları falan var işte.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu arada Gökhan dün iyi göründü, ama belli ki henüz 15 dakikalık kondisyonu var.

Maçın uzatmaya kalacağını bilseler, oyuna almazlardı sanırım.

@Yunus Emre Dökmeci nin tabiriyle kamp da yemedi :)

Yani tam bir doksan dakikayı çıkarması için en az 8-10 haftaya ihtiyacı var bence.

Zorlamamak da lazım, sakatlık riski de mevcut.

Çevrimdışı tangaz

Bu arada Gökhan dün iyi göründü, ama belli ki henüz 15 dakikalık kondisyonu var.

Maçın uzatmaya kalacağını bilseler, oyuna almazlardı sanırım.

@Yunus Emre Dökmeci nin tabiriyle kamp da yemedi :)

Yani tam bir doksan dakikayı çıkarması için en az 8-10 haftaya ihtiyacı var bence.

Zorlamamak da lazım, sakatlık riski de mevcut.

naptın 8-10 hafta nedir  :alala:

bu adam pandemi sonrası maç kaçırmamış yüksek tempoda oynamış tr.de 2 ay ara girmiş 8-10 haftaya hazır olur diyorsun ama aynı tarihlerden beri maçı olmayan üstelik arabistan gibi haftada 2 tek idman ve maçdan ibaret ligden gelen josefe 15güne hazır olur fittir diyorsun enteresan

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Hali tavrı tuhaf, doğru düzgün top oynamıyor da bizim elimizdeki adamları yönetmeyi biraz bilmemiz lazım. Sadece oynayana değil oynatana, yöneticilere da bakmak lazım...
Şu şartlar ve gidişatta ortalık toz duman olmuyorsa -ki ne kadar sürer bilinmez- Sergen sayesindedir.

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.