Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1629662 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı goktasoktay

Millet zafer sarhoşu oldu. İki satır yazın da paylaşımımız artsın. Valla bence iyi bir takıma karşı sezonun en güçlü oyununu oynadık. Kimse karagümrük kötüydü diyemez çünkü biz onları bu hale getirdik. Hızlı çıktıklarında ne kadar tehlikeli olacaklarını gördük birkaç pozisyonda ama sonra onlara da müsaade etmedik.
Hulk gelirse büyük bir güç katar bize.
Nazar değmesin, yardımlaşma ve takım ruhu en önemli faktör bu noktaya bizi getiren ve Sergen hocaya sezon başında ben büyük haksızlık etmişim. Taktik ve teknik konularda sıfır diyordum, özür diliyorum kendisinden. Zamanla her şeyi oturttu. Önce oyuncuların saygı ve sevgisini kazandı, sonra da planlarını uygulatmaya geçti. Hocaya şu anda büyük saygı duyuyorum. Mali açıdan içinde olduğumuz durum ve oyuncuların ruh halleri vs yönetilmesi çok zor bir ortamdı. hocaya ve takıma.

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

İnşallah abi, aynı puanda olmak geriyor beni. Başka faktörlerin etkisi olduğu için onların lehinde geriliyorum. Yoksa maşallah takım bugün çok iyiydi.
haklisin .. ayni  problem bende de  var  adamlarin  nefesini  kendi ensemde  hissediorum adeta
Yorgo

Çevrimiçi tolga1903

Bu geri dörtlüden kaza bela gelmezse inşallah yalnızca rıdvan nsakala bazı maçlarda rotasyona girer onun dışında lütfen montero vida bozulmasın. Sol stoper olarak oynayabilecek yegane oyuncumuz montero. O varken topu çok daha iyi dolaştırabiliyoruz vida'nın sol stoper oynadığı maçlarda nasıl ızdıraplar çektiğimizi iyi hatırlasın herkes.

Atiba josef oturdu önlerinde duruma göre oğuzhan mensah veya ljajic oynayacak hocanın bir daha necip/dorukhan josef atiba hatasını tekrarlayacağını sanmıyorum. Sağ kenar ghezzal nkudu gökhan sol kenar larin nkudu ile götürülür burada tek sorunumuz allah korusun olası abou sakatlığı veya cezalı duruma düşmesi sonucu larin'in en uçta güven vermemesi. Onun için de hem yönetim hem hoca takviye düşünüyor anladığım kadarıyla. Takımımız iyi nazar değmesin böyle güçlü oyunlara devam.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağrı Öz

Larin Kanada'da gelecek vaat eden oyunculardan biriydi. Bu ligden gelen oyuncular Avrupa futboluna alışabilir mi muhabbeti dönerken kendisi alındı ve alışamadığı görüldü. Bu adam ilk geldiğinde kendisinde rahatsız eden bir şeyler vardı bir şeyler rayına oturmamıştı. Daha sonra klasik olarak aforoz edildi. Kulüp çok doğru bir hamleyle kendisini Belçika Ligi'ne gönderdi. Burada oynanan maçlar kimsenin ilgisini çekmedi ama özetlerini takip eden Beşiktaşlılar bu adamdaki gelişmeyi gördüler. Şu an oynadığı oyunu aslında geçen yıl oynamaya başlamıştı. Ama gel gelelim sezon başı  döndüğünde birkaç maç oynamasına bile fırsat vermeden kapının önüne konması gerektiğini yazan taraftar yakasını bırakmadı. Neyse ki Sergen'in ve kulübün futbol aklı yerindeydi de süreç farklı işledi. Şu sezon tribünde taraftar olsa bu futbolcu çoktan idam edilmişti.

Taraftar sözü dinleyenin sonu Falcao, dinlemeyenin Larin'dir. Emeği geçen herkese teşekkürü borç biliriz.
[ Son Düzenleme: 21 Ocak 2021, 19:22:40 Çağrı Öz ]

Çevrimdışı celiker1

Bu arada bugün ki çok iyi oyunumuzun bir sebebide Olimpiyat stadının çok iyi zemini diyebiliriz
Hayatta Beşiktaş

Yorgo

Çevrimdışı oblomov

Kısa süreler alsalar da, skor katkısı yapabilecek Töre ve Adem' in verdiği sinyaller, vereceği katkı şüpheli bir transferden daha çok mutlu ediyor beni açıkçası.  :ishock:

Nokta atışı bir transferle de o iş olur işallah  :super:
ASAP

Çevrimdışı Karabay

Karagümrük bizde tebrik twiti atmadı mı?
Türk futbolunu güzelleştirmek adına o biçim top oynadık oysa.

Çevrimdışı Erman1903

Larin Kanada'da gelecek vaat eden oyunculardan biriydi. Bu ligden gelen oyuncular Avrupa futboluna alışabilir mi muhabbeti dönerken kendisi alındı ve alışamadığı görüldü. Bu adam ilk geldiğinde kendisinde rahatsız eden bir şeyler vardı bir şeyler rayına oturmamıştı. Daha sonra klasik olarak aforoz edildi. Kulüp çok doğru bir hamleyle kendisini Belçika Ligi'ne gönderdi. Burada oynanan maçlar kimsenin ilgisini çekmedi ama özetlerini takip eden Beşiktaşlılar bu adamdaki gelişmeyi gördüler. Şu an oynadığı oyunu aslında geçen yıl oynamaya başlamıştı. Ama gel gelelim sezon başı  döndüğünde birkaç maç oynamasına bile fırsat vermeden kapının önüne konması gerektiğini yazan taraftar yakasını bırakmadı. Neyse ki Sergen'in ve kulübün futbol aklı yerindeydi de süreç farklı işledi. Şu sezon tribünde taraftar olsa bu futbolcu çoktan idam edilmişti.

Taraftar sözü dinleyenin sonu Falcao, dinlemeyenin Larin'dir. Emeği geçen herkese teşekkürü borç biliriz.

He ya Larin'in kalmasını çok istiyordu kulüp o yüzden son ana kadar kendisine kulüp aradık. Baktığımız santraforlar yüksekten uçtuğu için son anda kenar oyuncusu aldık ve Larin kaldı. Baya akılla yaptığımız bir iş. Burada baya kişi bunlar olacağına Larin kalsın diyordu, o adamların da şimdi ne oynadığı belli. Beşiktaş taraftarını şımarık renkli takım taraftarıyla karıştırma.

Çevrimdışı MUSTAFA_

He ya Larin'in kalmasını çok istiyordu kulüp o yüzden son ana kadar kendisine kulüp aradık. Baktığımız santraforlar yüksekten uçtuğu için son anda kenar oyuncusu aldık ve Larin kaldı. Baya akılla yaptığımız bir iş. Burada baya kişi bunlar olacağına Larin kalsın diyordu, o adamların da şimdi ne oynadığı belli. Beşiktaş taraftarını şımarık renkli takım taraftarıyla karıştırma.
Genelleme yapmayı çok seviyoruz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Genelleme yapmayı çok seviyoruz  :tabe:

Şans yaver gitmiş ve böyle planlanmamasına rağmen iş buraya gelmiştir. Gereksiz kahramanlıklar yaratmaya gerek yok, ya ne olacağıdı keramet hoca da, adam herkesten performans alıyor. Şimdi o yokları oynayan santraforlar belki bizde olsa iyi oynayacaktı. Bunun planlamayla alakası bile yok.

Çevrimdışı Çağrı Öz

Yazmayacaktım ama insanları yanılttığın için son kez yazayım.

Larin'e kimse kulüp aramadı. Teklifler vardı, kulüp bir fiyat belirledi, istenen rakam verilmedi oyuncu da satılmadı. Kendisi iyi bir sezon geçirse de buradaki medya algısı bedavaya gönderin olduğu için talipli kulüpler fırsat transferi olarak gördüler. Değerini vermeden alabileceklerini düşündüler.

Ayrıca Beşiktaş taraftarını bilemem ama seni az çok biliyorum. O yüzden boşa nefes harcamana gerek yok.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şans yaver gitmiş ve böyle planlanmamasına rağmen iş buraya gelmiştir. Gereksiz kahramanlıklar yaratmaya gerek yok, ya ne olacağıdı keramet hoca da, adam herkesten performans alıyor. Şimdi o yokları oynayan santraforlar belki bizde olsa iyi oynayacaktı. Bunun planlamayla alakası bile yok.
Ben ortada bir başarı varsa en büyük payı Sergen Yalçın'a daha sonra da futbolculara veririm. Maaşları zamanında ödeyen ve kumar oynayıp başarılı hamleler yapan yönetim sonra gelir.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Yazmayacaktım ama insanları yanılttığın için son kez yazayım.

Larin'e kimse kulüp aramadı. Teklifler vardı, kulüp bir fiyat belirledi, istenen rakam verilmedi oyuncu da satılmadı. Kendisi iyi bir sezon geçirse de buradaki medya algısı bedavaya gönderin olduğu için talipli kulüpler fırsat transferi olarak gördüler. Değerini vermeden alabileceklerini düşündüler.

Ayrıca Beşiktaş taraftarını bilemem ama seni az çok biliyorum. O yüzden boşa nefes harcamana gerek yok.

İnsanları asıl yanıltan sensin, hoca santrafor almak istiyordu bak bakalım şimdi hala ne arıyor. İstediğini alamadığı için Larin kadroda kaldı. 2,5'un az üstüne çıksalardı oyuncu satılacaktı, Kalinic falan gibi birini alabilsek de kiralayacaktık tekrar. Plan buydu boşa nefes tüketen sensin. Öyle bir anlatıyorsun ki sanki başından beri Larin üstüne plan yapılmış, sağır sultan duydu yaz planlarımızı. Bak hoca yaz röportajlarına ne diyor; bizim ilgilendiğimiz oyuncular, planlarımız ertesi gün haberlerde diye tebrik ediyor adam gazetecileri  :lol:

Çevrimdışı tuncaboylu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Son haftalarda biraz form düşüklüğü yaşasa da iyi oyuncularımızdan birisi. Ancak mutlaka yedeğini de kadroya eklemeliyiz.

https://twitter.com/Besiktas/status/1352300390272925698

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mellfred

olimpiyat galibiyeti ve sükseli fitbol= geliyor gelmekte olan

Bu  paylasimi yapani taniyan var mi  kim bu  atmasyon herif??    :alala:
Pek dogru olma ihtimali yok gibi fol yok yumurtayok daha  hehrangi bir  haberciden 

https://twitter.com/sakalligazeteci/status/1352302068212654083
Yorgo

Son haftalarda biraz form düşüklüğü yaşasa da iyi oyuncularımızdan birisi. Ancak mutlaka yedeğini de kadroya eklemeliyiz.

+1903
Yorgo

Çevrimdışı goktasoktay

Karagümrük bizde tebrik twiti atmadı mı?
Türk futbolunu güzelleştirmek adına o biçim top oynadık oysa.
Üstlerinden buldozer geçti. Daha toparlanamamıştır onlar

Çevrimdışı worns

non stop oynatıyoruz adamı, yorulma emareleri var. bir alternatifi olsa iyi olurdu gerçekten.

Çevrimdışı worns

1-0'a kadar adamlar çok gömülü oynadı. o bölümdeki çabalarımızı da beğendim. yavaş yavaş topla oynadığımız dönemleri de yoluna koymaya başladık. bu sevindirici keza takım zaten pres ve hızlı geçişte oldukça üretken. hareket alanı olan oyunlarda zaten ligin açık ara üzerinde.

bugün hemen herkes iyiydi. ama n'kodouya ufak bir parantez. ilk yarıda sıkışık defansa rağmen çabası çok faydalıydı. ilk golde yaptığı al-ver ve hatlar arasına koşu, ardından da abouya temiz pası maçın en kritik anı.

Çevrimdışı goktasoktay

non stop oynatıyoruz adamı, yorulma emareleri var. bir alternatifi olsa iyi olurdu gerçekten.
Aslında dorukhan oraya monte edilebilir. Sağ bek oynamışlığı var. Bizde de oynadı. Arada onu kullansak ya?