Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

Gökhan Güvenç ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 654494 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı cursedofdragon

Bizim her şeyden önce güzel bir salona ihtiyacımız var.  :tabe:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bizim her şeyden önce güzel bir salona ihtiyacımız var.  :tabe:
Salon işi ülkedeki şu şartlarda sponsorsuz bir hayal  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Salon işi ülkedeki şu şartlarda sponsorsuz bir hayal  :tabe:

bulunsun sponsor :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

bulunsun sponsor :)
Futbol takımına bulurken 40 takla atılıyor. Basketbola zor bulunur  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Futbol takımına bulurken 40 takla atılıyor. Basketbola zor bulunur  :tabe:

işleri biraz yoluna koysunlar bulunur bulunur  :tabe:

Aynı şey futbol takımı içinde geçerli :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

kötü biri miydi :D
Ahmet Kandemir yapacak onun görevini deyim sen anla  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Göreve daha önce başlamış olsa da resmi olarak yeni açıklandı  :tabe:

https://twitter.com/BjkBasket/status/1218249148656431104

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu hafta ligde maç yok. All Star karşılaşması oynanacak. Bizden sadece McKissic var  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Oyuncumuz McKissic maça ilk beş başlayacak  :)

https://twitter.com/BjkBasket/status/1218501673959743489

2 gs 2 anadolu efes 1 beşiktaş :D

Ergin ataman farkını ortaya koymuş :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Dünyanın en saçma All Star organizasyonunu yapan TBF'yi tebrik ediyorum. Sırf Türkleri şampiyon yapmak için saçma sapan smaçlara tam puan verenler siz birilerinin hakkını yiyerek ülkenin imajına çok büyük katkıda bulunuyorsunuz.Tebrikler  :claps: :claps: :claps:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Dünyanın en saçma All Star organizasyonunu yapan TBF'yi tebrik ediyorum. Sırf Türkleri şampiyon yapmak için saçma sapan smaçlara tam puan verenler siz birilerinin hakkını yiyerek ülkenin imajına çok büyük katkıda bulunuyorsunuz.Tebrikler  :claps: :claps: :claps:
Cavuseksu romanyasini 17sene de gectik galiba
Hedef afrika bako haram kabile-i sahsim devleti

Çevrimdışı MUSTAFA_

Maaşlar ödenmemeye devam ediyor. Bu sene zor bitecek. Destek almayı bilmedikleri için işleri zor  :tabe:

Alıntı
Açıkcası ben para yoksa harcamama tarafındayım. Yıllardır aynı görüşü çoğu kez savundum. Yönetim göreve gelince yaklaşık 150 Milyon Tl sıcak para kasaya koydu. Yeni yöneticimiz örneğin 10 milyon Tl'lik bir katkı sağladı. Fakat bu paralar çok kısa sürede buhar oldu gitti. Şuanda Futbol takımı bile maaş alamıyor. Her dk. yöneticiler para vermez. Bu doğanın kuralına aykırı. Bu yüzden sıkı para politikası izlemelerini doğru buluyorum.

Oyuncu önerme konusuna gelince, biz her dönem bu konularda kulübe destek olduk. Yine olmaya devam edeceğiz. Burak hoca ile uzun zamandır isim üzerinden görüş alışverişi yaptığımız oyuncular bulunmakta. Çok potansiyelli oyuncuları izlemeye hazır olacağınızın garantisini verebilirim.

Bu anlaşmayla birlikte genel anlamda elimiz rahatlayacak mı?Devlet bankalarıyla yapılan anlaşmayla birlikte elimiz kolumuz bağlanıyor.Çözüm olacak mı? Vade süresi 10 yıl. Bu süre yeterli olacaktır diye düşünüyorum. (via. Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
★★★

ben bunu izlemeyi unuttum ama senin yorumuna bakarsak iyi ki izlememişim diyeyim mi @MUSTAFA_ :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

ben bunu izlemeyi unuttum ama senin yorumuna bakarsak iyi ki izlememişim diyeyim mi @MUSTAFA_ :D
Ben sana NBA All Star zamanı uyarayım onu izle. Bunu izlemediğin için hayatında 5 saat arttırdın. Maçı daha kötüydü. Dayanamadım kapattım  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Ben sana NBA All Star zamanı uyarayım onu izle. Bunu izlemediğin için hayatında 5 saat arttırdın. Maçı daha kötüydü. Dayanamadım kapattım  :tabe:

olur onuda izliyeyim bari :D

Çevrimdışı tangaz

bebeler emekliyordu onu gördüm orası güzeldi bi tane dili dışarda vardı maşallah pek tatlıydı
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

bebeler emekliyordu onu gördüm orası güzeldi bi tane dili dışarda vardı maşallah pek tatlıydı
Bebekler öne çıktıysa o organizasyon nice organizasyondur  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Bebekler öne çıktıysa o organizasyon nice organizasyondur  :ebebe:

kazma bi repçi bağırınıyordu hemen çevirdim millet şakira biyonse filan görsel şölen yapıyor bizimkiler nerede kazma var onu çıkarıyor  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

kazma bi repçi bağırınıyordu hemen çevirdim millet şakira biyonse filan görsel şölen yapıyor bizimkiler nerede kazma var onu çıkarıyor  :D
NBA'de basketbol her zaman ön planda. Gidip de şovun önüne geçecek saçma sapan konser düzenlemezler. Genelde 15 dakikalık bir konser oluyor maçın devre arasında. Her şey basketbol üzerine kuruluyor. Bizde maçın önüne geçiyor. Neden? Çünkü basketbol kültürünü henüz tam oturtamadık. Bizde her şey başarı üstünden yürüyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

NBA'de basketbol her zaman ön planda. Gidip de şovun önüne geçecek saçma sapan konser düzenlemezler. Genelde 15 dakikalık bir konser oluyor maçın devre arasında. Her şey basketbol üzerine kuruluyor. Bizde maçın önüne geçiyor. Neden? Çünkü basketbol kültürünü henüz tam oturtamadık. Bizde her şey başarı üstünden yürüyor  :tabe:
Smaç yarışmasında torpil yapıyorlar. Onuralp o çakma Carter smacını Amerika'da liselerarası smaç yarışmasında vursa bir sene boyunca dalga geçerler. Ayrıca maçta sırf bizden birileri olsun diye Berk'i Metecan'ı Doğuş'u falan almışlar maça nerden baksan rezillik. He birde smaç yarışması jürileri var tabi Ozan Güven Ben Fero  :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Smaç yarışmasında torpil yapıyorlar. Onuralp o çakma Carter smacını Amerika'da liselerarası smaç yarışmasında vursa bir sene boyunca dalga geçerler. Ayrıca maçta sırf bizden birileri olsun diye Berk'i Metecan'ı Doğuş'u falan almışlar maça nerden baksan rezillik. He birde smaç yarışması jürileri var tabi Ozan Güven Ben Fero  :D
Basketbol dışında her şey ön plandaydı  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ALDENYX

güzel bir tarafi vardi şut yarişmasi ,bir aktif,bir emekli,birde bayan basketbolcu 27 sn ile kazanan Şaziye İvegin Üner, Cevher Özer ve Tutku Açık'tan oluşan "Yeşil Takım" kazandı. kırmızı takımda 28 sn ile  ...Esra Şencebe , Ender Arslan , Tufan Ersöz ve sonuncuda fovori takım oldu  :evillol:  Nevriye Yılmaz , Sinan Güler , Muratcan Güler

ben burda bayaği bayaği eğlendim...  :)
[ Son Düzenleme: 20 Ocak 2020, 16:19:40 ALDENYX ]
Hayat geç kalanları hiç affetmez.