Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|Beşiktaş Gain Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.
0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hadi inşallah bakalım bu sefer rahatlayabilecek miyiz "Kulübü rahatlatacak büyük bir anlaşmanın sonuna geliniyor. Özellikle devletle ilgili yapılan bazı açıklamalar bu yüzden hassas. Fulya ve Akaretler satılmadan bu girdaptan çıkmak gerekliydi. Şuana kadar atılan adımlar bu yönde."
ciddi mi bu ayy
Sponsorluk anlaşmasının geldiğini duydum ama henüz netleşmediği için isim öğrenememiştim. Böyle bir şeyler var ama kesinleşti mi bilmiyorum
Kaynak ne @enesbjk
sponsorluktan çok banka anlaşmasıyla alakalıymış gibi geldi
Bakalım yine banka yani "İş biraz daha resmileşsin, detaylarını ay sonuna doğru yazayım. Kulüp için önemli bir durum çünkü. Tüm borç yeniden yapılandırılacak."
Bunu yapmadan mevcut yönetimin devam etmesi imkansızdı zaten. Seneye ellerini rahatlatacak bir iş bu. Bu sene mottoları belli oldu: Next season will be better..
saffet sancaklı da epey uzun konuşmuş kulüpler yasası ile alakalı bukapsamda gerçek bir yapılandırma devlet eli uzatma gibi bi şey olabilir
az çabuk olsalar ya
baskette işler düzeliyor galbia doğru mu anladım
Eksik anlamışsın. Kulüpte işler düzeliyor
Yönetim plan yapmış. Yalnızca derin ve sessiz yürütüyorlarmış. Seslerinin çıkmamasının da sebebi buymuş. Eğer kanun da çıkarsa lig bir düzene girebilir.
Sonuçları ne olacak, gs ve fb ne durumda olacak. 1 seneyi kafadan çöpemi atıyoruz.
Fazla umutlanma Burak Bıyıktay'ın koç Kandemir hocamın gm olduğu yapılanmada en iyi ihtimal şu an içinde bulunduğumuz durumun bir tık iyisi olur. Üst seviyeler için çok daha iyi yapılanma lazım onu da ömür boyu göremeyiz çünkü taraftarın gram ilgisi yok şubeye.
Taraftar mümkünse hiç ilgi duymasın, maçlara gelmesin. Geldiklerinde safi zarar oldular. Her geldiklerinde kötü ve çirkin tezahürattan ceza alıyoruz, sahamız kapatılıyor. Alakasız maçta kurabiye tezahüratları yapıyorlar. Futbol taraftarı hele hiç gelmesin. Basketboldan anlayanlar izlesin. Bizim biraz daha elit kesme ihtiyacımız var. Gelip NBA'deki gibi güzel vakit geçirip gidecek. Bunun için de ilk önce taraftar yapımızı düzeltmemiz gerekiyor. Biz yapılanmayı seyircisiz de yaparız.
Elit taraftar için yatırım ve doğru planlama lazım o basketbol kültürünü taraftara enjekte etmek kısa sürede olacak iş değil. Mesela 4 kupalı sezonda bile salon büyük maçlar ve play offlarda dolu oluyordu o dönem bizim için büyük fırsattı basketbol kültürünü taraftara aşılamak için ama Fikret Orman onu da batırdı.
Herkes futbola yapılsın gerisi umurumuzda değil kafasında olduğu için bunlar normal. O dönem azıcık para ayırsalardı basketbola, şu an elit bir Euroleuge takımı bile olabilirdik. O dönem büyümek yerine yok olmayı seçtik resmen
büyümeyi seçseydik emin ol fikret varken o şubeninde borcu mevcudun 3 katı 5 katı olurdu şimdi.
Mevcut halimizden kötü olmazdı emin olabilirsin. Akrabasını verdi ilk o şubeyi boşalttı. Sonra finans uzamanı atadı şubeye. O da şubesinin ölüsü üstünde zıpladı. Bu sezon kurulan kadroya harcanan parayla biz iki sene şubeyi çevirirdik. Ayrıca o kadar ticari itibarımızı yerle bir ettiler ki maaşları ödemeyip artık oyuncular bizden bu durumu göz önüne alıp iki katı para istiyorlar ya da hiç masaya bile oturmuyorlar. Büyümeyi seçseydi şu an en azından sponsorlarımız falan olurdu. Çünkü o dört kupalı sezon çok önemli bir dönüm noktasıydı. Taraftarı salona çekmiş ve Türkiye için inanılmaz olarak görüleni başarmıştın. O dönem futbolda bu kadar seyirci ortalamamız yoktu. Keşkelerle yaşanmıyor. Önümüze bakalım...
Bizim her şeyden önce güzel bir salona ihtiyacımız var.