Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.
0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
dağıtıyoruz hakemler son pozisyon hariç güzel maç yönetiyorlar
Gruptan çıksak bile fazla bir şey değişmeyecek. Bu kadroyla hedef koymamız zor Seneye büyük bir hedef kuracağımız bir sene olmayacak. Bütçe şu an için bu senenin yarısı
Hocam olsun her aşama gelir sonuçta.Belki çok bir umudum olmasa da futbol takımımız şampiyon olur da bütçeye etkisi olur.
Sponsor konusu olursa bütçe artabilir belki. Ancak beklentinin düşük gençlerin fazla olduğu bir kadro olacak. Benim senelerdir istediğim şey
Atletik ve tempolu bir basketbol olursa tadından yenmez
Kandemir takımları genelde atletik ve iyi şutör oyunculardan oluşur Umarım NBA maçı gibi maçlar izleriz seneye. Eğer öyle bir kadro kurulursa inanılmaz olur. Herkes maçlara gitmek ister
ne kandemiri ya o nerden cıktı bıyıtay varya
FIBA Şampiyonlar Ligi 11. HaftaMaç SonucuBeşiktaş Sompo Sigorta 96-67 Happy Casa Brindisi
veriyorum müziği
Bu müzik taraftarla güzel oluyor. Taraftar olmadan boş salonda hiç güzel değil
Bu takım maaş almadan oynuyor. Büyük ihtimal yıl sonuna kadar maaş almayacaklar. Acayip yürek koyarak sahada kalıyorlar. Hepsi çok mutlu ayrıca. Çünkü özgürler. (via. Metin Sönmez)
Bu arada selamlar olsun curry e pardon Burakcan a
Maçın istatistikleri
Benç sayılarında rekor kırmışızdır heralde
Birkan ne zaman dönüyor acaba?
Bu istatistik tablosunda yanında yıldız olan oyuncular ilk beş başlayan oyuncular. Benchten o kadar fazla katkı gelmedi yani
Koçun açıklaması https://twitter.com/BJK_Basketbol/status/1217175444115673092