Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

Samet Ç ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 656899 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı MUSTAFA_

DEDE baskonia' ya gitmiş...ilginç vede tuhaf  :money:
Baskonia araya girip istemese gönderemeyecektik  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bütçenin iki katı parayı harcamak da nasıl bir akılsızlık anlamıyorum.  Fikret Orman ve ekibine buradan selamlarımızı yolluyoruz  :money:

Theodore tek taraflı fesihi gönderdi ancak bu resti kesin ayrılık anlamına gelmiyor şimdilik. Burak hoca da onunla devam etme niyetinde. Yönetim kısa vadede ödeme sorununu belli oranda çözerse devam eder muhtemelen Theodore da burada. Ama bir an evvel adımlar atılmazsa, diğer yabancılar da aynı yoldan gidecekler. Bu konuda artık önlemleri almak gerekiyor. (via. Ferhat Yeşiltaş)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yeni anketimiz oylarınızı bekliyor  :naughty:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

ben beğenmiyorum theodore'u  :ebebe:
Şu anda takımın en iyisi. Adamı eski seviyesine getirdik ve adam kaçıyor. En azından bize bonservis getirmesi lazım. Eğer kaçarsa mevcut yönetime çok kızarım. Hatta şube yöneticisinin twitterına da yazarım  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Şu anda takımın en iyisi. Adamı eski seviyesine getirdik ve adam kaçıyor. En azından bize bonservis getirmesi lazım. Eğer kaçarsa mevcut yönetime çok kızarım. Hatta şube yöneticisinin twitterına da yazarım  :money:

karşıyaka da iyi skor üretiyordu bizde tutuk  :tabe:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Fikret Orman "Yedi yetimin hakkını yedirtmeyiz." deyip çatır çatır yedirmiş  :money:

Alıntı
Beşiktaş Sompo Sigorta, Burak Bıyıktay ile anlaştı. Aylık yaklaşık 5000 dolar maaş. Eski antrenör 50.000 dolar maaş alıyordu.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Fikret Orman "Yedi yetimin hakkını yedirtmeyiz." deyip çatır çatır yedirmiş  :money:

:duman:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Umarım Theodore bir yere gitmez. Türk olan eşi 5 aylık hamile olduğu için bir yere gideceğini düşünmüyorum ama ne olur ne olmaz  :tabe:

Jordan’ın durumu henüz netleşmedi. Transfer yasağı olduğu için, giderse yerine transfer yapmamız imkansız gibi bir şey. (via. Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

Ahmet Kandemir coach olarak beni daha çok tatmin ederdi. En azından min. şartlardan maksimum iş çıkartabildiğini daha önce gösterdi. Memleketin takımı Giresun'da da bir dönem çalıştı, yakından izlemiştim o dönem takımı ve oldukça iyi iş yapmıştı orada da düşük bütçelerle. Bıyıktay'ı pek sevmezdim önceki döneminde ama zaten şu koşullarda bunlardan başka gelecek adam da zor bulunurdu. Kandemir artık coach olarak çalışmak istemiyor herhalde GM gibi bir rol bulunmuş kendisine. Takımın kuruluşunda etkili olacaktır. Tabi ne zaman tekrar takım kurabileceksek o da ayrı mesele.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Theodore sözleşmesini tek taraflı feshetmiş. Umarım ligde kalabiliriz  :money:

Jordan sözleşmeyi tek taraflı Fesh etti. Lakin görüşmeler sürüyor. Çıkmayan candan umut kesilmez. (via. Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Theodore sözleşmesini tek taraflı feshetmiş. Umarım ligde kalabiliriz  :money:

Jordan sözleşmeyi tek taraflı Fesh etti. Lakin görüşmeler sürüyor. Çıkmayan candan umut kesilmez. (via. Metin Sönmez)

gidiyor gitmekte olan.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Umarım ligde kalmayı başarırız. Dede giderayak son şakasını yapmış  :money:

Jordan Theodore kafasında Beşiktaş’ı bitirmiş durumda. Bundan sonra dönüşü zor gözüküyor. Transfer yasağını hızlıca kaldırıp hamle yapmalıyız. Bir süre işler hiç kolay olmayacak. (via. Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yeni guard aramaya başlamışız. Guard aramaya başlamışken Durisic ve Gotcher yerine de birilerine baksak ne güzel olur ama bütçe yok  :tabe:

Jordan konusu çözülemiyor. Yeni guard arayışlarına geçmek üzereyiz. Hoca değişikliği daha önce olsaydı, çok önemli bir ismi kadromuza katacaktık. Maalesef oda Çin'e gitti. (via. Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Yeni guard aramaya başlamışız. Guard aramaya başlamışken Durisic ve Gotcher yerine de birilerine baksak ne güzel olur ama bütçe yok  :tabe:

Jordan konusu çözülemiyor. Yeni guard arayışlarına geçmek üzereyiz. Hoca değişikliği daha önce olsaydı, çok önemli bir ismi kadromuza katacaktık. Maalesef oda Çin'e gitti. (via. Metin Sönmez)
Kim olabilir ki bu çok önemli isim

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Theodore gittiğini açıkladı. Umarım transfer yasağı işini çözeriz. Yoksa küme düşeriz  :tabe:

https://twitter.com/BjkBasket/status/1210544519227285504

Beşiktaş Tarihi
★★★