Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.
0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Burak Bıyıktay gelir Gm'de Kandemir hocam olur
Baskonia araya girmese yine olmuyormuş Yeni gelenler mantıklı gibi duruyor İşler uzun zamandır belliydi ama iş dönüp dolaşıp koça geliyordu. Hoca Baskonia ile anlaşmak üzere. Tek taraflı fesih söz konusu.Gm @ Ahmet KandemirKoç @ Burak Bıyıktay. Şimdilik durum bu. (via. Metin Sönmez)
koç gitmiş mi
tutar mı senceyada şöyle sorayım iyiler mi bari
Bak sen buraya gel @Sir Alex Ferguson Bak buraya uğurlu geldin. Dededen kurtulduk
İyi bir şey oldu galiba fb maçının faturası ona mı patladı
Nedeni için ihtar yollaması diyorlar https://twitter.com/caglartorun/status/1209014880667348993
Bu bana fikret orman quaresma olayını hatırlattı
Ne şekilde gittiğinin umurumda olmadığı iki kişi. Bize ikisinin de maddi olarak pahalıya patladığı açık
Manevi olarakta pahalıya patladı futbol takımındaki olay. Yani gecikmesi en azından. Ne diyim inşallah çok daha iyisi gelir.
Gelecek kişi belli: Burak Bıyıktay. Ben pek sevmem. Umarım iyi olur
o kim.
Eskiden Ergin Ataman'ın yardımcısıydı Beşiktaş'ın başındayken. Sonra Beşiktaş koçluğu yaptı bir dönem. Iverson'un koçuydu hatta Malum o dönem o kadar kötü gittik ki koçu gönderdik. Ancak hatırladığım kadarıyla koçu göndermekte baya zorlanmış ve kötü ayrılmıştık. Burayı okursan hakkında daha fazla bilgiye sahip olabilirsin. Belki kendini geliştirmiştir diye umuyorum
kesin mi geleceği boşa okumayalım
İş imzaya kalmış duyduğuma ve okuduğuma göre
iyi bir koç mu peki sen daha iyi anlıyon @MUSTAFA_
Net berbat koçtu en son