Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

Yusuf Berberoğlu, Özgür Gültekin, Necmi ve 56 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 657472 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı cursedofdragon

Belki eline iyi kadro verince bir şeyler yapabilir  :tabe:

tek umudumuz bu olacak galiba  :uyucam:

Çevrimdışı enesbjk

En berbat koç dusko hocamdan kötü değildir diye düşünüyorum.

En berbat koç dusko hocamdan kötü değildir diye düşünüyorum.

dusko koç değildi.

Çevrimiçi Samet Ç

Medical Park ile sponsorluk görüşmesi yapılıyormuş.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Onlar da herkese sponsor oldu. Bize de olsunlar bir zahmet  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

kaç para vereceklermiş :)

Çevrimiçi Samet Ç

kaç para vereceklermiş :)
Bilmiyorum ama Sompo'dan daha fazla verecekleri kesin

Çevrimdışı MUSTAFA_

Koç konusunda Burak Bıyıktay ile 1.5 senelik sözleşme konusunda anlaşmışız. Ben bütçe olmamasından dolayı bu hamleyi 6 ay için olursa mantıklı bulmuştum. Şimdi başımıza 1.5 senelik yeni bir bela mı aldık hep birlikte göreceğiz  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sevmediğim site şöyle bir haber girmiş  :tabe:
  • Eski yöntimden 1.6 milyon $ borç kalmış.
  • Medical Park ile sponsorluk görüşmesi yapılıyor.
  • Transfer yasağı devam ediyor. 500 bin $ ödenmesi halinde yasak kaldırılabilir.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Sevmediğim site şöyle bir haber girmiş  :tabe:
  • Eski yöntimden 1.6 milyon $ borç kalmış.
  • Medical Park ile sponsorluk görüşmesi yapılıyor.
  • Transfer yasağı devam ediyor. 500 bin $ ödenmesi halinde yasak kaldırılabilir.

her yerden borç fışkırıyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

bu nasıl ?
Düşük bütçelerle iyi işler yapabilen bir koçtu. Amerika Kolej Ligi (NCAA) den bulduğu iyi oyuncularla tanınır. Hatta eskiden Beşiktaş'ın başındayken Lofton'u belki hatırlarsın o getirmişti. Koçluğu konusunda çekincelerim olsa da düşük bütçe ile iyi işler yapabilir. Düşük maaşlı yetenekli ama potansiyeline ulaşmamış oyuncular göreceğiz artık

Beşiktaş Tarihi
★★★

Düşük bütçelerle iyi işler yapabilen bir koçtu. Amerika Kolej Ligi (NCAA) den bulduğu iyi oyuncularla tanınır. Hatta eskiden Beşiktaş'ın başındayken Lofton'u belki hatırlarsın o getirmişti. Koçluğu konusunda çekincelerim olsa da düşük bütçe ile iyi işler yapabilir. Düşük maaşlı yetenekli ama potansiyeline ulaşmamış oyuncular göreceğiz artık

bu gelsin o zaman :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

bu gelsin o zaman :)
Düşük maaşlı iyi oyuncular lazim bize zaten. Biz düşük maaşlı menajerlerin elinde kalmış oyuncuları oynatıyoruz. Umarım iyi işler yaparız. Benim şampiyonluk gibi bir beklentim yok ama eski Beşiktaş basketbolunu özledim.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Düşük maaşlı iyi oyuncular lazim bize zaten. Biz düşük maaşlı menajerlerin elinde kalmış oyuncuları oynatıyoruz. Umarım iyi işler yaparız. Benim şampiyonluk gibi bir beklentim yok ama eski Beşiktaş basketbolunu özledim.

3 kupa kaldırdığımız sezon efsaneydi  :tabe:

Çevrimdışı MUSTAFA_

3 kupa kaldırdığımız sezon efsaneydi  :tabe:
Ben o dönemden öncesini de seviyirdum. Benim için en iyi sezon El Amin'in olduğu sezonlardı. Pota altında Sandro Nicevic vardı hatta  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hayırlı olsun  :tabe:

Burak Bıyıktay ile görüşmeler tamamlandı. Anlaşma sağlandı diyebiliriz. Bu yıl için transfer beklentisine girmeyin. Mevcut oyuncular kaçmasın yeterli. Ocak ayından sonra maaş ödemeleri sorun olacak. Sezonu korku görmeden tamamlarsak yeterli olur. Seneye 1 milyon dolar oyuncu bütçesi var. Ekstra bir gelişe olmazsa bu rakama takım kuracağız. Beklentileriniz bu yönde olsun. (via. Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Burak Bıyıktay ile görüşmeler tamamlandı. Anlaşma sağlandı diyebiliriz. Bu yıl için transfer beklentisine girmeyin. Mevcut oyuncular kaçmasın yeterli. Ocak ayından sonra maaş ödemeleri sorun olacak. Sezonu korku görmeden tamamlarsak yeterli olur. Seneye 1 milyon dolar oyuncu bütçesi var. Ekstra bir gelişe olmazsa bu rakama takım kuracağız. Beklentileriniz bu yönde olsun. (via. Metin Sönmez)
Hayırlısı olsun

Çevrimdışı MUSTAFA_

Mevcut durum bu. Seneye ümitlenmek yok. Fikret Orman ve yönetimine lanet okumaya devam  :money:

Alıntı
Biraz uzun yazacağım ama süreci iyi bir şekilde anlatacağımı düşünüyorum.

Öncelikle içinde bulunduğumuz durum hiç iyi değil. Jordan ve McAdoo'nun takımdan ayrılma ihtimalleri var. jordan yine ihtar çekti ve parası ödenmezse takından ayrılma durumu oldukça yüksek. McAdoo içinde benzer bir durum var. Avrupa'dan talipleri var.

Maalesef olmayan para ile bir takım kuruldu. Hatrırlarsanız sezon başı bütçenin 1.5 milyon dolar civarında olduğundan bahsetmiştim. Fakat bu rakamın çok üzerine çıkarak takım kurdular. Yaklaşık 3 milyon dolarlık bir rakam söz konusu. Nerdeyse 2 katı para harcayan bu ekip şuan kulüpte değiller!!

yaklaşık 1 ay öncesinden gelecek yıl adına umutlu olun diye yazmıştım. Fakat maaleseföyle yalancı yöneticilere sahibiz ki, geçen yıldan ödenmeyen 1.6 milyon dolar borcu gizlemişler. Doğal olarakta önümüzdeki yıl 2.5 milyon dolar gibi bir bütçe olacakken, bunun büyük kısmı borca gidecek. Tabi bu seneden eklenen olmazsa!

Ocak sonuna kadar bir şekilde maaşlar ödencek bunda sorun yok. Fakat ocaktan sonrası büyük tufan. Gelecek yıl adına umutlu olunmasının bir nedenide şuandaki ortaya çıkan tabloyu daha önce bilmenden dolayıydı. Yaklaşık 2 aydır hoca değişimi söz konusuydu ama İvanovicle alakalı kontratın sorun yaratması bu süreci tıkıyordu. Gelecek yılın planlarıda bu süreçte aslında yapılmaya başlanmıştı(Alınacak oyunculara varınca).

İvanovic kontratı gereği başka takım bulun gideyim demişti. Çünkü ev kirası, özel şöförü gibi ekstra giderlerini bile biz ödüyorduk. Buda yaklaşık 50 bin dolar civarında. Böyle yağlı kapıyı kim bırakır? Bu durumların ortaya çıkmasının tek bir sebebi var oda Kumuşoğlu. Kendi oğlunun bulduğu hoca ile şubenin bildiğiniz içine ettiler. 1.5 milyon dolarlık takıma ben yönetici olmam diyecek kadar vasat bir kişilikti. Halbuki bu bütçenin artmasını sağlayacak kendisi değilmiş gibi!

Şuanda transfer yasağı var. Bu yüzden mevcut oyuncularla sezonu tamamlamayı hedefliyoruz. Oyun yapısı daha tempolu ve yüksek skorlu olacak. Sıkıcı Basketboldan biraz uzaklaşacağız.

Burak Bıyıktay'a gelecek olursak. Kendisini yakından tanırım. Beşiktaşlılığından zerre şüphe etmem. Koçluk konusu tartışılabilir onada saygı duyarım. Kendisi ile bu konuları defaatle konuşmuşuzdurda. Şuanda çok sıkıntılı bir süreç var. Bu sıkıntılı süreçte mevcut takımı idare edebilecek br kaç isimden biriydi. Hatta büyük sorun olan bir yapıya geliyorsun dediğimde, ''Sorunları bilerek geliyorum, dertsiz koçluk olmaz'' diye cevap verdi.

Bu süreçte bizde desteğimizi esirgemeyeceğiz. Yanlışları her zamanki gibi açıkca dile getireceğiz.

Ahmet Kandemir ise GM olarak görev alacak. Daha çok alt yapı kanalı ile ilgilenecek gibi. Oyuncu seçimi konusu Burak hoca'da olur. Onun networku çok daha iyidir.

Yıl boyunca dikkatinizi çeken isimleri buradan dile getirebiliriniz. Bunların hepsini ileteceğiz.

Ayrıca gündeme dair aklınıza takılan her soruyu sorabilirsiniz. Mümkün olduğunca hepsini cevaplayacağım. (via. Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

"Yıl boyunca dikkatinizi çeken isimleri buradan dile getirebiliriniz. Bunların hepsini ileteceğiz."
Metin abi böyle yazmış, eğer ucuza verimli oyuncuları yazarsanız dikkatinizi çeken iletmeye çalışırım.

Çevrimdışı MUSTAFA_

"Yıl boyunca dikkatinizi çeken isimleri buradan dile getirebiliriniz. Bunların hepsini ileteceğiz."
Metin abi böyle yazmış, eğer ucuza verimli oyuncuları yazarsanız dikkatinizi çeken iletmeye çalışırım.
Benim önerebileceğim oyuncular tuzlu olur bu bütçe için. NCAA'den 100-150 bin dolarlık oyuncular bulmak lazım. Ben kolej basketbolu izlemeyi sevmiyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

hayırlı olsun.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ALDENYX

Resmi olarak deden kurtulduğumuzu duyurduk  :nargile:

https://twitter.com/BJK_Basketbol/status/1209743688701743104

DEDE baskonia' ya gitmiş...ilginç vede tuhaf  :money:
Hayat geç kalanları hiç affetmez.