Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

Umutcan Kaya ve 71 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 664808 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı cursedofdragon

güzel elendik.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Önümüze bakalım. Yenileceğimizi düşündüğümden tekrarına bakmakla yetindim. Mutluyum Seneye iyi bir sponsorla anlaşabileceğimiz konuşuluyor. İyi takım ve en azından rotasyon yapmayı bilen bir koçla seneye daha etkili bir takım izleyebiliriz. Bu arada CL dışında yarışmacı bir takım olacağımız kulvar kalmadı. Ligi önemsemeden CL ye yüklenmek de mantıklı bir hamle olabilir.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı levitate

Önümüze bakalım. Yenileceğimizi düşündüğümden tekrarına bakmakla yetindim. Mutluyum Seneye iyi bir sponsorla anlaşabileceğimiz konuşuluyor. İyi takım ve en azından rotasyon yapmayı bilen bir koçla seneye daha etkili bir takım izleyebiliriz. Bu arada CL dışında yarışmacı bir takım olacağımız kulvar kalmadı. Ligi önemsemeden CL ye yüklenmek de mantıklı bir hamle olabilir.
seneye full savunma reyiz

beşiktaş pistons xd
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

seneye full savunma reyiz

beşiktaş pistons xd
Beşiktaş Bad Boys  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Valla seneye artık atletik zıpzıp bi siyahi abimizi göremezsem hiçbi umudum olmaz, maalesef Bonsudan beri çok eksikliğini hissediyoruz bu durumun.

Çevrimdışı levitate

Beşiktaş Bad Boys  :ebebe:
valla kurulur abi g-league'de falan bir ton cevher var

tabi görevlilerin bu duruma uyanması lazım
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Valla seneye artık atletik zıpzıp bi siyahi abimizi göremezsem hiçbi umudum olmaz, maalesef Bonsudan beri çok eksikliğini hissediyoruz bu durumun.
c-pf-sf'yi bu tip adamlar doldurmak lazım reyiz
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yapacağımız basit bir işlem var şutu çok iyi 2 oyuncu + 2 tane atletik uzun + oyuna hakim olan takımı taşıyabilen bir guard  :tabe: Böyle bir takım görmeden mezara girmem umarım  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Yapacağımız basit bir işlem var şutu çok iyi 2 oyuncu + 2 tane atletik uzun + oyuna hakim olan takımı taşıyabilen bir guard  :tabe: Böyle bir takım görmeden mezara girmem umarım  :tabe:

göremeden mezara girecez maalesef  :bawling:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Elimizdeki tek iyi adamı da kaptıralım. Böyle çok iyi olur. Tebrikler yönetim  :claps:

Jason Rich böyle giderse gider. Maaş konusu ciddi sıkıntı olmaya başladı. Maalesef yönetemeyenlere mahkum olunan bir şubemiz var. Yazık gerçekten. (via. Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Elimizdeki tek iyi adamı da kaptıralım. Böyle çok iyi olur. Tebrikler yönetim  :claps:

Jason Rich böyle giderse gider. Maaş konusu ciddi sıkıntı olmaya başladı. Maalesef yönetemeyenlere mahkum olunan bir şubemiz var. Yazık gerçekten. (via. Metin Sönmez)

1 tane oyuncumuz var zaten onuda kaçıralım.  :s20:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Benzing beklenilden kısa sürede dönecek. Özel bir alçı ile oynayabilir. 

Ödeme konusu bugünün sorunu değil. Sezon başından beri olan bir durum. Hatırlarsanız Ocak ayından sonrası önemli demiştim. Olay hemen patladı. 

Maalesef yönetmesi gerekenler bu şubeyi yönetemiyorlar. (via. Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şube yine karışmış. Çorba olmuş. En iyi oyuncumuz gidiyor. Ondan sonraki en iyi oyuncumuzun da gitme durumu var. Biz gösterelim elimizden gitsin. Neden? Çünkü maaşları ödeyemiyoruz. Her sene aynı. Kadroyu nicelik değil de nitelik olarak iyi kurmalıydık. Sayısal olarak yeterli olmaktan ve bazı oyunculara boşa para ödemektense 7-8 kişilik dar bir kadronun yanına altyapıdan gençleri takviye etmek daha mantıklı. İnşallah bir gün daha iyi yönetilmeye başladığımızı görürüz

Rich konusu ciddi. Lakin tüm ödemelerini yaptık. Bonservis getirmeden gidemez. 

Benzing içinde ciddi talipler var. Sene sonunda onun kalmayacağını düşünüyorum.

Joe bugün oynanan hazırlık maçında oynamış. Benzing'in olmadığı dönemde onun dönmesi çok önemli olur. (via. Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Şube yine karışmış. Çorba olmuş. En iyi oyuncumuz gidiyor. Ondan sonraki en iyi oyuncumuzun da gitme durumu var. Biz gösterelim elimizden gitsin. Neden? Çünkü maaşları ödeyemiyoruz. Her sene aynı. Kadroyu nicelik değil de nitelik olarak iyi kurmalıydık. Sayısal olarak yeterli olmaktan ve bazı oyunculara boşa para ödemektense 7-8 kişilik dar bir kadronun yanına altyapıdan gençleri takviye etmek daha mantıklı. İnşallah bir gün daha iyi yönetilmeye başladığımızı görürüz

Rich konusu ciddi. Lakin tüm ödemelerini yaptık. Bonservis getirmeden gidemez.

Benzing içinde ciddi talipler var. Sene sonunda onun kalmayacağını düşünüyorum.

Joe bugün oynanan hazırlık maçında oynamış. Benzing'in olmadığı dönemde onun dönmesi çok önemli olur. (via. Metin Sönmez)

rekor gelir elde ettiğimiz sene akabinde bu hallere düşmek ciddi bir başarıdır!
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

rekor gelir elde ettiğimiz sene akabinde bu hallere düşmek ciddi bir başarıdır!
Yönetim basketbol şubemizin 4 kupa aldığı sezonun üstüne geldi. Şu an öyle bir başarıyı tekrarlamamız çok zor. Ancak şubede eskiden beri gelenek olan ve bizim takip etmemizi sağlayan tüm değerleri yok ettiler. Benim tek üzüldüğüm nokta o. İnşallah toparlanırız ve o eski günlere döneriz. Benim şampiyonluktan çok geleneği sürdürme yönünde isteğim var şube için.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Akil Emre

Yönetim basketbol şubemizin 4 kupa aldığı sezonun üstüne geldi. Şu an öyle bir başarıyı tekrarlamamız çok zor. Ancak şubede eskiden beri gelenek olan ve bizim takip etmemizi sağlayan tüm değerleri yok ettiler. Benim tek üzüldüğüm nokta o. İnşallah toparlanırız ve o eski günlere döneriz. Benim şampiyonluktan çok geleneği sürdürme yönünde isteğim var şube için.
Keşke herkes bizim kadar klübü düşünebilse, eminim yönetimin umrunda bile değildir son 5 yıldır basketbola gösterilen değer her sene silbaştan yeni bir takım oluşturmak, para ödememek, başarısızlık vs. ama uzun adam hakan özköse ve yönetemeyenlwr ekibi devamlı basket başında şaka gibi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Keşke herkes bizim kadar klübü düşünebilse, eminim yönetimin umrunda bile değildir son 5 yıldır basketbola gösterilen değer her sene silbaştan yeni bir takım oluşturmak, para ödememek, başarısızlık vs. ama uzun adam hakan özköse ve yönetemeyenlwr ekibi devamlı basket başında şaka gibi

Bu yönetim gelmeden önce de her sene sıfırdan takım kuruluyordu. Sorun seçimlerimizin çok kötü olması. Menajerlerin elindeyiz. Onların önerdiği oyuncuları alıyoruz. Herhangi bir oyuncu için girişimimiz olmuyor. Özellikle yerliler konusunda bir türlü kendi altyapımızdan çözüm üretemiyoruz. Bütçemizi belirlediğimiz ölçünün sürekli dışına çıkıyoruz. Oyunculara para ödemeyince elimizden kaçıyorlar. Bunlara son vermeliyiz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

İlk Yarı Sonucu

Beşiktaş Sompo Japan 58-43 Arel Üni. Büyükçekmece

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

3. Çeyrek Sonucu

Beşiktaş Sompo Japan 69-61 Arel Üniv. Büyükçekmece

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Maç Sonucu

Beşiktaş Sompo Japan 90-84 Arel Üni. Büyükçekmece

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

1. Çeyrek Sonucu

Nanterre 16-18 Beşiktaş Sompo Japan #BasketballCL

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

İlk Yarı Sonucu

Nanterre 34-27 Beşiktaş Sompo Japan

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

3. Çeyrek Sonucu

Nanterre 53-45 Beşiktaş Sompo Japan #BasketballCL

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Maç Sonucu

Nanterre 68-59 Beşiktaş Sompo Japan

Beşiktaş Tarihi
★★★