Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

Necmi, Samet Ç, Akil Emre ve 46 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 663947 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı enesbjk

bu sene tek bir maçı bile izleyemedim yorum yapamıyorum yoksa basketten pis anlarım.

nasıl durumlar gençler?
Avrupa kupasından grubu geçtikten sonra elendik, Türkiye kupasındsn da ilk turda elendik. Playofflara kaldık sayılır önümüzdeki maçlar oldukça zorlu ama bi maç kazansak bile kesin playoffdayız eğer ikili averaja bakılıyorsa. Ama playoffa kalsak da pek şansımızın olacağını zannetmiyorum çünkü bugün 2 yabancı ile oynadık, durumu düşün abi yani.

Çevrimdışı tangaz

Avrupa kupasından grubu geçtikten sonra elendik, Türkiye kupasındsn da ilk turda elendik. Playofflara kaldık sayılır önümüzdeki maçlar oldukça zorlu ama bi maç kazansak bile kesin playoffdayız eğer ikili averaja bakılıyorsa. Ama playoffa kalsak da pek şansımızın olacağını zannetmiyorum çünkü bugün 2 yabancı ile oynadık, durumu düşün abi yani.

üzülmemek elde değil yaa

düştüğümüz şu hallere bak :(((
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Egos

üzülmemek elde değil yaa

düştüğümüz şu hallere bak :(((

aslında biraz haksızlık yapılmış: türkiye kupası zaten üç maçtan oluşuyordu, biz ikinci maçta elendik. illa genel kullanımda olduğu gibi yarı final denmek zorunda değil; ama en azından ikinci tur denebilir. avrupa'da da ilk beş maç dört mağlubiyet, son dokuz maçta sekiz galibiyet ile gruptan ikinci olarak çıktık. takımın beşinci maçta havlu attığı söyleniyordu.

Çevrimiçi MUSTAFA_

aslında biraz haksızlık yapılmış: türkiye kupası zaten üç maçtan oluşuyordu, biz ikinci maçta elendik: illa genel kullanımda olduğu gibi yarı final denmek zorunda değil; ama en azından ikinci tur denebilir. avrupa'da da ilk beş maç dört mağlubiyet, son dokuz maçta sekiz galibiyet ile gruptan ikinci olarak çıktık. takımın beşinci maçta havlu attığı söyleniyordu.
Avrupadan her sene aynı şekilde eleniyoruz. Grupları sorunsuz geçiyoruz. Bir üst tura çıktığımızda karşımıza kolay rakip geliyor ama en kritik oyuncularımız sakatlanıyor. Her iki maçta da kaybedip eleniyoruz. Buna şanssızlık mı denir yoksa plansızlık mı orasına siz karar verin

Seneye bizi daha zor zamanlar bekliyor. Her sene bir önceki senenin borcunu kapatmaya çalıştığımız düşünülürse işim baya zor. İnşallah düzgün bir koç ve iyi bir takım planlaması ile yeni sezona gireriz.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi MUSTAFA_

Maç Sonucu

Beşiktaş Sompo Japan 80-78 Bahçeşehir Koleji

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

yerliler 5 ay, yabancılar 2 aydır maaş alamıyomuş :ı
bipbipbupbup

Çevrimiçi MUSTAFA_

1. Çeyrek Sonucu

Banvit 23-21 Beşiktaş Sompo Japan

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi MUSTAFA_

İlk Yarı Sonucu

Banvit 37-25 Beşiktaş Sompo Japan

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi MUSTAFA_

7.5 dakika sayı bulamadık. Maç futbola benzedi basketboldan çok bizim adımıza  :alala: Koç kötü, yönetim kötü, taraftar kötü (yine salondan çıkarıldı), basketbolcular maaş alamıyor ve yetenekleri sınırlı daha ne olsun. Şubenin olması mucize resmen  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

7.5 dakika sayı bulamadık. Maç futbola benzedi basketboldan çok bizim adımıza  :alala: Koç kötü, yönetim kötü, taraftar kötü (yine salondan çıkarıldı), basketbolcular maaş alamıyor ve yetenekleri sınırlı daha ne olsun. Şubenin olması mucize resmen  :money:
Koc naapsin ya da hangi koc gelsin
Kimseyi beyenmiyonuz arkadas
Asrin kadrosunu vermisler adama

Çevrimiçi MUSTAFA_

3. Çeyrek Sonucu

Banvit 56-48 Beşiktaş Sompo Japan

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi MUSTAFA_

Koc naapsin ya da hangi koc gelsin
Kimseyi beyenmiyonuz arkadas
Asrin kadrosunu vermisler adama
Takımın ritmini bozuyor oyuncu tercihleri ile geldiğinden beri  :tabe: Türkiye'de her sporda dünyadan farklı olduğumuz gibi farklı bir basketbol oynuyoruz  :tabe: En kritik anlarda, ritim bulduğumuzda yaptığı değişikliklerle takımın başarısını baltalıyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi MUSTAFA_

Maç Sonucu

Banvit 76-67 Beşiktaş Sompo Japan

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Takımın ritmini bozuyor oyuncu tercihleri ile geldiğinden beri  :tabe: Türkiye'de her sporda dünyadan farklı olduğumuz gibi farklı bir basketbol oynuyoruz  :tabe: En kritik anlarda, ritim bulduğumuzda yaptığı değişikliklerle takımın başarısını baltalıyor  :tabe:
75 sayi atamiyoz habire kupon yatiyor arkadas

Çevrimiçi MUSTAFA_

75 sayi atamiyoz habire kupon yatiyor arkadas
2 yabancı ile oynuyoruz normal  :tabe: Diğerleri ya sakat yada para almadığı için oynamıyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

2 yabancı ile oynuyoruz normal  :tabe: Diğerleri ya sakat yada para almadığı için oynamıyor  :tabe:
Cek cuk bisi versinler ya
Taraftarin kuponu yatiyor

Çevrimiçi MUSTAFA_

Çok iyiyiz. Kim kötüyüz derse yalan söyler. Aksini iddia eden faiktir...

Ivan Buva, maaşlarını alamadığı gerekçesiyle sözleşmesini feshetti.

Diğer yabancı oyuncuların ödemesi yapılırken Buva’nın maaşının ödenmemesi nedeniyle Hırvat oyuncunun ayrılık kararı aldığı ve takım arkadaşlarıyla vedalaştığı öğrenildi.

Öte yandan yerli oyuncular da ödemelerini almaması nedeniyle idmanlara çıkmazken bireysel olarak çalışmalarını sürdürüyor.(YasaklıSite)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Çok iyiyiz. Kim kötüyüz derse yalan söyler. Aksini iddia eden faiktir...

Ivan Buva, maaşlarını alamadığı gerekçesiyle sözleşmesini feshetti.

Diğer yabancı oyuncuların ödemesi yapılırken Buva’nın maaşının ödenmemesi nedeniyle Hırvat oyuncunun ayrılık kararı aldığı ve takım arkadaşlarıyla vedalaştığı öğrenildi.

Öte yandan yerli oyuncular da ödemelerini almaması nedeniyle idmanlara çıkmazken bireysel olarak çalışmalarını sürdürüyor.(YasaklıSite)
Yonetim gizli gizli odeme yapiyordur belki
Sanal parayla falan odediyse

Çevrimiçi MUSTAFA_

Yonetim gizli gizli odeme yapiyordur belki
Sanal parayla falan odediyse
Çok iyi yönetiliyoruz. Kesin öyle bir şey yaşanmıştır.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi MUSTAFA_

İlk Yarı Sonucu

Sakarya BŞB Basketbol 34-57 Beşiktaş Sompo Japan

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Benzing kolunu unuttu heralde sakatlanınca

Çevrimiçi MUSTAFA_

Maç Sonucu

Sakarya BŞB Basketbol 62-115 Beşiktaş Sompo Japan

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi MUSTAFA_

Maç Sonucu

Beşiktaş Sompo Japan 78-73 Tofaş

Not: Bu galibiyet kimseyi yanıltmasın. Bizimle eşleşebilmek için yenildiler.
[ Son Düzenleme: 12 Mayıs 2019, 16:53:16 MUSTAFA_ ]

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi doganay

Maç Sonucu

Beşiktaş Sompo Japan 78-73 Tofaş

Not: Bu galibiyet kimseyi yanıltmasın. Bizimle eşleşebilmek için yenildiler.
Nasıl yani biz 7. Ligi bitirdik, yani lig 2.si fenerle eslesiyoruz.

Çevrimiçi doganay

En azından eskiden sistem öyleydi , değişen birşey varsa da yaniltmayayim.