Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|Beşiktaş Gain Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.
0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gelene değil seçene bak. O zaman her şey yerine oturuyor
seçen de sıkıntı zaten
Şu basketbol şubesinde çok fazla ahbap çavuş hikayesi döndürdüler. 4 kupalı şampiyonluktan sonra doğru düzgün eli ayağı tutanbir guard izlemedik neredeyse. Takım planlamalarını geçtim. Daha profesyönel yapacam derken kişilerin çıkarlarına bakan kişisel bir yapıya büründü. İnşallah yeni ceomuz ile yükselişe geçeriz.
Sezon başındaki dalgalanmaya rağmen buraya iyi geldik. Para konusu bu aydan itibaren daha önemli. Umarım korkulan olmaz. Keşke kadroda oynamayan isimleri gönderip biraz olsun maaş bütçesini daraltsaydık. (via. Metin Sönmez)
erkan bu centilmenliğin sadece fener maçlarında mı geliyor
Kac kac mac
yeniliyoruz.
Geçen gün burada koçu konuştuk. Bench boş olsa daha iyi. Bu kadar kötü tercihlerle bu sonuç çok normal. Kadrodan nasıl minimum derecede verim alınır onu gösteriyoruz. Tebrikler koç, tebrikler koçu getirenler
Benim abarttığımı düşünenler için Kenan-Erkan-Burakcan ve Dusan aynı anda sahada. Yıldız takım koçu şu işi yapmaz. İnsanın kariyerine hiç mi saygısı olmaz yahu? (Metin Sönmez)
Haklı tamam da arkadaş zaten 5 yabancımız var direk Joeyu saymıyorum Kyle da zaten Allaha emanet 4 oyuncu, e bu adamlar LeBron mu tüm maçı oynasın. Kaçınılmaz olarak bu oyuncuları oynatmak zorunda kalıyor. Ivan çıktı kim oynayacak ki zaten 4 numara Türk olmak zorunda, e o zaman aynı anda Samet Burak veya Duşan Burak oynamak zorunda, Benzing de 4 oynuyor ama fiziği uygun değil 4e pek bence. Yani kızamıyorum pek tabi haklısınız bi yandan sonuçta 30 dk oynayabilirler aralarda da sıra ile sokarsın oyuncuları olur biter gibi.
Maç SonucuBeşiktaş Sompo Japan 80-71 Filou Oostende