Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

Umutcan Kaya, Necmi ve 81 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 665113 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı MUSTAFA_

nerde inatçı coach var bize geliyor zaten :D

Futbol takımında bir inatçı hocamız burda inatçı bir hocamız :)
Gelene değil seçene bak. O zaman her şey yerine oturuyor

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Gelene değil seçene bak. O zaman her şey yerine oturuyor

seçen de sıkıntı zaten  :tabe:

Çevrimdışı MUSTAFA_

seçen de sıkıntı zaten  :tabe:
Şu basketbol şubesinde çok fazla ahbap çavuş hikayesi döndürdüler. 4 kupalı şampiyonluktan sonra doğru düzgün eli ayağı tutanbir guard izlemedik neredeyse. Takım planlamalarını geçtim. Daha profesyönel yapacam derken kişilerin çıkarlarına bakan kişisel bir yapıya büründü. İnşallah yeni ceomuz ile yükselişe geçeriz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Şu basketbol şubesinde çok fazla ahbap çavuş hikayesi döndürdüler. 4 kupalı şampiyonluktan sonra doğru düzgün eli ayağı tutanbir guard izlemedik neredeyse. Takım planlamalarını geçtim. Daha profesyönel yapacam derken kişilerin çıkarlarına bakan kişisel bir yapıya büründü. İnşallah yeni ceomuz ile yükselişe geçeriz.

inşallah  :pray:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sezon başındaki dalgalanmaya rağmen buraya iyi geldik. Para konusu bu aydan itibaren daha önemli. Umarım korkulan olmaz. Keşke kadroda oynamayan isimleri gönderip biraz olsun maaş bütçesini daraltsaydık. (via. Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Sezon başındaki dalgalanmaya rağmen buraya iyi geldik. Para konusu bu aydan itibaren daha önemli. Umarım korkulan olmaz. Keşke kadroda oynamayan isimleri gönderip biraz olsun maaş bütçesini daraltsaydık. (via. Metin Sönmez)
Biranjj ayri dertler ayni
Piroblem zaten hocada oyuncularda falan degil

Çevrimdışı MUSTAFA_

📣 Bugün #BeşiktaşınMaçıVar!
🏆 Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi
🏀 Beşiktaş Sompo Japan 🆚 Fenerbahçe
📍 BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi
🗓 26.01.2019
⏰ 20.00
📺 tivibu SPOR

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Jason Rich inanılmaz zeki bir oyuncu ki bunu başlangıç atışında yaptığı hareketle anlayabilirsiniz.

erkan bu centilmenliğin sadece fener maçlarında mı geliyor  :s20:

Çevrimdışı enesbjk

Samet Allah seni ne etsin emi yeteneksiz herif

Çevrimdışı enesbjk

erkan bu centilmenliğin sadece fener maçlarında mı geliyor  :s20:
Arkadaş ben de bunu anlamıyorum, ya bu herifler geçen sene bize neler etti neyin centilmenliği bu git Afyon maçında yap Antep maçında yap bunda yapma

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı MUSTAFA_

Geçen gün burada koçu konuştuk. Bench boş olsa daha iyi. Bu kadar kötü tercihlerle bu sonuç çok normal. Kadrodan nasıl minimum derecede verim alınır onu gösteriyoruz. Tebrikler koç, tebrikler koçu getirenler  :claps:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Geçen gün burada koçu konuştuk. Bench boş olsa daha iyi. Bu kadar kötü tercihlerle bu sonuç çok normal. Kadrodan nasıl minimum derecede verim alınır onu gösteriyoruz. Tebrikler koç, tebrikler koçu getirenler  :claps:
Hocaya da kızamam, Joe ve Kyle yerine başka adam olsaydı çok daha verimli olurduk.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Maç Sonucu

Beşiktaş Sompo Japan 58-79 Fenerbahçe

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Benim abarttığımı düşünenler için  :tabe:

Kenan-Erkan-Burakcan ve Dusan aynı anda sahada. Yıldız takım koçu şu işi yapmaz. İnsanın kariyerine hiç mi saygısı olmaz yahu? (Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Kenan-Erkan-Burakcan ve Dusan aynı anda sahada. Yıldız takım koçu şu işi yapmaz. İnsanın kariyerine hiç mi saygısı olmaz yahu? (Metin Sönmez)
Haklı tamam da arkadaş zaten 5 yabancımız var direk Joeyu saymıyorum Kyle da zaten Allaha emanet 4 oyuncu, e bu adamlar LeBron mu tüm maçı oynasın. Kaçınılmaz olarak bu oyuncuları oynatmak zorunda kalıyor. Ivan çıktı kim oynayacak ki zaten 4 numara Türk olmak zorunda, e o zaman aynı anda Samet Burak veya Duşan Burak oynamak zorunda, Benzing de 4 oynuyor ama fiziği uygun değil 4e pek bence. Yani kızamıyorum pek tabi haklısınız bi yandan sonuçta 30 dk oynayabilirler aralarda da sıra ile sokarsın oyuncuları olur biter gibi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Haklı tamam da arkadaş zaten 5 yabancımız var direk Joeyu saymıyorum Kyle da zaten Allaha emanet 4 oyuncu, e bu adamlar LeBron mu tüm maçı oynasın. Kaçınılmaz olarak bu oyuncuları oynatmak zorunda kalıyor. Ivan çıktı kim oynayacak ki zaten 4 numara Türk olmak zorunda, e o zaman aynı anda Samet Burak veya Duşan Burak oynamak zorunda, Benzing de 4 oynuyor ama fiziği uygun değil 4e pek bence. Yani kızamıyorum pek tabi haklısınız bi yandan sonuçta 30 dk oynayabilirler aralarda da sıra ile sokarsın oyuncuları olur biter gibi.
Takımların bazı hedef maçları olur. O maçlar derbi maçları, direk rakiplerine karşı oynadığın sıralama maçları, gruptan çıkmak için kazanman gereken maçlar vb. Bu maçlarda daha az rotasyon yaparak oynarsın. Koç hedef maçların en kritik anlarında bir bakıyorsun hop genç hiç süre almayan oyuncuyu sahaya atıveriyor yüzmeyi öğretir gibi. Sonra  ne gençten istediğini ne de maçtan istediğini alıyorsun. Ligde herhangi bir hedefimiz yok gibi zaten. Bari geçen sene o yoklukta kadın takımımızın yaptığını yapabilirdik. Bu FB yenilmez diyorsan yanılıyorsun. Adamlar bizden fazla maç oynuyor ki GS bile yendi bunları. Biz mi yenemeyeceğiz? Koç İspanya ile bizim ligdeki altyapıdan çıkan gençleri karıştırıyor. Bizim altyapımızın herhangi bir oyuncu çıkarmışlığı yok son senelerde d,rek ilk 5 oynayabiliecek  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

katılıyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

İlk Yarı Sonucu

Beşiktaş Sompo Japan 40-39 Filou Oostende

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

3. Çeyrek Sonucu

Beşiktaş Sompo Japan 70-59 Filou Oostende

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Maç Sonucu

Beşiktaş Sompo Japan 80-71 Filou Oostende

Beşiktaş Tarihi
★★★