Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 667158 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı cursedofdragon

Geçen maçta yazdığım maçın kritik anlarında birebirinden faydalanıp sayı bulacağımız oyuncu eksikliğini bu oyuncu ile gidermiş olduk. Daha sonra konuşulan diğer hamle (Rakim Sanders) de gerçekleşirse ligde iddialı hale bile gelebiliriz  :tabe:

İnşallah Rakim Sanders da gelir  :evillol:

h.o o zaman :)

Çevrimdışı enesbjk

Geçen maçta yazdığım maçın kritik anlarında birebirinden faydalanıp sayı bulacağımız oyuncu eksikliğini bu oyuncu ile gidermiş olduk. Daha sonra konuşulan diğer hamle (Rakim Sanders) de gerçekleşirse ligde iddialı hale bile gelebiliriz  :tabe:

İnşallah Rakim Sanders da gelir  :evillol:

O nedir yav Rakim gelirse uzun zamandır görmediğimiz atletik uzunu tekrar görmüş oluruz.

O nedir yav Rakim gelirse uzun zamandır görmediğimiz atletik uzunu tekrar görmüş oluruz.

sonunda guard görmüş oluruz bence benim için yeter li :D  :evillol:

Çevrimdışı enesbjk

sonunda guard görmüş oluruz bence benim için yeter li :D  :evillol:
Yok rakim gard değil hadhahshs. Zengin gard olan

Yok rakim gard değil hadhahshs. Zengin gard olan

:D

Çevrimdışı MUSTAFA_

O isim gelecek inşallah

Jason Rich hayırlı olsun. Kağıt üzerinde iyi bir ekleme olarak duruyor. Bir tane hamle daha gelebilir. Tabi o epey zor bir isim lakin o isim gelirse bambaşka şeyler konuşabiliriz. Unutmadan yine söyleyelim. Maaşların ödenmesi en önemli konu. Maaş ödenmezse hiç anlamı kalmaz. (via. Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı enesbjk

O isim gelecek inşallah

Jason Rich hayırlı olsun. Kağıt üzerinde iyi bir ekleme olarak duruyor. Bir tane hamle daha gelebilir. Tabi o epey zor bir isim lakin o isim gelirse bambaşka şeyler konuşabiliriz. Unutmadan yine söyleyelim. Maaşların ödenmesi en önemli konu. Maaş ödenmezse hiç anlamı kalmaz. (via. Metin Sönmez)
Gelecek gelecek

Beşiktaş Sompo Japan, geçen yılın İtalya Ligi MVP'si, Amerikalı skorer guard Jason Rich ile 1 yıllık anlaşmaya vardı.

O isim gelecek inşallah

kopsun gelsin :D

Çevrimdışı enesbjk

Beşiktaş Sompo Japan, geçen yılın İtalya Ligi MVP'si, Amerikalı skorer guard Jason Rich ile 1 yıllık anlaşmaya vardı.
Açıklandı mı resmi olarak?

Çevrimdışı enesbjk

13.10.2018 - ⏰13:00 | Beşiktaş Sompo Japan - Pınar Karşıyaka (Erkek Basket)

Çevrimdışı enesbjk

''3 numarayı çok fazla saklamanın anlamı yok diye düşünüyorum. İlgilendiğimiz isim Rakeem Sanders. Oyuncuya Efes 850 binlik bir teklif sundu ama kabul etmedi. Çin tarafını kolluyor şimdilik. Biz ciddi ciddi ilgileniyoruz ama hiç kolay bir transfer değil. Sadece böyle bir durum olduğu için ilk siz bilin istedim. Eğer bu transfer gerçekleşirse çok farklı bir sezon izleriz. Jason Rich’in ismini bilerek yazmadım çünkü başka bir takımda ilgisi vardı. Sonuç bizim için güzel oldu. Hayırlısı olsun tekrar.''
Güzel tahmin Mustafa abi

Çevrimdışı MUSTAFA_

''3 numarayı çok fazla saklamanın anlamı yok diye düşünüyorum. İlgilendiğimiz isim Rakeem Sanders. Oyuncuya Efes 850 binlik bir teklif sundu ama kabul etmedi. Çin tarafını kolluyor şimdilik. Biz ciddi ciddi ilgileniyoruz ama hiç kolay bir transfer değil. Sadece böyle bir durum olduğu için ilk siz bilin istedim. Eğer bu transfer gerçekleşirse çok farklı bir sezon izleriz. Jason Rich’in ismini bilerek yazmadım çünkü başka bir takımda ilgisi vardı. Sonuç bizim için güzel oldu. Hayırlısı olsun tekrar.''
Güzel tahmin Mustafa abi
Çok belli etti Metin abi bilmem normal. Hawkins gibi başka oyuncu yok İtalya'da

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bugün #BeşiktaşınMaçıVar!
Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi
Beşiktaş Sompo Japan Pınar Karşıyaka
BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi
13.10.2018
13.00
tivibu SPOR

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Çok belli etti Metin abi bilmem normal. Hawkins gibi başka oyuncu yok İtalya'da
Yalnız şimdi düşündüm de Earl Clark parasına ne oyuncular getirebiliyormuşuz be.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yalnız şimdi düşündüm de Earl Clark parasına ne oyuncular getirebiliyormuşuz be.
Sonra ben Ufuk Sarıca'ya kızınca herkes savunmaya geçiyor. Tabi bizim ne paralarımız çarçur edildi. Halen genel menejerimiz değişmedi. Onun için hala risk var. Dikkatli olmalıyız. Dikkatli olursak transferde az paralarla büyük işler başarabiliriz...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ardığınız guarda şu an ulaşılamıyor. Şu an çok başıboş deli dana gibi koşuşturuyoruz parkede...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Ardığınız guarda şu an ulaşılamıyor. Şu an çok başıboş deli dana gibi koşuşturuyoruz parkede...

1 guard gelse takımın çevresi değişecekte ne zaman gelyior bizim yeni guard :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

1. Çeyrek Sonucu

Beşiktaş Sompo Japan 13-12 Pınar Karşıyaka

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu Karşıyaka'ya yenileceğiz akıl alır gibi değil

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Yenilmeyiz de Jasonın çabucak gelmesi gerek dış şut bulamıyoruz.

yenilmeyiz :D

faul hakkımızı eve mi götürcez  :s20: