Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.
0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Geçen maçta yazdığım maçın kritik anlarında birebirinden faydalanıp sayı bulacağımız oyuncu eksikliğini bu oyuncu ile gidermiş olduk. Daha sonra konuşulan diğer hamle (Rakim Sanders) de gerçekleşirse ligde iddialı hale bile gelebiliriz İnşallah Rakim Sanders da gelir
O nedir yav Rakim gelirse uzun zamandır görmediğimiz atletik uzunu tekrar görmüş oluruz.
sonunda guard görmüş oluruz bence benim için yeter li
Yok rakim gard değil hadhahshs. Zengin gard olan
O isim gelecek inşallah Jason Rich hayırlı olsun. Kağıt üzerinde iyi bir ekleme olarak duruyor. Bir tane hamle daha gelebilir. Tabi o epey zor bir isim lakin o isim gelirse bambaşka şeyler konuşabiliriz. Unutmadan yine söyleyelim. Maaşların ödenmesi en önemli konu. Maaş ödenmezse hiç anlamı kalmaz. (via. Metin Sönmez)
Beşiktaş Sompo Japan, geçen yılın İtalya Ligi MVP'si, Amerikalı skorer guard Jason Rich ile 1 yıllık anlaşmaya vardı.
Açıklandı mı resmi olarak?
''3 numarayı çok fazla saklamanın anlamı yok diye düşünüyorum. İlgilendiğimiz isim Rakeem Sanders. Oyuncuya Efes 850 binlik bir teklif sundu ama kabul etmedi. Çin tarafını kolluyor şimdilik. Biz ciddi ciddi ilgileniyoruz ama hiç kolay bir transfer değil. Sadece böyle bir durum olduğu için ilk siz bilin istedim. Eğer bu transfer gerçekleşirse çok farklı bir sezon izleriz. Jason Rich’in ismini bilerek yazmadım çünkü başka bir takımda ilgisi vardı. Sonuç bizim için güzel oldu. Hayırlısı olsun tekrar.'' Güzel tahmin Mustafa abi
Çok belli etti Metin abi bilmem normal. Hawkins gibi başka oyuncu yok İtalya'da
Yalnız şimdi düşündüm de Earl Clark parasına ne oyuncular getirebiliyormuşuz be.
Ardığınız guarda şu an ulaşılamıyor. Şu an çok başıboş deli dana gibi koşuşturuyoruz parkede...
Bu Karşıyaka'ya yenileceğiz akıl alır gibi değil