Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 668190 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı enesbjk

Ahfhduauhdus fake yedik gençler. Bu isimlerin hepsi yalanmış, bilgi sızdıranları öğrenmek içinmiş

Çevrimdışı enesbjk

Bu arada eurohoops özel haber vermişti Sutton hakkında, belki o gelir

Çevrimiçi Samet Ç

Ahfhduauhdus fake yedik gençler. Bu isimlerin hepsi yalanmış, bilgi sızdıranları öğrenmek içinmiş
Dj Kennedy ve Sutton haberleri gerçek. Gerisi hakkında bir bilgim yok (Furkan, Jarrod Jones)

Çevrimdışı enesbjk

Dj Kennedy ve Sutton haberleri gerçek. Gerisi hakkında bir bilgim yok (Furkan, Jarrod Jones)
İyi 2si de güzel oyuncu. Diğer 2si de olursa iyi olur tabi

Çevrimiçi Samet Ç

İyi 2si de güzel oyuncu. Diğer 2si de olursa iyi olur tabi
Bu Furkan'ın oynadığı basketbolu gram beğenmiyorum inşallah olmaz.

Çevrimiçi Samet Ç

Beşiktaş'taki başantrenör belirsizliği devam ediyor. Beşiktaş yönetimi, Ufuk Sarıca'nın hem Beşiktaş'ı hem de milli takımı çalıştırmasını istemiyor. Dolayısıyla Beşiktaş'ta hala koç işi belirsiz. Ancak Beşiktaş'ta yeni sezonun kadrosu için çalışmalar başladı.

Sportando kaynaklarına gelen bilgiye göre Beşiktaş Sompo Japan, son olarak Trento forması giyen Birleşik Amerikalı forvet Dominique Sutton ve son olarak Pınar Karşıyaka forması giyen DJ Kennedy ile ilgileniyor. Ancak henüz taraflar arasında resmiyet kazanmış bir anlaşma yok. Ayrıca Darüşşafaka Basketbol'un yüksek kontratı sebebiyle takımdan ayrılmasına sıcak baktığı Furkan Aldemir, Sertaç Şanlı ve Semih Erden yolları ayrılan Beşiktaş Sompo Japan'a önerildi. Ancak maliyeti konusunda Darüşşafaka'yla ortak bir çözüm bulunamazsa, mevcut şartlarla Furkan Aldemir transferinin gerçekleşme olasılığı düşük görünüyor.

Daha önce İtalyan basınının da yazdığı gibi Beşiktaş Sompo Japan, Birleşik Amerikalı forvet Dominique Sutton'ı kadrosuna katmak istiyor. Beşiktaş Sompo Japan'ın Dominique Sutton ile 1+1 yıllık sözleşme imzalama konusunda istekli ve şu an görüşmeler olumlu ilerliyor. Geride bıraktığımız sezonda Trento formasıyla toplam 59 maça çıkan Dominique Sutton; 13.76 sayı, 6.90 ribaund, 1.85 asist, 1.46 top çalma ortalamaları tutturdu.

Beşiktaş Sompo Japan, şu an ABD'de özel bir turnuvada mücadele eden DJ Kennedy ile de ilgileniyor. Ancak bu konuda henüz somut bir gelişme yok. Geçen sezon Pınar Karşıyaka formasıyla 47 maça çıkan DJ Kennedy; 16.94 sayı, 7.26 ribaund, 4.38 asist, 1.53 top çalma ortalamaları tutturdu.

Sportando

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Yav zaten ligte yapacagımız en fazla son 4 e kalmak

Turkiye kupasında yine banvit e falan eleniriz.

Sonra kimse kalmaz bastan kadro kurarız ve aynı döngü devam eder.. gençler oynasın

Çevrimdışı enesbjk

Bu Furkan'ın oynadığı basketbolu gram beğenmiyorum inşallah olmaz.
Semih ve ikisi müzmin sakat ve elbette semihi tercih ederim ona göre

Çevrimdışı levitate

Beşiktaş'taki başantrenör belirsizliği devam ediyor. Beşiktaş yönetimi, Ufuk Sarıca'nın hem Beşiktaş'ı hem de milli takımı çalıştırmasını istemiyor. Dolayısıyla Beşiktaş'ta hala koç işi belirsiz. Ancak Beşiktaş'ta yeni sezonun kadrosu için çalışmalar başladı.

Sportando kaynaklarına gelen bilgiye göre Beşiktaş Sompo Japan, son olarak Trento forması giyen Birleşik Amerikalı forvet Dominique Sutton ve son olarak Pınar Karşıyaka forması giyen DJ Kennedy ile ilgileniyor. Ancak henüz taraflar arasında resmiyet kazanmış bir anlaşma yok. Ayrıca Darüşşafaka Basketbol'un yüksek kontratı sebebiyle takımdan ayrılmasına sıcak baktığı Furkan Aldemir, Sertaç Şanlı ve Semih Erden yolları ayrılan Beşiktaş Sompo Japan'a önerildi. Ancak maliyeti konusunda Darüşşafaka'yla ortak bir çözüm bulunamazsa, mevcut şartlarla Furkan Aldemir transferinin gerçekleşme olasılığı düşük görünüyor.

Daha önce İtalyan basınının da yazdığı gibi Beşiktaş Sompo Japan, Birleşik Amerikalı forvet Dominique Sutton'ı kadrosuna katmak istiyor. Beşiktaş Sompo Japan'ın Dominique Sutton ile 1+1 yıllık sözleşme imzalama konusunda istekli ve şu an görüşmeler olumlu ilerliyor. Geride bıraktığımız sezonda Trento formasıyla toplam 59 maça çıkan Dominique Sutton; 13.76 sayı, 6.90 ribaund, 1.85 asist, 1.46 top çalma ortalamaları tutturdu.

Beşiktaş Sompo Japan, şu an ABD'de özel bir turnuvada mücadele eden DJ Kennedy ile de ilgileniyor. Ancak bu konuda henüz somut bir gelişme yok. Geçen sezon Pınar Karşıyaka formasıyla 47 maça çıkan DJ Kennedy; 16.94 sayı, 7.26 ribaund, 4.38 asist, 1.53 top çalma ortalamaları tutturdu.

Sportando
yeni bir dj'e ihtiyaç var gelsin başlasın
bipbipbupbup

Çevrimdışı enesbjk

'' Kulüpten hiç beklemediğim akılcılıkta bir hamle gelmiş. Kulübün menfaati gereği bunu açıklamam doğru olmaz şimdi. Takriben 20 Ağustos gibi her şey açığa çıkacak. Yasal durumlardan dolayı bir süre daha sizden izin rica edeceğim. Başkan tahminimden daha yaman çıktı. Keşke zamanında onlara Ufuk Sarıcanın hakkında anlattıklarımı dinleseydiler şimdi konu hiç buralara gelmeyecekti. Neyse geç olsun güç olmasın. Kadın takımı transferleri, Erkek Takımı içinde size yön versin diyerek umutlarınızı arttırayım 

Muratcan takıma abilik yapsın diye kalacak. Araya onuda sıkıştırayım da fazla tepki almasın ''
İnş bu troll değildir, bence olympiacos gibi basketbolu ayırcaklar klüpten

Çevrimdışı enesbjk

2-3 isimle anlaşılmış. Ufuk Sarıca ile yollar ayrılır ayrılmaz acılanacakmış. Şu an transferi Beşiktaş basketbol  icra kurulu yapıyormuş.
Bu arada Mustafa abi senin askerlik bitti mi? Çok görünmüyorsun hala forumda, o yüzden soruyorum

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu arada Mustafa abi senin askerlik bitti mi? Çok görünmüyorsun hala forumda, o yüzden soruyorum
Daha bitmedi. 2 ay kaldı. Forumu takip ediyorum fırsat buldukça.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Hayırlı tezkereler abi.

Çevrimdışı cursedofdragon

az kalmış :)

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Beşiktaş Sompo Japan'da Kenan Sipahi, Samet Geyik ve Can Maksim Mutaf geciken ödemeler nedeniyle kulübe ihtarname çekti. (Basketfaul.com)

Çevrimiçi Samet Ç

Ufuk Sarıca: "Beşiktaş'ta transfer komitesi kurulmuş, transferi onlar yapıyor. Yeni sezon hazırlıklarına 20 Ağustos'ta başlanacak ama benim durumumla ilgili bir netlik yok." (@basketfaul)

Git artık

Çevrimiçi Samet Ç

Trinchieri işi olmadı. Vasat bir Türk koça hazırlayalım kendimizi. ( Burak Bıyıktay, Serkan Erdoğan, Hakan Demir vb. )

Çevrimdışı enesbjk

Trinchieri işi olmadı. Vasat bir Türk koça hazırlayalım kendimizi. ( Burak Bıyıktay, Serkan Erdoğan, Hakan Demir vb. )
Trinçeri işini nerden duydun abi göremedim de, bu arada Serkan Erdoğan ile ilk biz anlaşmışız ama şimdi Bursaspor ile anlaşmış diyolla

Çevrimiçi Samet Ç

Trinçeri işini nerden duydun abi göremedim de, bu arada Serkan Erdoğan ile ilk biz anlaşmışız ama şimdi Bursaspor ile anlaşmış diyolla
Bir arkadaş söyledi Trinchieri'yi yeni gelen yüksek yabancı koç kriterleri yüzünden yatmış galiba. Serkan Erdoğan olayını bilmiyorum açıkçası yeni gelecek Türk koçun kim olacağı önemli değil kim gelirse gelsin vasat olacağı için en azından yabancı oyuncuları iyi seçmemiz lazım.

Çevrimdışı enesbjk

Bir arkadaş söyledi Trinchieri'yi yeni gelen yüksek yabancı koç kriterleri yüzünden yatmış galiba. Serkan Erdoğan olayını bilmiyorum açıkçası yeni gelecek Türk koçun kim olacağı önemli değil kim gelirse gelsin vasat olacağı için en azından yabancı oyuncuları iyi seçmemiz lazım.
:( Yoruldum, sıkıldım. Hoca belli olsa da bari en azından transferleri görürüz.

Çevrimiçi Samet Ç

:( Yoruldum, sıkıldım. Hoca belli olsa da bari en azından transferleri görürüz.
1 haftaya her şey netleşir bence 20'sinde kamp başlıyor zaten.

Çevrimiçi Samet Ç

Sutton'ı kaçırdık Rytas'a gitmiş bu kadar beklersen olacağı bu.

Çevrimdışı enesbjk

Sutton'ı kaçırdık Rytas'a gitmiş bu kadar beklersen olacağı bu.
Bu sene bi şey beklememek lazım. Seneye de eğer bu sene yerli koç olursa onu göndermeye çalışırız. Bu döngü devam eder

Çevrimdışı enesbjk

"Sutton'ı Tofaş'a da önermişler ama onlarda istememişler.

Koç konusu epey garip bir hal aldı. Ozan Bulkaz olayı doğru. Olur mu derseniz bence zor. Yinede beş bilinmezli bir denkleme doğru gidiyoruz. 

Martynas Gecevičius ile görüşüyoruz. fiyat olarakta gayet makul bir durum var. 150 Bin Euro'ya bu transfer bitebilir."
Nasıl oyuncu?

Çevrimdışı levitate

"Sutton'ı Tofaş'a da önermişler ama onlarda istememişler.

Koç konusu epey garip bir hal aldı. Ozan Bulkaz olayı doğru. Olur mu derseniz bence zor. Yinede beş bilinmezli bir denkleme doğru gidiyoruz.

Martynas Gecevičius ile görüşüyoruz. fiyat olarakta gayet makul bir durum var. 150 Bin Euro'ya bu transfer bitebilir."
Nasıl oyuncu?
ozan bulkaz kim
bipbipbupbup