Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 668235 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

şu basketbol şubesini yönetenlerde vasat kafası oldugu sürece hep böyle bitiririz sezonları. efes' i yendik diye sevinen bir yönetimle olmaz bu iş. beşiktaş bir yerde oynuyorsa ya liderlige oynar ya da orada oynamaz. çıldıracagım. hadi geçen sezonlarda bütçe yok diyorduk ama bu sezon para da vardı yani. gittik josh adams, lalanne gibi değişik adamları bulup getirdiler.

feneri 5 senedir yenemiyoruz. 5 senedir.. ne bileyim uşak sportif falan yenebiliyor ara sıra. ama biz yenemiyoruz. o da yetmez çift hanelerden düşmüyor fark.. 
benim düşüncem ekonomik darbogaz varsa eger şubeyi kapatmak. sezonları demir inşaat büyükçekmece gibi, gaziantep sportif gibi geçirmek rahatsız ediyor beni..

Çevrimdışı cursedofdragon

şu basketbol şubesini yönetenlerde vasat kafası oldugu sürece hep böyle bitiririz sezonları. efes' i yendik diye sevinen bir yönetimle olmaz bu iş. beşiktaş bir yerde oynuyorsa ya liderlige oynar ya da orada oynamaz. çıldıracagım. hadi geçen sezonlarda bütçe yok diyorduk ama bu sezon para da vardı yani. gittik josh adams, lalanne gibi değişik adamları bulup getirdiler.

feneri 5 senedir yenemiyoruz. 5 senedir.. ne bileyim uşak sportif falan yenebiliyor ara sıra. ama biz yenemiyoruz. o da yetmez çift hanelerden düşmüyor fark.. 
benim düşüncem ekonomik darbogaz varsa eger şubeyi kapatmak. sezonları demir inşaat büyükçekmece gibi, gaziantep sportif gibi geçirmek rahatsız ediyor beni..

takılı kaldın fenerbahçeye.

Efes'i yenmeyi başarı görmeyen diyorsun feneri yenemedik 5 senedir diyorsun ?

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

takılı kaldın fenerbahçeye.

Efes'i yenmeyi başarı görmeyen diyorsun feneri yenemedik 5 senedir diyorsun ?
feneri yenemememiz detay kısmı işin. benim kızdıgım sürekli başarısız oldugumuz halde hep aynı şeylerin olması her sezon. ya düzgün sponsor bulalım ve kupaları alalım 2012 de oldugu gibi. ya da gerek yok, geçici olarak kapatalım ekonomik olarak düzelinceye kadar.

feneri yenemememiz detay kısmı işin. benim kızdıgım sürekli başarısız oldugumuz halde hep aynı şeylerin olması her sezon. ya düzgün sponsor bulalım ve kupaları alalım 2012 de oldugu gibi. ya da gerek yok, geçici olarak kapatalım ekonomik olarak düzelinceye kadar.

sen kendin daha ne dediğini bilmiyorsun ?

ne istediğini bilmiyorsun ?

Çevrimdışı enesbjk

sen kendin daha ne dediğini bilmiyorsun ?

ne istediğini bilmiyorsun ?
Abi feneri yenemezsen şampiyon olamazsın maalesef.

Çevrimdışı mylife1903

Yuzyillik tarihimizde iki sefer sampiyon olmusuz. Beklentiniz buyuk
Ben memnunum takimdan ve hocadan. Gayet yeterliler.
Bu butceye az daha basarili olmalilar mi, evet
Biraz daha genc oyuncu cikarmalilsr mi, ona da evet

Biraz istikrar, her sene hica degistirmek daha pahaliya gelir

Çevrimiçi Samet Ç

Sertaç Şanlı >>> Anadolu Efes

Çevrimdışı enesbjk

Sertaç Şanlı >>> Anadolu Efes
Hayırlı olsun ne diyeliö

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Tofaş finale çıktı. Orhun ene gelir insallah.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Tofaş finale çıktı. Orhun ene gelir insallah.
Orhun Ene de gelse bu düzen değişmez. Cebini doldurmak için transfer yaptıran genel menajerler oldukça başarısızlık devam eder. Tofaş bizim bütçenin yüzde 45 i kadar bütçe ile finale çıkıyorsa burada hatayı sadece koça değil transferi yapan kişilere de kesmek gerekir. Her sene aynı durumu belirtmemize rağmen bu durum devam ediyor. Cihat Kumuşoglu 'ndan umutluydum ama o da düzene uydu. Bize düzeni değiştirebilecek cesareti olan basketbolun içinden bir yönetici lazım. Yoksa bu seneki gibi hem başarısız hem de sürekli  borç yükü artan bir şube olmaktan kurtulamaz.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Orhun Ene de gelse bu düzen değişmez. Cebini doldurmak için transfer yaptıran genel menajerler oldukça başarısızlık devam eder. Tofaş bizim bütçenin yüzde 45 i kadar bütçe ile finale çıkıyorsa burada hatayı sadece koça değil transferi yapan kişilere de kesmek gerekir. Her sene aynı durumu belirtmemize rağmen bu durum devam ediyor. Cihat Kumuşoglu 'ndan umutluydum ama o da düzene uydu. Bize düzeni değiştirebilecek cesareti olan basketbolun içinden bir yönetici lazım. Yoksa bu seneki gibi hem başarısız hem de sürekli  borç yükü artan bir şube olmaktan kurtulamaz.

Dediklerine sonuna kadar katıliyorum.. basketbol şubesinde zihniyet yanlış.. ufuk sarıca gidecek deniliyor. Orhun ene en iyi alternatif şu anda.

Çevrimdışı atalay

Eldeki bütçe korkunç kötü kullanıldı. Özellikle Şampiyonlar Ligi'nde iki sene üst üste alınan sonucun mazereti olamaz. Ufuk Sarıca'nın coaching performansı ve tercihleri de sıkıntılı. Net organizasyon sorunu var. Kadın Basketbolunda da aynı sıkıntı var. Aziz Akkaya için aynı şeyi söylemem. Eldeki bütçe ve oyunculardan maksimumu alıyor. İki sene önce buraya Marina Maljkovic'i istemiştim. O dar bütçe-maaşları ödenmeyen oyuncular ile EuroCup şampiyonu oldu. Velhasıl akıl koymadan para koymak yetmiyor. Ve her şeye rağmen makas aralığının dar olduğu branşlar bunlar. Kısıtlı bütçe olarak beynelmilel Zalgiris örneği var. Fakat bunu geçtiğimiz yıllarda da yazmıştım. Kadın Voleybolunda da görebilirsiniz. Bütçe + altyapı önemli. Vakıfbank en iyisini getirirken alttan da yetiştiriyor. Zalgiris de 5-6 tane düzenli oynayan Litvanyalı var. Bugün kadın voleybol takımı Grand Prix'de iyi işler çıkartıyor. Kadronun büyük çoğunluğun yolu Beşiktaş'tan geçmiş. Koca kulübün misyonu genç oyuncuları düzenli oynatıp FB, Eczacıbaşı, Vakıfbank hatta THY'ye yetiştirmek. Bu arada Cansu Özbay potansiyel aralığı epey geniş bir pasör. Bunu da dipnot olarak ekleyeyim. Ezcümle @MUSTAFA_ 'nın dediği gibi önce düzenin değişmesi lazım. Herkes komisyonunun peşinde. 

Çevrimdışı tangaz

ben olsam basket şube bütçesini yarıya düşürür yola dewam ederim nasılsa şampiyon olamayacaz o zaman bütçedeki eksiyi sıfırlarsak yeterli
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

ben olsam basket şube bütçesini yarıya düşürür yola dewam ederim nasılsa şampiyon olamayacaz o zaman bütçedeki eksiyi sıfırlarsak yeterli
Zaten her sene başladığımız bütçenin yarıya yakını bir sene önceki oyuncuların alacaklarını mahkeme yoluyla kazanıp bizden zorla alması ile bitiyor. Bütçeyi değil yönetici kadrosunu revize etmemiz lazım.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi levitate

Zaten her sene başladığımız bütçenin yarıya yakını bir sene önceki oyuncuların alacaklarını mahkeme yoluyla kazanıp bizden zorla alması ile bitiyor. Bütçeyi değil yönetici kadrosunu revize etmemiz lazım.

aslında düşük bütçe ve vasat oyuncularla oynanan oyunlada başarı kazanılır (bkz. sas vs.) ama hoca bu sene çok kötüydü
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

aslında düşük bütçe ve vasat oyuncularla oynanan oyunlada başarı kazanılır (bkz. sas vs.) ama hoca bu sene çok kötüydü
Hoca milli takıma gittiğinden beri kötü. Ayrıca sezon biter bitmez Bahçeşehir ile anlaşmış. Çift taraflı opsiyonu kendisi bozduğu halde bir de para istiyormuş. Başkanı bu konu hakkında arıyormuş ama başkan cevap vermiyormuş. Böyle birini ben savunmam. Biz kime Beşiktaş'ın çocuğu desek sırtımızdan bıçaklıyor. Bundan sonra kimseye koşulsuz destek vermem.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Clark beyefendi Euroleague nin yeni takımı Buducnosta a transfer olmuş. Allah sabır versin taraftarlarına, kalsın dediğim güne Nalet olsun bu adamın

Çevrimiçi levitate

Clark beyefendi Euroleague nin yeni takımı Buducnosta a transfer olmuş. Allah sabır versin taraftarlarına, kalsın dediğim güne Nalet olsun bu adamın
tüm takımı satalım
bipbipbupbup

Çevrimdışı enesbjk

tüm takımı satalım
Zaten yabancıların hepsi gitmiş galiba. Ben Adams ın 2 numara olarak kalmasını isterdim açıkcası ama onun da maaşının %80ini efes ödüyor diye aldık.

Çevrimiçi Samet Ç

Ufuk hoca yeni sezon planlarını yapıyormuş yönetim hoca ile yolları ayrılmak istiyor ama kontratı sıkıntı hocayla sezona başlayacağız gibi Nigel Williams Goss'a da parayı basacağız Ufuk kalırsa.

Çevrimdışı enesbjk

Ufuk hoca yeni sezon planlarını yapıyormuş yönetim hoca ile yolları ayrılmak istiyor ama kontratı sıkıntı hocayla sezona başlayacağız gibi Nigel Williams Goss'a da parayı basacağız Ufuk kalırsa.
Euroleague takımları istiyor diye sordum ben forumda ama oyunkurucu pozisyonunda parayı ona yatırcakmışız. O yüzden heralde bizi tercih eder tabi hoca kalırsa

Çevrimiçi levitate

Euroleague takımları istiyor diye sordum ben forumda ama oyunkurucu pozisyonunda parayı ona yatırcakmışız. O yüzden heralde bizi tercih eder tabi hoca kalırsa
iki sorum var hangi forum veee nasıl oyuncu
bipbipbupbup

Çevrimdışı enesbjk

iki sorum var hangi forum veee nasıl oyuncu
Metin abi diyoruz ya arada, bu Samet abi, Mustafa abi ve benim haberleri aldığımız yer, özelden atarım sana da.
Oyunculuğunu iyi diye biliyorum ama diğerleri daha iyi bilir

salon noldu salon ?

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup