Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

Samet Ç, Necmi, autopsy ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 669012 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı EMİR EMRE

Basketbol seyirci kültürümüz nedense oluşmadi bir türlü. Ben zevk almadigim icin izlemiyorum şahsen. Başari odakli miyiz yoksa beklentimiz mi yok acaba

Çevrimdışı Kuntz

Pana'nın EL'den çekilmesi olumlu adım. Fikret Orman EL ile ilgili açıklama yapınca tu ka ka diyenler EL tarihinin en önemli takımlarından birinin hareketi hakkında ne düşünecekler acaba. EL mafyası tez zamanda çöker inşallah.

Çevrimdışı enesbjk

Adams İn 2 numara olarak kalması gerek. Antebi de yendik

FIG-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Trabzon yatirdi kuponu nasil yenildi adamlar

Çevrimdışı enesbjk

Trabzon yatirdi kuponu nasil yenildi adamlar
Abi Eskişehir iyi takım bu 1, 2.si Trabzon mali krizde yabancılarının sözleşmelerini feshettiler.

Çevrimdışı cursedofdragon

ben izleyemedim yine kazandık yav :D

📣 Bugün #BeşiktaşınMaçıVar!
🏆 Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 26. Hafta
🏀 Galatasaray 🆚 Beşiktaş Sompo Japan
📍 Sinan Erdem Spor Salonu
🗓 22.04.2018
⏰ 17.00
📺 beINSports
🦅 #PotanınKartalları

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Sacma sapan bir mac oldu bugün ki maç. Ilk baslarda yenilgiyi hakeder gibi olduk ama sonradan yaptıgımız mucadeleye yazık oldu. 1. Periyot bizi batırdi maalesef.

Play-off lara bile kalamayacak takıma yenilmek üzdü.

Artık yeni bir stat yeni bir takım yeni bi hoca şart gibi.

Çevrimdışı enesbjk

Play-off lara bile kalamayacak takıma yenilmek üzdü.

Artık yeni bir stat yeni bir takım yeni bi hoca şart gibi.
Bi de belki de küme düşebilirdi Galatasaray eğer yenseydik çünkü çok zor fikstürleri var.

Bi de belki de küme düşebilirdi Galatasaray eğer yenseydik çünkü çok zor fikstürleri var.

bu takıma yeni bi hoca şart ufuk hoca ile olmuyor çok net gözüktü artık uyuyor bazen maç içinde hoca.

Yeni bi stat zaten şart biran önce yapmak lazım ev avantajını kullanamıyoruz.

Takımda da gereksiz çok oyuncu var daha iyi oyunculara ihtiyaç var.İlk acilinden iyi bi guard mümkünse gerçek guard olsun.

Strawybery ile oyun filan kurmaya calısıyoruz.

Çevrimiçi levitate

bu takıma yeni bi hoca şart ufuk hoca ile olmuyor çok net gözüktü artık uyuyor bazen maç içinde hoca.

Yeni bi stat zaten şart biran önce yapmak lazım ev avantajını kullanamıyoruz.

Takımda da gereksiz çok oyuncu var daha iyi oyunculara ihtiyaç var.İlk acilinden iyi bi guard mümkünse gerçek guard olsun.

Strawybery ile oyun filan kurmaya calısıyoruz.
spor salonu cidden çok iyi olur sponsorluk geliri olur hem tüm şubeler burayı kullanır eski yerleri de bi şekilde değerlendiririz

söylemesi kolay tabi :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Bence salon bizim icin oncelikli ihtiyac degil. Akatlarda eğer istersek muthis bir atmosfer yapabiliriz. Bizim öncelikli ihtiyacımız iyi bir kadro.. koç konusunda da bence sıkıntı yok. Yerli olarak en iyi 3 4 koctan birisi bizde. Bana göre sorun kurulan kadroda.

Çevrimiçi levitate

Bence salon bizim icin oncelikli ihtiyac degil. Akatlarda eğer istersek muthis bir atmosfer yapabiliriz. Bizim öncelikli ihtiyacımız iyi bir kadro.. koç konusunda da bence sıkıntı yok. Yerli olarak en iyi 3 4 koctan birisi bizde. Bana göre sorun kurulan kadroda.
ufuk hoca da şenol hoca gibi takıntılı biri galiba kendi oyunu yerine oyuncularda arıyor sorunu
bipbipbupbup

Çevrimdışı enesbjk

ufuk hoca da şenol hoca gibi takıntılı biri galiba kendi oyunu yerine oyuncularda arıyor sorunu
Şenol hoca kendini geliştiriyor ama maalesef Ufuk hoca hala aynı. Geliştirse kendini çok değerli Bi hoca bence. Ayrıyeten Bi tane düzgün guard bul he hoca, ah roll ah. Fundamental reyiz :(

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Bakın melih mahmutoglu bile bizde olsa emin olun 1 seviye yukarı çıkarız. Gecen sene kadro cok iyiydi, zaten finale ciktik ama şansımıza son yilların en iyi feneri karsımıza geldi.. gecen sezon kadrosunu koruyabilsek gercekten muthis olurdu

Bakın melih mahmutoglu bile bizde olsa emin olun 1 seviye yukarı çıkarız. Gecen sene kadro cok iyiydi, zaten finale ciktik ama şansımıza son yilların en iyi feneri karsımıza geldi.. gecen sezon kadrosunu koruyabilsek gercekten muthis olurdu

yine fenerlilik ruhun kabardı galiba.

ne işi var fenerli oyuncunun bizde istemez.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

yine fenerlilik ruhun kabardı galiba.
Aynen. Aziz başganın özel elemanıyım. Görevim burayı karıştırmak.

Çevrimiçi Samet Ç

Melih Mahmutoğlu'na gerek yok elinde daha iyileri var ama verim alamıyorsun.

Çevrimiçi Samet Ç

Hocada Karşıyaka ile görüşüyormuş geri dönmek için inşallah geri döner şu bütçeyle Bcl'de çeyrek final bile yapamadı hadi onu geçtim de Mahmuti'ye yenilmek nedir ?

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Hocada Karşıyaka ile görüşüyormuş geri dönmek için inşallah geri döner şu bütçeyle Bcl'de çeyrek final bile yapamadı hadi onu geçtim de Mahmuti'ye yenilmek nedir ?
O zaman iyi bir yabancı ile anlaşmamız lazım. Bi ara bartzokas ile görüşmuştük ama gelmemişti. Hatta bizim macları seyretmiş. Broekhoff' u begendigi icin lokomotif' e almıştı. Şimdi getirebiliriz belki.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Hocam Karsiyakaya donmus bile. Gecen hafta tweeterda bir iki bilgi paylasim sitesi haber yapmisti kesin olarak dondugune dair. Bence de gorevi birakmaliydi.

Çevrimiçi Samet Ç

O zaman iyi bir yabancı ile anlaşmamız lazım. Bi ara bartzokas ile görüşmuştük ama gelmemişti. Hatta bizim macları seyretmiş. Broekhoff' u begendigi icin lokomotif' e almıştı. Şimdi getirebiliriz belki.
Bartzokas Khimki'den ayrılmaz ayrılması için orada sunulan şartlardan daha iyisini sunmamız lazım o da imkansız. Zaten o zamanda bütçe yüzünden kabul etmedi net hatırlamıyorum ama minimum 10 milyon dolarlık bir bütçe istemişti galiba. Eğer yabancı arıyorsak en doğru hedef bence Andrea Trinchieri olmalı Bamberg'in eski koçu 3.5-4 milyon Euro gibi bir bütçeyle çok güzel işler yaptı Bamberg'de.
[ Son Düzenleme: 27 Temmuz 2018, 18:38:02 Samet Ç ]

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Şimdi gidip ahmet kandemir falan getirmesinler yani. Yerli olacaksa orhun ene iyi bir tercih olabilir.

ben izlemedim yine yenmişiz :D