Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.
0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hala saf oyun kurucu almamakta ısrar ediyoruz. Clark da böyle oynamaya devam ederse işimiz baya zorlaşır. Sakatlıktan sonra çok geriye gitti.
Gora maçının ilk yarısında sezonun en kötü savunmalarından birini yapıyoruz. Adamlar yürüyerek sayı buluyor.
Son haftalarda bu durumdayız. Josh iyi başladı, blok pozisyonu neydi öyle ya nasıl zıplayabilir bi insan bu kadar, topu tutacaktı neredeyse.
Josh benimde umduğumdan iyi başladı. Kaptırdığı toptan sonra pozisyonu takip etmesi ve blokla bitirmesi güzeldi. Ama puding kıvamında savunmaya tahammül edemiyorum. Bu takımın kimyası sert savunma. Hücum akıcılığı da bu sayede sağlanıyor. Aksi durumda bu maçın ilk yarısı gibi saçma sapan bir basketbol oynuyoruz
bi halt olmaz bu takımdan.Adams ile palasyos'a yazıık.
Clark gitsin adam gibi bi 5 numara gelsin, palaciosu 4e çekeriz. Sonra gör bakalım takimi tutabilen olur mu ki bugün hakemler de berbat ötesiydi. Fiba nerden buluyor bu hakemleri anlamıyorum zaten. Adams i da çok beğendim, savunması da bayağı iyi gibi geldi bana
Adams bugün fena oynamadı. Ama 5 numara eksiği ciddi ciddi hissediliyor. Savunma ribaundu alamıyor takım. Çok fazla ikinci şans verdik. Savunma sertliğini yukarıya taşıdığın dakikalarda ribaundu alamadığında, ikinci ve üçüncü savunmalarda direnç ister istemez düşüyor ve bunun bedelini ağır ödüyorsun. Şu takımda Stimac olsa farklı bir basketbol oynarsın. Rakibe verdiğin ikinci şans yarı yarıya azalırdı. Bunu da maç sonu skoruna vurduğunda kafa kafaya kaybettiğin maçların çoğunu kazanmış olurdun. Geçen sene de 1-5 dengesi mühim diye söyleniyorduk. Yine aynı tekerlemelere devam ediyoruz. Ama koçun keyfi yerinde. 4,5 seviyor
Geçmiş olsun.Takımda ribaund alacak tek oyuncu yok, rakip basket atana kadar oyun devam ediyor ...
Yine inanılmaz dağınık bir ilk yarı. Takım kimyası yerlerde. Josh biraz daha dikkat ederse tutacak gibi.
Josh Adams tutacak gibi ama bu pota altı ile tutsa da işimiz zor
Semih i bekliyorum ben, çünkü tranfer yapılmayacak biliyorum. Ayrıca clark kalsın dediğim dilimi eşek arısı soksun emi. Ama sakatlanmadan önce bu kadar da kötü değildi ya