Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 672723 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı enesbjk

Hala saf oyun kurucu almamakta ısrar ediyoruz. Clark da böyle oynamaya devam ederse işimiz baya zorlaşır. Sakatlıktan sonra çok geriye gitti.
Valla ya, geçen sene en azından bu kadar kaçırmıyordu.

Çevrimdışı Kuntz

Gora maçının ilk yarısında sezonun en kötü savunmalarından birini yapıyoruz. Adamlar yürüyerek sayı buluyor.

Çevrimdışı enesbjk

Gora maçının ilk yarısında sezonun en kötü savunmalarından birini yapıyoruz. Adamlar yürüyerek sayı buluyor.
Son haftalarda bu durumdayız. Josh iyi başladı, blok pozisyonu neydi öyle ya nasıl zıplayabilir bi insan bu kadar, topu tutacaktı neredeyse.

Çevrimdışı Kuntz

Son haftalarda bu durumdayız. Josh iyi başladı, blok pozisyonu neydi öyle ya nasıl zıplayabilir bi insan bu kadar, topu tutacaktı neredeyse.

Josh benimde umduğumdan iyi başladı. Kaptırdığı toptan sonra pozisyonu takip etmesi ve blokla bitirmesi güzeldi. Ama puding kıvamında savunmaya tahammül edemiyorum. Bu takımın kimyası sert savunma. Hücum akıcılığı da bu sayede sağlanıyor. Aksi durumda bu maçın ilk yarısı gibi saçma sapan bir basketbol oynuyoruz :bandit:

Çevrimdışı enesbjk

Josh benimde umduğumdan iyi başladı. Kaptırdığı toptan sonra pozisyonu takip etmesi ve blokla bitirmesi güzeldi. Ama puding kıvamında savunmaya tahammül edemiyorum. Bu takımın kimyası sert savunma. Hücum akıcılığı da bu sayede sağlanıyor. Aksi durumda bu maçın ilk yarısı gibi saçma sapan bir basketbol oynuyoruz :bandit:
Geçen seneki savunmacı tipte oyuncular da ayrılmadı aslında, acaba savunmayı da mi Roll topluyordu. Bi de Stimac in ribaundu var tabi, kaç tane hücum ribaundu verdik sayamadım su zamana kadar.

Çevrimdışı enesbjk

İnanılmaz yumuşak pota altı su an, aşağı indirdikleri her top 2 sayı olarak dönüyor

Çevrimdışı cursedofdragon

savunma namına birşey yok.

Çevrimdışı Kuntz

Neyse sıktık biraz vidaları. Stimac ve  Roll savunmada önemli etkendi elbette. Roll'un açığı bir şekilde kapanıyor ama 5 numara yok şu anki kadroda. 4,5'larla oynuyoruz. O da pota altı savunmamızı olumsuz etkiliyor.

Çevrimdışı Kuntz

Koszarek'in üçlüğünden önce yediğimiz sayı ibretlik yeminle.

Çevrimdışı Kuntz

Takım savunma ribaundu almamaya yemin etmiş gibi  :s20:

bi halt olmaz bu takımdan.

Adams ile palasyos'a yazıık.

Çevrimdışı enesbjk

bi halt olmaz bu takımdan.

Adams ile palasyos'a yazıık.
Clark gitsin adam gibi bi 5 numara gelsin, palaciosu 4e çekeriz. Sonra gör bakalım takimi tutabilen olur mu ki bugün hakemler de berbat ötesiydi. Fiba nerden buluyor bu hakemleri anlamıyorum zaten.
Adams i da çok beğendim, savunması da bayağı iyi gibi geldi bana

Çevrimdışı Kuntz

Clark gitsin adam gibi bi 5 numara gelsin, palaciosu 4e çekeriz. Sonra gör bakalım takimi tutabilen olur mu ki bugün hakemler de berbat ötesiydi. Fiba nerden buluyor bu hakemleri anlamıyorum zaten.
Adams i da çok beğendim, savunması da bayağı iyi gibi geldi bana

Adams bugün fena oynamadı. Ama 5 numara eksiği ciddi ciddi hissediliyor. Savunma ribaundu alamıyor takım. Çok fazla ikinci şans verdik. Savunma sertliğini yukarıya taşıdığın dakikalarda ribaundu alamadığında, ikinci ve üçüncü savunmalarda direnç ister istemez düşüyor ve bunun bedelini ağır ödüyorsun. Şu takımda Stimac olsa farklı bir basketbol oynarsın. Rakibe verdiğin ikinci şans yarı yarıya azalırdı. Bunu da maç sonu skoruna vurduğunda kafa kafaya kaybettiğin maçların çoğunu kazanmış olurdun. Geçen sene de 1-5 dengesi mühim diye söyleniyorduk. Yine aynı tekerlemelere devam ediyoruz. Ama koçun keyfi yerinde. 4,5 seviyor  :ebebe:

Çevrimdışı enesbjk

Adams bugün fena oynamadı. Ama 5 numara eksiği ciddi ciddi hissediliyor. Savunma ribaundu alamıyor takım. Çok fazla ikinci şans verdik. Savunma sertliğini yukarıya taşıdığın dakikalarda ribaundu alamadığında, ikinci ve üçüncü savunmalarda direnç ister istemez düşüyor ve bunun bedelini ağır ödüyorsun. Şu takımda Stimac olsa farklı bir basketbol oynarsın. Rakibe verdiğin ikinci şans yarı yarıya azalırdı. Bunu da maç sonu skoruna vurduğunda kafa kafaya kaybettiğin maçların çoğunu kazanmış olurdun. Geçen sene de 1-5 dengesi mühim diye söyleniyorduk. Yine aynı tekerlemelere devam ediyoruz. Ama koçun keyfi yerinde. 4,5 seviyor  :ebebe:
Ah stimac ah özlettin be

Çevrimdışı ALDENYX

Geçmiş olsun.Takımda ribaund alacak tek oyuncu yok, rakip basket atana kadar oyun devam ediyor ... :)
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı enesbjk

Geçmiş olsun.Takımda ribaund alacak tek oyuncu yok, rakip basket atana kadar oyun devam ediyor ... :)
Semih dönse de biraz düzelse durum artık

geçen seneden vardı bu çaresizlik zaten ama bu kadar değildi.

Semihin sakatlanmasıda baya kötü oldu takım ribaund olma özürlü oldu çıktı.

Her geldikleri pozisyon mutlaka sayı olarak bitiyor rakiplerin.

saat 17:00 da büyükçekmece ile macımız var.

yayıncı : ntvspor

Çevrimdışı Kuntz

Yine inanılmaz dağınık bir ilk yarı. Takım kimyası yerlerde. Josh biraz daha dikkat ederse tutacak gibi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yine inanılmaz dağınık bir ilk yarı. Takım kimyası yerlerde. Josh biraz daha dikkat ederse tutacak gibi.
Josh Adams tutacak gibi ama bu pota altı ile tutsa da işimiz zor   :money:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Semih i bekliyorum ben, çünkü tranfer yapılmayacak biliyorum. Ayrıca clark kalsın dediğim dilimi eşek arısı soksun emi. Ama sakatlanmadan önce bu kadar da kötü değildi ya

Çevrimiçi Samet Ç

Bize daha denk takımlara karşı veya daha üstün takımlara karşı bu istatistikleri yakalayamaz gibi takımada hücumda organizasyon olarak bir şey kattığı yok bence .

Çevrimdışı MUSTAFA_

Semih i bekliyorum ben, çünkü tranfer yapılmayacak biliyorum. Ayrıca clark kalsın dediğim dilimi eşek arısı soksun emi. Ama sakatlanmadan önce bu kadar da kötü değildi ya
Clark kalmasını istemiyordum. Çünkü ona verdiğimiz parayla yıldız transfer yapardık  :money: Kontratında zorlayıcı madde olduğu için mecburen bu sene katlanacağız. Ancak bu kadar kötü bir yaz transfer dönemi geçirmemize sebep olan menajerlerimizden bir an önce kurtuluruz umarım  :money:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Bu sene en azından bir kupa alırız diyordum ama pota altına Clark'ı gönderip Nick Minnerath tarzı pota altında daha etkili olacak hemde dış şutu olan bir oyuncu katmadıkdan sonra zor. Guard'ı falan bir şekilde idare edersin de pota altı pamuk şeker gibi Ufuk Sarıca şu yaşında çıksa sahaya potaya penetre etse sayı bulur bizim pota altına karşı.

Çevrimdışı Kuntz

Mustafa koç tutturamadı gitti. Geçen sene Stimac'la biraz pota altını hallettik 1 yoktu. Şimdi 1 bulduk gibi 5 yok  :evillol: Biz 1-5 dengesi dedikçe inat eder gibi böyle yapıyor  :evillol: