Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 672759 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı enesbjk

yeniliriz karşıyakaya guard yok.
Bu zamana kadar guard var mıydı ki, karşıyaka geçen seneden de kötü.

Bu zamana kadar guard var mıydı ki, karşıyaka geçen seneden de kötü.

inşallah kazanırız ne diyeyim bari baskette yüzümüz gülsün.

Çevrimdışı enesbjk

inşallah kazanırız ne diyeyim bari baskette yüzümüz gülsün.
Ben de zaten biraz burda mutlu oluyorum. Allahtan devre arası geldi de puan farkı tolere edilebilecek seviyede olduğu için şampiyon olabiliriz iyi transferlerle, ve yardımcı hocayla kesinlikle. Neyse konu dışı yapmadım kesinlikle ooo maç var yenicez inşallah :)

ilk yarı sonucu

33,33

reziliz.

Çevrimdışı enesbjk

Çevrimdışı enesbjk

79-71 yenildik. Hakemlerin burdan tüm sülalesine güzel selamlar. %10 la falan oynadık heralde 3lük

Çevrimdışı enesbjk

79-71 yenildik. Hakemlerin burdan tüm sülalesine güzel selamlar. %10 la falan oynadık heralde 3lük
%43 ile oynamışız aslında bana çok düşük gibi gelse de

burda da yüzümüz gülmedi.

Şu 2018 bize uğurlu gelse bari.

Çevrimdışı enesbjk

burda da yüzümüz gülmedi.

Şu 2018 bize uğurlu gelse bari.
Sınav haftasına da mutlu giremedik yine. Bu arada ilk defa kazanırız falan diye yorum attım onda da yenildik

Sınav haftasına da mutlu giremedik yine. Bu arada ilk defa kazanırız falan diye yorum attım onda da yenildik

Şu rezil 2017 bitsin artık.

Çevrimdışı ALDENYX

Ne kadar kötü bir hafta, misket oynasak yenileceğiz. :bandit:
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı ALDENYX

Hoca Karşıyaka maçlarına yardımcı koçu yollasa daha iyi, her maçı verdik 2 senedir :akuma: :akuma:
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı enesbjk

Hoca Karşıyaka maçlarına yardımcı koçu yollasa daha iyi, her maçı verdik 2 senedir :akuma: :akuma:
Onemli oyuncularımızın çoğu ordan gelme, o yüzden heralde. Çilek oyuna hic giremedi mesela

Çevrimiçi Samet Ç

Juan Palacios'u almışız pota altı için. Bence yine yanlış tercih ama şu dönemde de maksimum bunu bulursun.

Çevrimdışı enesbjk

Beşiktaş’a Bir Karşıyakalı Daha: Juan Palacios!

Sezon başında kadrosuna kattığı Augusto Lima‘dan beklediği katkıyı alamayan BeşiktaşSompo Japan, Ufuk Sarıca‘nın eski öğrencisi Juan Palacios’u kadrosuna katıyor.

Eurohoops kaynaklarının doğruladığı habere göre Neptunas Klaipeda ile yollarını ayıran Palacios, Beşiktaş Sompo Japan ile anlaşmaya vardı. Transferin kısa süre içerisinde resmiyet kazanması bekleniyor.

2014-2016 yılları arasında Pınar Karşıyaka forması giyen Juan Palacios, İzmir ekibinin tarihi sezonunun kahramanlarından olmuştu. 2014-2015 sezonunda Ufuk Sarıca yönetiminde şampiyonluk kupası kaldıran Palacios, 2015-2016 sezonunda sakatlığı nedeniyle sezonun büyük bölümünde forma giyememişti.

Geçtiğimiz sezonun bir bölümünde TOFAŞ forması giyen Juan Palacios, bu sezonun ilk bölümünde Litvanya Ligi’nde Neptunas Klaipeda formasını terletti. Bu sezon Litvanya Ligi’nde 17 maça çıkan Kolombiyalı uzun, 15.2 sayı ve 6.8 ribaund ortalamalarıyla mücadele etti.

Çevrimdışı enesbjk

Juan Palacios'u almışız pota altı için. Bence yine yanlış tercih ama şu dönemde de maksimum bunu bulursun.
Erkenci davrandın :) Nasıl bi oyuncu abi ?

Çevrimiçi Samet Ç

Erkenci davrandın :) Nasıl bi oyuncu abi ?
Karşıyaka döneminden tanıyorum savunma tarafı vasat üstü orta mesafe şutu var hücumda işimize yarayabilir skor çeşitliliğini sağlamak için. Tam 5 numara değil 4.5 numara ribaund konusunda sıkıntımızı gidermez büyük ihtimal Lima gidecek o yüzden aldılar.

Çevrimiçi Samet Ç

Guard için de oyuncu bakıyorlardı ama alırlar mı bilemem. Mike James boşa çıkmıştı en son galiba büyüklerden bize düşmez bize ama düşerse güzel olur.

Çevrimdışı enesbjk

Guard için de oyuncu bakıyorlardı ama alırlar mı bilemem. Mike James boşa çıkmıştı en son galiba büyüklerden bize düşmez bize ama düşerse güzel olur.
Combo guard değil de saf 1 numara arıyorlarmış. Lima da çine gidiyormuş.

Çevrimdışı enesbjk

Burda da kiraladığımız adamdan para kazanıyoruz afdgagsgsg. Limanin gideceği takim buyout ödeyecekmiş bize

Çevrimiçi Samet Ç

Lima'nın buy out ücreti 300 bin dolarmış

guard'ta alsalar keşke :D