Olaylar olaylar... Bu hafta baya transfer yapacağız anlaşılan

Hoca baya baski yapti. Yonetim karsi ciksada transfer islemi gerceklesti. Guard kesinlikle almayacagiz diyorlar. Hocanin her istedigi ismi almis oldular. Bakalim neler olacak.
Lima @ Real Madrid. Bu transfer olursa combo guard gelecek. Buda size kiyagim olsun.
Lima konusunda biraz detay verelim. Oyuncu kendi gitmek istiyor. Hoca ise takımda kalmasından yana. 7. yabancı olarak tutmak istiyor.
Guard konusunda ise 2 isim gündemde. İlki yedirip içirip bir güzel yolladığımız Pooh Jeter. Diğeri ise eski oyuncumuz Curtis Jerrells.
2 isimden birinin takıma katılması söz konusu.
Peki bu işler birden nasıl oldu. Koç, hafta başında Başkanla görüşüp ek bütçe istedi. Başkanda onu kırmadı. Yani Junior Ataman işi iyi yaptı

Bu bakımdan hocayı tebrik ediyorum. Sözünü dinlettmiş en azından.
Fakat şunuda unutmasın. Geçtiğimiz sezon her istediği oyuncuyu irdeleyip alıyorlardı. Çoğu ismide veto etmişti yönetim. Bu sefer her dediğine evet diyorlar. Kötü bir sonuçta fatura ona çıkar.
Birde transfer bütçesi bitti demiştim. Onunda nedeni yine hocaydı. Maaşına zam istedi. Stafa eklemeler istedi. Bu yüzden de bütçe için bir nevi yer değişikliği olmak zorunda kaldı. Bu konuda bu şekilde. (via. Metin Sönmez)