Her sene birkaç kere basketbol bölümüne yorum yapıyorum ve bu yorumlar genelde aynı şekilde oluyor.
Çok sevmeme rağmen başkanımızın 3 kupalı basket takımızı maliyeti yüzünden dağıtması, Erman kunterle başlayıp her sene baya bir para harcaması ve her sene yeniden yapılanarak geçen sene hariç bir arpa boyu yol alamamak tam bir fiyaskodur.
Basket yönetimi başarısızdır ve burda bildiğim kadarı ile hala Hakan Ö. bulunmakta. Bu adamın işlevi nedir sadece boyundan ötürü bu branşta nasıl yer alır anlamıyorum.
Birde son 3 yıldır kendimize salon yapacağız ama bu işe hala başlıyamadık, bu senede yalan oldu gibi hadi hayırlısı.
Son sözüm de basket, diğer branşlara göre başarı kazanmak açısından kolay bir branş, en az 3 tane üst düzey oyuncun varsa başarı geliyor ve biz bunu 5 senedir başaramıyoruz.
Benim basketten bu sene de zerre umudum yok, herkeze iki ileri bir geri yaşanacak bu sezonda başarılar diliyorum.
3 kupalı takımın ücretini Demirören yönetimi değil Fikret Orman yönetimi ödedi. O dönem durumu biliyorsundur. Sponsor çekilince takım mecburen dağıldı. Yoksa isteyerek dağıtılmadı.Erman Kunter'e kısıtlı bütçe verildi ve baştan aşağı yalnış tercihler yapıldı ve sonuç fiyasko oldu.
Basketbol yönetiminde şu an Cihat Kumuşoğlu var. Ancak Hakan Özköse korumasındaki genel menajer Cengiz Üçyürek gitmeden sıkıntı devam eder. Şu an menajerlerin seçtiği, istediği oyuncular oynuyor takımda
Basketbol salonu konusunda büyük firmalarla görüşülüyor ama bir türlü sonuç alınamıyor. Özellikle bu sene Anadolu Efes ile birleşme konusunda çok uğraşıldı ama Beşiktaşlı geçinen başkanları yaptığımız projeler boşa gider diye istemedi. Bu branşın bizim elimizde sponsor olmadan gelişemeyeceği yönetim tarafından biliniyor.
Basketbolda 3 oyuncuyu geçtim son 2 senedir guard bulamıyoruz. Bunun nedeni herkes tarafından biliniyor. Ufuk hocanın Boby Dixon benzeri guard aşkı

Elimizdeki kadroya sağlam 1 guard 1 pivot eklesek bu takımdan başarı bekleyebiliriz. Senin kadar karamsar değilim

Bu değişiklikleri mecbur yapacağız. Ne kadar erken yapacağımız bu seneki başarı çıtamızı belirleyecek. İnşallah geç kalmayız...