Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

kahyaoglueren ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 674311 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı Akil Emre

Her sene birkaç kere basketbol bölümüne yorum yapıyorum ve bu yorumlar genelde aynı şekilde oluyor.
Çok sevmeme rağmen başkanımızın 3 kupalı basket takımızı maliyeti yüzünden dağıtması, Erman kunterle başlayıp her sene baya bir para harcaması ve her sene yeniden yapılanarak geçen sene hariç bir arpa boyu yol alamamak tam bir fiyaskodur.
Basket yönetimi başarısızdır ve burda bildiğim kadarı ile hala Hakan Ö. bulunmakta. Bu adamın işlevi nedir sadece boyundan ötürü bu branşta nasıl yer alır anlamıyorum.
Birde son 3 yıldır kendimize salon yapacağız ama bu işe hala başlıyamadık, bu senede yalan oldu gibi hadi hayırlısı.
Son sözüm de basket, diğer branşlara göre başarı kazanmak açısından kolay bir branş, en az 3 tane üst düzey oyuncun varsa başarı geliyor ve biz bunu 5 senedir başaramıyoruz.
Benim basketten bu sene de zerre umudum yok, herkeze iki ileri bir geri yaşanacak bu sezonda başarılar diliyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Her sene birkaç kere basketbol bölümüne yorum yapıyorum ve bu yorumlar genelde aynı şekilde oluyor.
Çok sevmeme rağmen başkanımızın 3 kupalı basket takımızı maliyeti yüzünden dağıtması, Erman kunterle başlayıp her sene baya bir para harcaması ve her sene yeniden yapılanarak geçen sene hariç bir arpa boyu yol alamamak tam bir fiyaskodur.
Basket yönetimi başarısızdır ve burda bildiğim kadarı ile hala Hakan Ö. bulunmakta. Bu adamın işlevi nedir sadece boyundan ötürü bu branşta nasıl yer alır anlamıyorum.
Birde son 3 yıldır kendimize salon yapacağız ama bu işe hala başlıyamadık, bu senede yalan oldu gibi hadi hayırlısı.
Son sözüm de basket, diğer branşlara göre başarı kazanmak açısından kolay bir branş, en az 3 tane üst düzey oyuncun varsa başarı geliyor ve biz bunu 5 senedir başaramıyoruz.
Benim basketten bu sene de zerre umudum yok, herkeze iki ileri bir geri yaşanacak bu sezonda başarılar diliyorum.
3 kupalı takımın ücretini Demirören yönetimi değil Fikret Orman yönetimi ödedi. O dönem durumu biliyorsundur. Sponsor çekilince takım mecburen dağıldı. Yoksa isteyerek dağıtılmadı.Erman Kunter'e kısıtlı bütçe verildi ve baştan aşağı yalnış tercihler yapıldı ve sonuç fiyasko oldu.

Basketbol yönetiminde şu an Cihat Kumuşoğlu var. Ancak Hakan Özköse korumasındaki genel menajer Cengiz Üçyürek gitmeden sıkıntı devam eder. Şu an menajerlerin seçtiği, istediği oyuncular oynuyor takımda  :tabe:

Basketbol salonu konusunda büyük firmalarla görüşülüyor ama bir türlü sonuç alınamıyor. Özellikle bu sene Anadolu Efes ile birleşme konusunda çok uğraşıldı ama Beşiktaşlı geçinen başkanları yaptığımız projeler boşa gider diye istemedi. Bu branşın bizim elimizde sponsor olmadan gelişemeyeceği yönetim tarafından biliniyor.

Basketbolda 3 oyuncuyu geçtim son 2 senedir guard bulamıyoruz. Bunun nedeni herkes tarafından biliniyor. Ufuk hocanın Boby Dixon benzeri guard aşkı  :tabe: Elimizdeki kadroya sağlam 1 guard 1 pivot eklesek bu takımdan başarı bekleyebiliriz. Senin kadar karamsar değilim  :tabe: Bu değişiklikleri mecbur yapacağız. Ne kadar erken yapacağımız bu seneki başarı çıtamızı belirleyecek. İnşallah geç kalmayız...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

#GameDay | Beşiktaş Sompo Japan, FIBA Şampiyonlar Ligi'nde bugün Oostende deplasmanına çıkıyor!

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ryan Boatright Oostende maçı kadrosunda yer almış. Büyük ihtimalle oynar. Clark'ın dönmesine daha 2 hafta var. Hala transfer düşünülmemesi saçma geliyor. 7. yabancı olarak birini almamız gerekirdi şu ana kadar...
[ Son Düzenleme: 17 Ekim 2017, 10:31:28 MUSTAFA_ ]

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

#GameDay | Beşiktaş Sompo Japan, FIBA Şampiyonlar Ligi'nde bugün Oostende deplasmanına çıkıyor!

koyacak başka gün mü bulamadılar maçı yav futbol takımının maçı ile çakıştırdılar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

koyacak başka gün mü bulamadılar maçı yav futbol takımının maçı ile çakıştırdılar.
Ben izler anlatırım  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Ben izler anlatırım  :D
Sen anlatma sen devamli gom. Sen gomdukce takim kazaniyor

Çevrimdışı MUSTAFA_

yeniliriz zaten :)
Ryan Boatright iyi oynarsa kazanabiliriz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sen anlatma sen devamli gom. Sen gomdukce takim kazaniyor
İstemesem de takım kötü oynadığında gömüyorum ve şu an takım kötü oynuyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Mac yayını nerde yav

Çevrimdışı gastrula

Çevrimdışı MUSTAFA_

Lİma hiç savunma bilmiyor. O kadar basit 2 faul yaptı ki üst üste 20 dakikalık oyuncuyum dedi resmen  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

1. Çeyrek Sonucu

BC Oostende 17-26 Beşiktaş Sompo Japan

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kenan Sipahi önderliğinde iyi savunma yaptık. Kenan'ın bulduğu şutları kendine güvenerek atması ile bulduğu 5 sayı çok önemli  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Lima savunma yapmayı bilmiyor. İnşallah öğrenir  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hücumda çok bireyselleşmemiz sıkıntı yaratıyor. Topu hücumda boş adamı bulana kadar paylaşmamız lazım. Keskin utörlerimiz varç Bu şutörlerden faydalanırsak çok rahat kazanabiliriz maçları  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

İlk Yarı Sonucu

BC Oostende 27-41 Beşiktaş Sompo Japan

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

İlk yarının istatistikleri  :bandit:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Top çevirmeye boş adamı bulmaya başladık ve üst üste 4  üçlük geldi  :tabe: Topu paylaşmamız lazım  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

3. Çeyrek Sonucu

BC Oostende 36-66 Beşiktaş Sompo Japan

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

3. Çeyrek Sonucu

BC Oostende 36-66 Beşiktaş Sompo Japan
Hey maşallah

Çevrimdışı MUSTAFA_

Oyuncuların kendine güveni gelmesi açısından iyi maç oluyor. Özelikle Can Maxim Mutaf ve Kenan Sipahi çok iyi oynuyorlar  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ufuk hocadan Samet Geyik'e "Omuzunu koyup bitirsene. Kız gibi atıyorsun. "   :kop: :kop: :kop:

Beşiktaş Tarihi
★★★