Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 697091 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı El Nino

Fenerin dış şutlarını kesersek maçı alırız.

Çevrimdışı Ensar

Sezonun özeti oldu. Verilen anlamsız "bomboş" 3'lükler. Bütün sezon hiç düzelmeyen bir açığımız finale noktayı koydu. 3 sayı öndesin 5 saniye var 3'lük yiyorsun. Adam el üstünden atsa birşey demicem. Bomboş adam.
hemde 8 saniye de 2 kere bu şansı veriyorsun , ulan hadi biri boş kaldı aldı topu , herif o kadar rahat ki dışarda ki arkadaşına pas çıkardı , bu ne biçim iş ya , boşuna sinirlerimizi yıpratıyoruz valla
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı El Nino

Maç gitmiştir geçmiş olsun. Son maçı da alıp şampiyon olurlar. Neyse ki son maç seyircisiz. Keşke Efes'e kaybetseydik.

Çevrimdışı cursedofdragon

oynucağınız oyunun ABV sektirin gidin.

Çevrimiçi 38life

hemde 8 saniye de 2 kere bu şansı veriyorsun , ulan hadi biri boş kaldı aldı topu , herif o kadar rahat ki dışarda ki arkadaşına pas çıkardı , bu ne biçim iş ya , boşuna sinirlerimizi yıpratıyoruz valla

Bir an önce bitsin şu sezon diye iple çekiyorum. Psikolojim bozuldu. Böyle kötü bir takım görmedim ben hayatımda. İlginç olan kötü olmasına rağmen buralara gelmemiz oldu.

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

Bizi maça ortak eden Strawberry maçı gene onlara verdi

Çevrimdışı El Nino

Teşekkürler çocuklar canınız sağolsun

Çevrimdışı Ensar

Teşekkürler çocuklar canınız sağolsun
olmasın kardeşim sağ felan , böyle rezillik yok ya

Çevrimdışı cursedofdragon

olmasın kardeşim sağ felan , böyle rezillik yok ya
kapatsınlar bari şu basketbol şubesini.

Yatırım yapılmıyor.

Ramazan ayında girdiğim günah okuduğum bela boyumu aştı.

Günaha sokup duruyorlar başka birşey değil.

Madem adam akıllı kadro yapmıcaz hiç çıkmayalım şu platforma.

Çevrimdışı Ensar

kapatsınlar bari şu basketbol şubesini.

Yatırım yapılmıyor.

Ramazan ayında girdiğim günah okuduğum bela boyumu aştı.

Günaha sokup duruyorlar başka birşey değil.

Madem adam akıllı kadro yapmıcaz hiç çıkmayalım şu platforma.
yazip yazip siliyorum , amaaaaaaan boşverin ya canımızı sıktığımıza değmiyor , başka dert tasa mı yok başlarım böyle işe

Çevrimiçi Kapkarakartal

3.9M$ ile anca bukadar oluyor bu takımın bırak burda olmasını normal sezonu 2. tamamlaması bile büyük olaydır. Takımı gömenler bunu görmezden gelmesin.

Çevrimdışı tangaz

ben uyardım maçtan önce iyi gömmediniz taraftar finale çıkınca rehavete girdi gömmeyi bıraktı maçtan evvel 2 kürek daha atıvereydiniz almıştık maçı
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı b.damatoglu

Takımı gömmenin alemi yok çapımızın çok ötesinde iş çıkardık. Helal olasun.

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ensar

3.9M$ ile anca bukadar oluyor bu takımın bırak burda olmasını normal sezonu 2. tamamlaması bile büyük olaydır. Takımı gömenler bunu görmezden gelmesin.
hikâye anlatmaya gerek yok , 74-71 iken iki kere bomboş üçlük şansı vermekle ne alakası var , basketbol bilmiyor mu bu adamlar ? bu kadar mı acizler ?

Çevrimiçi 38life

Basketbolda bir çok başarısız sezon seyrettim. Iverson'ın geldiği sene maçların çoğuna gitmiştim. O sezon da başarısız olmuştuk. Bir çok kez başarısız olduk. Play-off'ların ilk turunda elendiğimiz çok sezon oldu. Ama hiçbirinde bukadar sinirlerim yıpranmadı. Hiçbirinde psikolojim bukadar alt-üst olmadı. Bunun nedeni de sezon boyunca hep akıl almaz hatalar yaptık maçlarda. Yeteneğimiz olmamasına rağmen hep başa baş götürüp saçma sapan hatalarla sinir krizleri geçirdik. Adam gibi rakibin kabiliyetiyle yenilsek neden sinirlerim bozulsun? üzülür geçerim. Ama saçmalıyoruz resmen. Düpedüz saçmalıyoruz. Saçma sapan tercih hataları, saçma sapan savunma açıkları. Berbat ötesi serbest atış yüzdeleri. Rakibe verilen saçma hücum ribaundlar. Ayakta uyuyanlar, ruhsuz ruhsuz seyredenler. Akıl almaz şut tercihleri. Akıl almaz zorlama şutlar. Beyin yakan top kayıpları. Lanet olsun bitsin şu sezon artık. Bize daha fazla acı çektirmek için mi finale çıkıyorsunuz lan? Elenin gidin çeyrek finalde işte!

Velhasız bütçemizin çok üstünde biryerde tamamladık ligi. Lakin bir okadar da yıprandık!
[ Son Düzenleme: 14 Haziran 2017, 23:02:01 38life ]

Çevrimdışı mylife1903

Son topta faul yapacak bir yigit yok mu kadroda, ilkan mi ne var guzel atarlanmisti o gecen maclardan birinde, bi ucan tekme koysaydi

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

Öncelikle şunu bir anlayalım; basketbol bütçe farkının skorda en belirleyici olduğu spor dallarından biridir. Futbolda Bursaspor çıkıp Real Madrid'i şansın yardımıyla, 90 dk kale önüne otobüs çekip bir kontra golüyle yenebilir ama basketbolda (atıyorum) TED Kolej ile CSKA 100 kez maç yapsa 100 kez CSKA kazanır.

Bu ne demek? Ben cebimdeki 25-30 milyon Euro ile yarın gidip Yeşil Giresun'a sponsor olup seneye ligde tepeye çıkartabilirim. Ertesi sene sponsor desteğimi çekerim, Yeşil Giresun diplere oynar. Kısacası puan durumu bir bakıma bütçe sıralaması gibidir. Eğer bir takım bütçesine oranla üst sıralarda yer aldıysa başarılıdır, alt sıralarda yer aldıysa başarısız.

Şunu açıkça söylemeliyiz ki bizim bu bütçe ve kadro kalitesiyle olmamız gereken yer normal sezonda 4-6. sıra, Playoff'ta en iyi ihtimalle yarı final. Sene başında bu takım yarı finalde Efes'i (neredeyse) süpürüp final oynayacak deseler herkes seve seve kabul ederdi O yüzden şimdi başarısızmış veya çok kötü bir takımmış gibi tartışılmasını asla kabul etmiyorum. İlla birilerine sövülecekse niye bir Beşiktaşlı zengin çıkıp basketbol şubesine sponsor olmuyor diye sövülebilir.

Bunları bir cebe koyalım.

Skor 74-71 iken bitime 8 saniye kala aynı set hücumunu iki kez savunamamak ise büyük skandal. Keza seri başından beri ısrarla gereksiz şekilde ikili sıkıştırmalara gidip rakibe onlarca bomboş üçlük imkanı vermemizi ve buna bir çözüm bulunamamasını da anlamış değilim. Maalesef bu da tecrübesizlikten kaynaklanıyor.

Sonuçta camianın bir karar vermesi lazım; biz basketbol şubesini ne kadar önemsiyoruz? Eğer önemsemiyorsak bu bütçe ve bu kadro kalitesi ile bence en az FB Ülkerspor kadar başarılıyız. Adamları Final Four'da bizim 3 maçtır zorladığımız kadar zorlayan bir takım olmadı. Sevsek de sevmesek de adamlar Avrupa'nın en iyi basketbolunu oynuyorlar.

Yok hayır önemsiyor isek o zaman bir zahmet pamuk eller cebe... Rakibin 30 milyonluk takımla oynuyorken sen 3 milyonluk takımla yarışamazsın.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimiçi Samet Ç

Önümüz'deki sezon için artık konuşmaya başlayabiliriz.

ilk transferimiz Davon Jefferson. Kendisiyle prensipte anlaştık. Transfer sezonunun açılmasıyla sözleşme imzalayacağız. Semih Erden'de kadromuza katacağımız isimler arasında.

Jeter konusunu daha önce yazmıştım. 750 bin dolar artı bonuslarla anlaşma sağladı.

Stimac-Clark-Thompson(Büyük yıldız)-Şafak-Doğan-İlkan kesin gitti. Weems için net bir durum yok ama bence gider.

Erkan Veyseloğlu devam ediyor. Muratcan teknik ekibe katılabilir. Sertaç, Semihin dumuna göre devam edebilir. Semih gelirse gider.

Backup guard transferi olmazsa Kenan devam eder.

Strawberry belirsiz. Roll'e teklifler var ama opsiyon bizde.

Koç şimdilik devam ama federasyon ne karar verir bilemiyorum.

Salonun yapımı için Mercedes firması ile uzun süre görüştük ama Almanya kanadından onay çıkmadı.

Bütçe ise 6 milyon dolar.

Şimdilik bu kadar.

Via Metin Sönmez

Çevrimdışı enesbjk

ilk transferimiz Davon Jefferson. Kendisiyle prensipte anlaştık. Transfer sezonunun açılmasıyla sözleşme imzalayacağız. Semih Erden'de kadromuza katacağımız isimler arasında.

Jeter konusunu daha önce yazmıştım. 750 bin dolar artı bonuslarla anlaşma sağladı.

Stimac-Clark-Thompson(Büyük yıldız)-Şafak-Doğan-İlkan kesin gitti. Weems için net bir durum yok ama bence gider.

Erkan Veyseloğlu devam ediyor. Muratcan teknik ekibe katılabilir. Sertaç, Semihin dumuna göre devam edebilir. Semih gelirse gider.

Salonun yapımı için Mercedes firması ile uzun süre görüştük ama Almanya kanadından onay çıkmadı.

Şimdilik bu kadar.

Via Metin Sönmez
Stimac clark uzdu.

Çevrimdışı tangaz

hayırdır yaa bu sayfalarda eksilmemi oldu bissürü mesaj gitmiş.

bütçe şayet sponsorlarla 6 olacaksa 2de fitboldan kaydıralım 8 yapalım bence yeterli olur.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Samet Ç

bütçe şayet sponsorlarla 6 olacaksa 2de fitboldan kaydıralım 8 yapalım bence yeterli olur.
Bu seneki bütçe 3 milyondu seneye 6 milyon her sene üstüne koyarak devam etmek daha mantıklı bence. Ki seneye Daçka ve Gs gibi takımlar bütçe olarak baya küçülecek. Yapılan ilk iki transferde Semih'de olursa üç transferde bu bütçe için iyi oyuncular ve doğru hamleler.
[ Son Düzenleme: 15 Haziran 2017, 00:38:38 Samet Ç ]

Çevrimdışı tangaz

Bu seneki bütçe 3 milyondu seneye 6 milyon her sene üstüne koyarak devam etmek daha mantıklı bence. Ki seneye Daçka ve Gs gibi takımlar bütçe olarak baya küçülecek. Yapılan ilk iki transferde Semih'de olursa üç transferde bu bütçe için iyi oyuncular ve doğru hamleler.

semih en son ne zaman oynadı birde o herif 2,5lra falan oynuyordu düşük rakamlarda hiç oynamaz bi tarafı çok kalkık o bebenin

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Fenerbahçeye karşı son galibiyetimiz 5 nisan 2013 te. 4 yıl olmuş fb yi yenemeyeli. Asıl üzücü olan bu. Ama ne olursa olsun bu takım bu sene başarılıdır. Allah aşkına sene başında kaçımız buralara gelebilecegimizi tahmin edebilirdi. Ufuk hocayla uzun yıllar devam etmek şart. Böyle gidersek 3-4 yıl içinde bence şampiyonluk gelir. Olaylara gelince ise ;fikret orman , futbolda demiroren zamanındaki bedava biletcilere bilet vermedi,onlari tribunden temizledi. Anlaşılan sıra basketbolda. Yapılanlar gerçekten sinir bozucu.Rakiplerin diline düşüyoruz baska bisey değil.

Çevrimdışı MUSTAFA_

İyi oyuncular bulursak ki şu an yapılan hamleler çok iyi. Rakiplerimizin saçma sapan transferlerine de bakacak olursak seneye fener ile yarışırız  :tabe: Yenip yenemeyeceğimizi de kadronun uyumu gösterir  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı levitate

Şimdilik bu kadar.

Via Metin Sönmez
Stimac :(
bipbipbupbup