Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 698300 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı MUSTAFA_

İlk Yarı Sonucu

Fenerbahçe 42-33 Beşiktaş Sompo Japan

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mylife1903

yav ben yenilmemize birşey demiyorum illa ki bütçe kalite farkı olucakta mücade yok mücadele.

Efes maçındaki takımda ki o iştah yok koşmuyoruz en basindinden.

O maçta duran oyuncu görmedim ben hiç.
Soyunma odasinda ufuk hoca vercek kuskuyu vercek kuskuyu, sabahlar olmasin ulaaannn tomson liderliginde vurcaz kirbaci vurcaz kirbaci

Aslanim tomson super oynuyorsun

Çevrimiçi Samet Ç

İyi başladık ama guard olmayınca bu kadar oluyor maalesef. Thompson efendi biz öndeyken tempoyu kontrol edip set oyunu oynatacağına bire bir  oynayarak tempoyu yükseltince ilk yarının sonucuda bu oluyor maalesef.

Çevrimdışı cursedofdragon

İyi başladık ama guard olmayınca bu kadar oluyor maalesef. Thompson efendi biz öndeyken tempoyu kontrol edip set oyunu oynatacağına bire bir  oynayarak tempoyu yükseltince ilk yarının sonucuda bu oluyor maalesef.

o tamsın'ın ABV.

Soyunma odasinda ufuk hoca vercek kuskuyu vercek kuskuyu, sabahlar olmasin ulaaannn tomson liderliginde vurcaz kirbaci vurcaz kirbaci

Aslanim tomson super oynuyorsun

tamsın sakatlanırsa belki verebiliriz kuskuyu :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Thompson neyi düzgün yaptığını anlamadığım bir oyuncu. İmza atışı göz yaşı damlasını bile air-ball atmayı başaran bir oyuncu. Ufuk hocanın guard seçimi konusundaki başarısızlığı devam ediyor. Şu ana kadar tek Boby Dixon var ve böyle kalacak gibi görünüyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi 38life

Ben seyretmicem 2.ci yarıyı.

Çevrimiçi Samet Ç

Thompson neyi düzgün yaptığını anlamadığım bir oyuncu. İmza atışı göz yaşı damlasını bile air-ball atmayı başaran bir oyuncu. Ufuk hocanın guard seçimi konusundaki başarısızlığı devam ediyor. Şu ana kadar tek Boby Dixon var ve böyle kalacak gibi görünüyor.
Thompson yerine Gaziantep'in guardı Denmon olsaydı şu anki skorun tam tersi olurdu. Bu adam bizim ikinci ligde bile oynayamaz bu kadar kötü bir guard. Her neyse tadını çıkaralım en azından bu kadar düşük bütçeyle guardsız buraya kadar geldik buna da şükür umarım seneye daha doğru bir yapılanma ile yolumuza devam ederiz. Hazır Gs'de bütçe olarak küçülmeye gitmişken bir kaç sene daha buralarda olmamız lazım basketbol kültürünün oturması için.

Çevrimiçi 38life

Guard olmayınca süre de azalınca sorumluluk alıp bire bir oyna diyor Ufuk hoca oyunculara. Bire birden sayı bulmak da kolay değil. Özellikle fb gibi size olarak bizden iyi bir takıma karşı.

İyi de şutların şekilleri bir garip. Potaya doğru hareket edip hareketliyken topu ellerinden çıkartıyorlar. E bunu potadan uzaktayken yapınca da girmiyor %90. Clark desen zaten o saçma sapan dönerek atışları zarardan başka birşey vermiyor.

Çevrimdışı levitate

Kenan Thompson'dan kat kat iyi
bipbipbupbup

Çevrimiçi 38life

Ben Clark'ı da istemiyorum bu takımda. Adamda ruh yok. Ciddiyet de yok bence.

Çevrimdışı levitate

Ben Clark'ı da istemiyorum bu takımda. Adamda ruh yok. Ciddiyet de yok bence.
Bunu dedikten sonra yardırmaya başladı
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Thompson'sız hayat çok güzeldi vazgeç inadından Ufuk hocam.

tamsın sektir git bu takımdan ABV yeter artık yav.

Hoca alma sende şunu ya yeter yaa.

Girdiğim günahlar boyumu aştı.

İçerde adam bomboş salak salak kendi ekseni etrafında dönüyor mal.

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

Fener'i Zaten yenmemiz çok zor bu herkesin malumu, bu şansı sadece takım oyunu ile yakalayabiliriz ve bi yerlere gelince Thompson girip fişi çekiyo.Hocanın kafasındakini gerçekten merak ediyorum Thompson konusunda

Çevrimiçi Samet Ç

Hakemler fenerin kazanması için her şeyi yapıyorlar.

yav o e.clark'ın temiz top çalmasının neresi faul  :s20: :s20:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu maçın özeti Thonpson kolsuzluğu  :bandit:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi 38life

Bunu dedikten sonra yardırmaya başladı

İstediği kadar yardırsın ruh yok adamda ruh.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Maç Sonucu

Fenerbahçe 75-69 Beşiktaş Sompo Japan

Beşiktaş Tarihi
★★★

Bu maçın özeti Thonpson kolsuzluğu  :bandit:

bütün bildiğim küfürleri ettim günaha soktu akşam akşam.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Maçın istatistikleri  :bandit:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi 38life

Demek ki azıcık birazcık iyi bir kadro olsa biz bunların analarını dağa kaldırıcaz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

bütün bildiğim küfürleri ettim günaha soktu akşam akşam.
Çok sakin izledim. Yeneceğimizi düşünmüyorum  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Maçın istatistikleri  :bandit:

guardsız takıma göre gayet iyi.