Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.
0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yav ben yenilmemize birşey demiyorum illa ki bütçe kalite farkı olucakta mücade yok mücadele.Efes maçındaki takımda ki o iştah yok koşmuyoruz en basindinden.O maçta duran oyuncu görmedim ben hiç.
İyi başladık ama guard olmayınca bu kadar oluyor maalesef. Thompson efendi biz öndeyken tempoyu kontrol edip set oyunu oynatacağına bire bir oynayarak tempoyu yükseltince ilk yarının sonucuda bu oluyor maalesef.
Soyunma odasinda ufuk hoca vercek kuskuyu vercek kuskuyu, sabahlar olmasin ulaaannn tomson liderliginde vurcaz kirbaci vurcaz kirbaciAslanim tomson super oynuyorsun
Thompson neyi düzgün yaptığını anlamadığım bir oyuncu. İmza atışı göz yaşı damlasını bile air-ball atmayı başaran bir oyuncu. Ufuk hocanın guard seçimi konusundaki başarısızlığı devam ediyor. Şu ana kadar tek Boby Dixon var ve böyle kalacak gibi görünüyor.
Guard olmayınca süre de azalınca sorumluluk alıp bire bir oyna diyor Ufuk hoca oyunculara. Bire birden sayı bulmak da kolay değil. Özellikle fb gibi size olarak bizden iyi bir takıma karşı.
Ben Clark'ı da istemiyorum bu takımda. Adamda ruh yok. Ciddiyet de yok bence.
Bunu dedikten sonra yardırmaya başladı
Bu maçın özeti Thonpson kolsuzluğu
bütün bildiğim küfürleri ettim günaha soktu akşam akşam.
Maçın istatistikleri