Beşiktaş Gain
Beşiktaş Gain

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Gain Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Gain  [Okunma sayısı 705871 defa] Beşiktaş Gain

Çevrimdışı enesbjk

Göme göme takımı şampiyon yapıcaz galiba :D
Mustafa abi gömdükçe biz yeniyoruz. Yakında şampiyon da yapar valla :D

Çevrimiçi levitate

Mustafa abi gömdükçe biz yeniyoruz. Yakında şampiyon da yapar valla :D
Amacı o mu acaba :D

Geçen sene göme göme futbolda şampiyon yaptılar sıra baskette galiba :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı mylife1903

Amacı o mu acaba :D

Geçen sene göme göme futbolda şampiyon yaptılar sıra baskette galiba :D
Angarya maclar bitsin ekibi toplayip basliga geliyoruZ. Nasil gomulur nerde gomulur  her turlu hunerimizi sergileyecez

Çevrimdışı MUSTAFA_

Angarya maclar bitsin ekibi toplayip basliga geliyoruZ. Nasil gomulur nerde gomulur  her turlu hunerimizi sergileyecez
Siz gelene kadar sezonu kapatmayız inşallah  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Aman abi toplarsaniz herkesi Necmi abi gelir burayı darmaduman eder 2 dakikada.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Aman abi toplarsaniz herkesi Necmi abi gelir burayı darmaduman eder 2 dakikada.
Sen böyle deyince aklıma bu geldi  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Sen böyle deyince aklıma bu geldi  :D

Ooo kapışma mı var. Necmi abi çiğ çiğ yer valla. @tuncaboylu abinin gelmesi bile yetmişken onun 1-2 tık üst versiyonu neler yapar neler.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ooo kapışma mı var. Necmi abi çiğ çiğ yer valla. @tuncaboylu abinin gelmesi bile yetmişken onun 1-2 tık üst versiyonu neler yapar neler.
@Necmi abi iyi bir abimizdir  :iblush:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Kuntz

Necmi abiyi başlığa kazandıran Mylife ve Mustafa'ya sonsuz teşekkürler. Final serisine kadar hep birlikte gömmeye devam. Final serisinde futbol tutkunlarının hepsini buraya takımı gömmeye bekliyoruz ki, maceranın sonu kupa olsun  :evillol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Necmi abiyi başlığa kazandıran Mylife ve Mustafa'ya sonsuz teşekkürler. Final serisine kadar hep birlikte gömmeye devam. Final serisinde futbol tutkunlarının hepsini buraya takımı gömmeye bekliyoruz ki, maceranın sonu kupa olsun  :evillol:
Siz böyle dedikçe büyüsü bozulacak Gerçi bu takıma hiçbir büyü etki etmez

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Siz böyle dedikçe büyüsü bozulacak Gerçi bu takıma hiçbir büyü etki etmez
Kacmaz kacmaz buyusu falan bak @Necmi abinin gozunden de kacmaz

Çevrimdışı tangaz

kimi gömüyoruz ne zaman gömüyoruz savulun gari ben geldim @Serhat Akkaya da kazmayı küreği bileyliyormuş. tomsonu burada ilk gömen benim sezon başı avrupa gruplarında ilk yada ikinci maçta gömmüştüm öle 10 dk falan izlemeden 3.dk gömmeye başlamıştım. şimdi bu sayfanın fenni gömücüsü Mustafa dur abi hoca çok güveniyor biraz süre verelim falan demişti ama ben gömüp yedisini de kırkını da okutmuştum  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

kimi gömüyoruz ne zaman gömüyoruz savulun gari ben geldim @Serhat Akkaya da kazmayı küreği bileyliyormuş. tomsonu burada ilk gömen benim sezon başı avrupa gruplarında ilk yada ikinci maçta gömmüştüm öle 10 dk falan izlemeden 3.dk gömmeye başlamıştım. şimdi bu sayfanın fenni gömücüsü Mustafa dur abi hoca çok güveniyor biraz süre verelim falan demişti ama ben gömüp yedisini de kırkını da okutmuştum  :bandit:

@tangaz Abi yerini kaybetme daha şampiyonluğu garantilemedik. Her an bir kalkışma olabilir. Garantileyince basketbola geçer hep birlikte gömeriz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

@tangaz Abi yerini kaybetme daha şampiyonluğu garantilemedik. Her an bir kalkışma olabilir. Garantileyince basketbola geçer hep birlikte gömeriz.

@MUSTAFA_ abicim sıkıntı yok ben eş zamanlı 3 ayrı sayfada birden gömebiliyorum  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı mylife1903

@MUSTAFA_ abicim sıkıntı yok ben eş zamanlı 3 ayrı sayfada birden gömebiliyorum  :bandit:
Tomson fena yalniz basketbolun ismaeli
Imece usulu gommek lazim

Çevrimdışı cursedofdragon

Tomson fena yalniz basketbolun ismaeli
Imece usulu gommek lazim

izmailden daha kötü :D

izmail'in dengesiz hareketi çoktu ama arada yine iyi harektleri vardı thampson'un hiç iyi yaptığı birşey yok :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

İlk Yarı Sonucu

Beşiktaş Sompo Japan 47-32 Trabzon Medical Park

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Bugun gommuyonuz gene de koyup geciyiz. Demekki erken gommenin bir alemi yok, hep koyuyoruz.
Tomson ne pohlar yiyor

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bugun gommuyonuz gene de koyup geciyiz. Demekki erken gommenin bir alemi yok, hep koyuyoruz.
Tomson ne pohlar yiyor
Maalesef digitürk play in süresi bitti  :tabe: Bundan sonra fazla gömmem  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

3. Çeyrek Sonucu

Beşiktaş Sompo Japan 70-44 Trabzon Medical Park

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu sene hiçbir maçta bu kadar yüzdeli oynamadık  :evillol:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Maç Sonucu

Beşiktaş Sompo Japan 92-62 Trabzon Medical Park

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Maçın istatistikleri  :bandit:

Beşiktaş Tarihi
★★★