Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|Beşiktaş Gain Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.
0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Göme göme takımı şampiyon yapıcaz galiba
Mustafa abi gömdükçe biz yeniyoruz. Yakında şampiyon da yapar valla
Amacı o mu acaba Geçen sene göme göme futbolda şampiyon yaptılar sıra baskette galiba
Angarya maclar bitsin ekibi toplayip basliga geliyoruZ. Nasil gomulur nerde gomulur her turlu hunerimizi sergileyecez
Aman abi toplarsaniz herkesi Necmi abi gelir burayı darmaduman eder 2 dakikada.
Sen böyle deyince aklıma bu geldi
Ooo kapışma mı var. Necmi abi çiğ çiğ yer valla. @tuncaboylu abinin gelmesi bile yetmişken onun 1-2 tık üst versiyonu neler yapar neler.
Necmi abiyi başlığa kazandıran Mylife ve Mustafa'ya sonsuz teşekkürler. Final serisine kadar hep birlikte gömmeye devam. Final serisinde futbol tutkunlarının hepsini buraya takımı gömmeye bekliyoruz ki, maceranın sonu kupa olsun
Siz böyle dedikçe büyüsü bozulacak Gerçi bu takıma hiçbir büyü etki etmez
kimi gömüyoruz ne zaman gömüyoruz savulun gari ben geldim @Serhat Akkaya da kazmayı küreği bileyliyormuş. tomsonu burada ilk gömen benim sezon başı avrupa gruplarında ilk yada ikinci maçta gömmüştüm öle 10 dk falan izlemeden 3.dk gömmeye başlamıştım. şimdi bu sayfanın fenni gömücüsü Mustafa dur abi hoca çok güveniyor biraz süre verelim falan demişti ama ben gömüp yedisini de kırkını da okutmuştum
@tangaz Abi yerini kaybetme daha şampiyonluğu garantilemedik. Her an bir kalkışma olabilir. Garantileyince basketbola geçer hep birlikte gömeriz.
@MUSTAFA_ abicim sıkıntı yok ben eş zamanlı 3 ayrı sayfada birden gömebiliyorum
Tomson fena yalniz basketbolun ismaeliImece usulu gommek lazim
Bugun gommuyonuz gene de koyup geciyiz. Demekki erken gommenin bir alemi yok, hep koyuyoruz. Tomson ne pohlar yiyor