Beşiktaş Gain
Beşiktaş Gain

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Gain Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Gain  [Okunma sayısı 705304 defa] Beşiktaş Gain

Çevrimdışı Yankee

Yalcin ayhan hikayesine benzemez insallah

Kaderi değil ama sonu benzeyecek gibi..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Geçmiş olsun...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ve devam...

FIBA'da ki 5 dosya için ödeme yapılmış ve dosyalar kapatılmış ancak son gelen Lampe cezası yüzünden Jeter'in imza işi uzamış. Kulüp, Jeter için TBF'den bugüne (Cumartesi) kadar ek süre istedik ve aldık diyor ama tabi bunu TBF'den de onaylatmak gerek, birde buna diğer kulüpler ne der vs. vs. Son bilgiler bunlar...(via. Fatih Şen)

Transfer dönemi sona erdi arkadaşlar. 300 Bin Euroyu ödeyemedik. Yeni cezalarda yolda. (via. Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Burada Lampe ye laf söylediğimizde savunan değerli arkadaşlar gerçeklerin ortaya çıkma gibi bir huyu var malesef  :by2: Yanılmak isterdim ama Lampe son dakika golünü atıp defolup gitti. Tarafar olarak her Beşiktaş formasını giyeni hemen bağrımıza basmamamız gerek  :tabe: Sonra böyle acı gerçeklerle baş başa kalıyoruz...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Thompson ile kansere devam...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Çevrimdışı levitate

Seneye o zaman yapacak birşey yok :(
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Seneye o zaman yapacak birşey yok :(
"Seneye, seneye" basketbol şubesinin altın kelimesi  :ebebe: İnşallah bu sene evresine geçeriz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

"Seneye, seneye" basketbol şubesinin altın kelimesi  :ebebe: İnşallah bu sene evresine geçeriz  :tabe:
Şu salon olursa belki düzelir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Burada Lampe ye laf söylediğimizde savunan değerli arkadaşlar gerçeklerin ortaya çıkma gibi bir huyu var malesef  :by2: Yanılmak isterdim ama Lampe son dakika golünü atıp defolup gitti. Tarafar olarak her Beşiktaş formasını giyeni hemen bağrımıza basmamamız gerek  :tabe: Sonra böyle acı gerçeklerle baş başa kalıyoruz...

Tekrar söylüyorum, buradaki sorumluluk Lampe'ye değil Lampe'nin alacağını vermeyen yönetime ait.

Gerçi onlara da kızmamak lazım, futbol şubesinde o kadar büyük kısıtlamalar içindeyiz ki basketbol şubesine para ayırmak kolay değil.

Ligimiz sert bir lig, 30 milyon euro bütçeli 3 takım var ve 3'ü de Final four'a girecek gibiler.

Bu ligde iyi direniyoruz, bir tek Pooh Jeters'la şampiyon olacak kadar yakın değiliz şampiyonluğa bence.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Tekrar söylüyorum, buradaki sorumluluk Lampe'ye değil Lampe'nin alacağını vermeyen yönetime ait.

Gerçi onlara da kızmamak lazım, futbol şubesinde o kadar büyük kısıtlamalar içindeyiz ki basketbol şubesine para ayırmak kolay değil.

Ligimiz sert bir lig, 30 milyon euro bütçeli 3 takım var ve 3'ü de Final four'a girecek gibiler.

Bu ligde iyi direniyoruz, bir tek Pooh Jeters'la şampiyon olacak kadar yakın değiliz şampiyonluğa bence.
Şöyle diyim son dakikaya kadar bekleyip dava açmak ne demek? Bunu açıklayamıyorum. 5 dosya kapatılmış ve Lampe üstüne tuz biber ekmiş  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yalçın Ayhan vol2 is coming...

Çok dosya var maalesef. Birini ödüyorsun, diğeri çıkıyor. İşin kötü tarafı, Jeterlede bu sorunları yaşayacağız. Yapılan bir anlaşma var ve bu anlaşmanın getirdiği sorumluluklar var. (via Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Şöyle diyim son dakikaya kadar bekleyip dava açmak ne demek? Bunu açıklayamıyorum. 5 dosya kapatılmış ve Lampe üstüne tuz biber ekmiş  :money:

Adam son dakikaya kadar beklemiş işte, daha ne yapsın?

Ayrıca dava zınk diye açılan bir şey değil, dosyaları falan daha Peters hamlesi yokken hazırlanıp mahkemeye sunulmuştur.

Çevrimdışı mylife1903

Benim som agzim yuzunden oldu herhalde

Çevrimdışı MUSTAFA_

Benim som agzim yuzunden oldu herhalde
Olanlar olmuş. Biz para ödedikçe alacaklılar üstümüze çökmüş. Biz 1 hafta Thompson dan kurtulduğumuzu sanarak boşa sevinmekle kalmışız  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Adam son dakikaya kadar beklemiş işte, daha ne yapsın?

Ayrıca dava zınk diye açılan bir şey değil, dosyaları falan daha Peters hamlesi yokken hazırlanıp mahkemeye sunulmuştur.
İkimiz de haklıyız uzatmaya gerek yok. Zarar gören her halükarda Beşiktaş. Hayırlısı olsun...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yönetememek konulu çalışma...

Bu transferin gerçekleşmemesinin ana nedeni geçmişe dönük borçlarımızdı. Peki bu transfer sürecinde biz ne yaptık? Oyuncu ile yapılan sözleşmeye yine olur olmaz maddeler ekledik. Örneğin şampiyonluk primi vs gibi. Şimdi büyük ihtimal bu paralarıda ödememek için uğraşacağız ve mahkemelik olacağız. Yani neresinden bakarsanız bakın büyük bir fiyasko oldu.

Henüz sonuçlanmayan Nate Wolters dosyasıda bizleri beklemekte. Henüz davalık olmadığımız ama böyle giderse olacağımzı Yağızer Uluğ durumu var. Onada taksitlendirilen borçlar ödenmemiş. Geçtiğimiz yıldan alacakları olan oyuncular var.

Bu sene ödemeler zamanında yapıldı. Tek ödeme sıkıntısı çekmeyen takım bu oldu gibi. Allah'tan buradan ekstra ceza gelmeyecek gibi duruyor. (via. Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Jeter'e boşu boşuna para ödeyeceğiz. Kapasınlar şubeyi bu kadar rezillik olmaz. Zaten basketbol ile ilgilenmeyen basket olunca gol diye bağıran bir taraftar topluluğumuz varken tepkide çekmez.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Jeter'e boşu boşuna para ödeyeceğiz. Kapasınlar şubeyi bu kadar rezillik olmaz. Zaten basketbol ile ilgilenmeyen basket olunca gol diye bağıran bir taraftar topluluğumuz varken tepkide çekmez.
Komple yöneticileri temizlemeleri lazım. Yoksa başarı tesadüfi olur. Ne zamandır söylüyoruz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Ömer Kaan

Beşiktaş basketbolu, gözlerden uzak olduğu için birilerinin elinde oyuncak olmuş vaziyette. Taraftar olarak protesto hakkımızı ne zaman kullanacağız benim merakım bu. Öylece oturup 3 rakibimizin avrupanın en büyük kupasında son 4e kalmasını izlemek bana koyuyor biraz açıkçası.

Çevrimdışı tuncaboylu

Beşiktaş basketbolu, gözlerden uzak olduğu için birilerinin elinde oyuncak olmuş vaziyette. Taraftar olarak protesto hakkımızı ne zaman kullanacağız benim merakım bu. Öylece oturup 3 rakibimizin avrupanın en büyük kupasında son 4e kalmasını izlemek bana koyuyor biraz açıkçası.
3 rakibinin ortalama bütçesi 30 milyon Euro, senin 3 milyon. Neyi protesto ediyorsunuz, biraz mantıklı olun bir zahmet.
Twitter'da 3-5 kişinin gazına gelmeyin.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ömer Kaan

3 rakibinin ortalama bütçesi 30 milyon Euro, senin 3 milyon. Neyi protesto ediyorsunuz, biraz mantıklı olun bir zahmet.
Twitter'da 3-5 kişinin gazına gelmeyin.

Bütçeyle alakalı bir problemim yok. Üst duzey başarının hemen gelmeyeceğini de biliyorum zaten. Ancak basketbol branşında senelerdir yönetimsel olarak sıkıntılar olduğu aşikar. Ve ben bu son transfer başarısızlığı ile bunun artık doğrudan kulübe saygısızlık olduğunu düşünüyorum. Ayrıca bildiğiniz gibi protesto bir haktır ve yöneticilerin aklını başına devşirmesini sağlar burda gidip kulübü basalım veya hep bir ağızdan Yönetim gitsin﹗ sloganları atalım demiyorum.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bütçeyle alakalı bir problemim yok. Üst duzey başarının hemen gelmeyeceğini de biliyorum zaten. Ancak basketbol branşında senelerdir yönetimsel olarak sıkıntılar olduğu aşikar. Ve ben bu son transfer başarısızlığı ile bunun artık doğrudan kulübe saygısızlık olduğunu düşünüyorum. Ayrıca bildiğiniz gibi protesto bir haktır ve yöneticilerin aklını başına devşirmesini sağlar burda gidip kulübü basalım veya hep bir ağızdan Yönetim gitsin﹗ sloganları atalım demiyorum.
Tamam da gerçekçi olmak lazım. Bu rakiplerin bütçesi senelerdir 30 milyon euro ve senin senelerdir 3 milyon euro. Saygı kazanmak için 10 milyon euro daha koymak lazım, hakkın olan protestoda bunu mu talep edeceksin?

"Bu Peters'i alamadık, alsaydık" falan diyoruz ya, işte o Peters'i 3 rakibimize öneren menajerle dalga geçerler. Heriflerin guard'ları senelik 2-3 milyon dolar alırken, sen aylık 40 bin dolar alan adama fark yaratacak gözüyle bakıyorsun.

Basketbol bütçe meselesi, gerisi hikaye. Eğer protesto edeceksen, bunun anlamı da bütçeyi arttırma talebidir. Senin amacın başka bile olsa, çıkacak sonuç bu olur.

[ Son Düzenleme: 23 Nisan 2017, 10:36:21 tuncaboylu ]

Çevrimiçi Samet Ç

Cihat Kumuşoğlu yaptığı açıklama ile taraftarı bildiğin salak yerine koymaya çalışmış. Jeter ile iyi niyet anlaşmamız varmış sorun olmazmış. Seve seve ödeyeceksiniz adamın parasını insanları kandırmayın.

Çevrimdışı mylife1903

Cihat Kumuşoğlu yaptığı açıklama ile taraftarı bildiğin salak yerine koymaya çalışmış. Jeter ile iyi niyet anlaşmamız varmış sorun olmazmış. Seve seve ödeyeceksiniz adamın parasını insanları kandırmayın.
Para odersek erikson odemezsek yalcin ayhan mevzusuna benzeyecek