Bütçeyle alakalı bir problemim yok. Üst duzey başarının hemen gelmeyeceğini de biliyorum zaten. Ancak basketbol branşında senelerdir yönetimsel olarak sıkıntılar olduğu aşikar. Ve ben bu son transfer başarısızlığı ile bunun artık doğrudan kulübe saygısızlık olduğunu düşünüyorum. Ayrıca bildiğiniz gibi protesto bir haktır ve yöneticilerin aklını başına devşirmesini sağlar burda gidip kulübü basalım veya hep bir ağızdan Yönetim gitsin﹗ sloganları atalım demiyorum.
Tamam da gerçekçi olmak lazım. Bu rakiplerin bütçesi senelerdir 30 milyon euro ve senin senelerdir 3 milyon euro. Saygı kazanmak için 10 milyon euro daha koymak lazım, hakkın olan protestoda bunu mu talep edeceksin?
"Bu Peters'i alamadık, alsaydık" falan diyoruz ya, işte o Peters'i 3 rakibimize öneren menajerle dalga geçerler. Heriflerin guard'ları senelik 2-3 milyon dolar alırken, sen aylık 40 bin dolar alan adama fark yaratacak gözüyle bakıyorsun.
Basketbol bütçe meselesi, gerisi hikaye. Eğer protesto edeceksen, bunun anlamı da bütçeyi arttırma talebidir. Senin amacın başka bile olsa, çıkacak sonuç bu olur.
Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi