Beşiktaş Gain
Beşiktaş Gain

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Gain Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Gain  [Okunma sayısı 702588 defa] Beşiktaş Gain

Çevrimdışı ProjectOrigin

Bu tip kritik maçlarda bu takım sürekli tıkanmalar yaşıyor. Hücum çeşitliliği çok az, Thompson tamamen şans ile bir şeyler yapmaya çalışıyor.Kenan'ın savunması iyi ama kritik atışlarda daha başarı sağladığını göremedim. Ksk'da umarım elenir, Banvit sonuna kadar götürür umarım.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kepenkleri kapatabiliriz artık. Elveda sezon...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ProjectOrigin

Oradaki kolpa taraftar bozuntularina da 2 çift lafım var. Azıcık delikanliysaniz gidin maçın başından sonuna kadar Beşiktaş İsrail takımı karşıyaka Türk takimiymiş gibi davranan serefsi.z haysiyetsiz namussuz spikere haddini bildirsinler. Ama yok.. hepsi kolpa bunların. Süt çocuğu hepsi. Anca karşı tribüne el kol sallayıp küfür ederler. Erkekliğin e'si yok bunlarda. İşleri güçleri takımi demotive etmek ve rakibi kızdırıp rakibi motive etmek. Bunu bu sene çok yaşadık baskette de futbolda da yaşadık. Fener maçında olan da buydu. Rakibin üstüne oynamak senin aleyhine. Sen evindesin çünkü. Deplasman takımı değilsin. Rakip zaten 1-0 yenik ama sen rakibi hirslandirip oyuna ortak ediyorsun. Peki bu kolpalar bunu akıl edebilirler mı? Hayır. Çünkü Besiktas hiçbirinin umrunda değil. Hepsi kendi egosu ve sinirleriyle hareket ediyorlar. Beşiktaşi umursayan yok. Beşiktaş uzerinden heyecan yaşıyorlar sadece. Bu taraftarlığı değil. Dediğim gibi eğer kolpa değiller ise azıcık erkeklerse gitsinler bugün Beşiktaşımıza İsrail takımı Yunan takımı muamelesi yapan gizlemeye bile ihtiyaç duymadan alenen karsiyakayi destekleyen seref yoksunu haysiyetsiz namussuz spikere hesap sorsunlar.

Katılıyorum, bizim taraftarlarımız maalesef rakibi gaza getirmekte oldukça başarılılar.

Çevrimdışı GD8

Ufuk hoca daki inat Şenol Hoca da yok...
Adamlar Green aldılar adam nasıl takımı nasıl topladı....
Thompson yeter artık demeyeceğim @MUSTAFA_   'nın dediği gibi Hoca göndermemekte kararlı bu sezon için geçmiş olsun....
18 sayıdan maçı vermekte bize özgü birşey herhalde ...
Son olarak basketbol taraftarımız yok goygoy yapmaya giden kişiler maçı sabote etti... bi serbest atış ta Roll le dikkat ettiyseniz sessiz olun işareti yaptı....
Baskette rakip hücumda isliklayacağına
Marş giriyoruz ....

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Günün son sözü:

Ufuk Sarıca'nın yerinde olsam, hemen Thompson için milli takım işlemlerini başlatırım. Böyle başarılı bir ismin yeri hocasının yanı olmalı! (via. Metin Sönmez)

Bu sene şubeyi fazla takip etmese de söylediği her şey çıkan Metin abinin son sözleri çok acıklı oldu...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ufuk hoca daki inat Şenol Hoca da yok...
Adamlar Green aldılar adam nasıl takımı nasıl topladı....
Thompson yeter artık demeyeceğim @MUSTAFA_   'nın dediği gibi Hoca göndermemekte kararlı bu sezon için geçmiş olsun....
18 sayıdan maçı vermekte bize özgü birşey herhalde ...
Son olarak basketbol taraftarımız yok goygoy yapmaya giden kişiler maçı sabote etti... bi serbest atış ta Roll le dikkat ettiyseniz sessiz olun işareti yaptı....
Baskette rakip hücumda isliklayacağına
Marş giriyoruz ....

Sezon başından beri konuştuklarımızı okursanız 99834869845906 kere Thompson ve Ufuk hocanın hatalarını konuştuk. Hatada ina edip durdular. Artık Ufuk hocanın takımdan ayrılmak istediğini ve takımı sabote etmeye başladığını veya takımdan çok milli takıma odaklandığını düşünmeye başladım. Bu çok kötü. Taraftarla aradaki bağı koparıyor inadı yüzünden. Burası Beşiktaş oyuncu yetiştirme koleji falan değil. Doğru düzgün bir guarda gerekirse elindeki paranın beşte birini vereceksin. Kalıplı bir pivot alacaksın. Sezondaki hiçbir kırılma maçını kazanamamamız tesadüf olamaz...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi 38life

İnşallah düşüşe geçer ve ligde Play-off'a kalamayız. Aksi taktirde yine saçma sapan "ahhh uhhh ulan kıl payı kaçırdık elendik yoksa şampiyon olurduk" gibi saçma sapan masallar anlatılmaya devam edilecek. Gerçeklerin kimse farkında olmayacak. Ve hiçbirşey değişmeyecek. Yönetim "1-2 takviyeyle hallederiz zaten geçen sezon kıl payı elendik yoksa şampiyonluğa gidiyoduk" diyecek.

Yazık gerçekten. İşkence etmek isteseler anca bukadar olur. Şu Thompson denen çapsızın sözleşmesini feshedeceksin kardeşim. Oyun kurucusuz oynasak bundan daha kötü oynamayız. Roll ve Weems'e zaman zaman bu görevi üstlenerek oynasın daha kötü olmaz durum. Çünkü bu adam Beşiktaşın ataklarını kafadan katlediyor kardeşim. Vallahi billahi 20 saniye boyunca elinden topu çıkarmadığı tonla pozisyon hatırlıyorum. Ulan napıyorsun sen ya? Buna nasıl seyirci kalıyorsun Ufuk hoca? Adam öyle bir atışlar atıyor ki. O atışın girmesi zaten mucize. Daha top elinden çıktığında acaba ribaund'u alabilir miyiz diye düşünüyoruz biz. Böyle oyuncu mu olur lan!? Adam takıma zarar veriyor arkadaş. "Takımda başka oyun kurucu yok n'apalım?" yoksa oyun kurucusuz oyna kardeşim. Gerekirse en olmayacak adamdan oyun kurucu devşir. Farklı taktikler geliştir.Adam topu alıyor ve Beşiktaş ataklarını mahvediyor. Bundan daha kötüsü ne olabilir? Adam savunmada da leş! Neyi var bu oyuncunun iyi olan? İlla "Thompson Go Home" diye pankart mı açalım?

Çevrimdışı Kuntz

Cidden çok sinirliyim. Bir inat uğruna çok rahat alabileceğimiz bir kupaya erkenden veda ettik. Bir sabredersin, iki sabredersin ama her maç aynı senaryoyu yaşamana rağmen bu ısrara devam edersen sezon elinden kayıp gider. Hep söylüyorum bu bütçeye gayet olumlu bir kadro ve takım kimyası oluşturuldu. 1 numara hariç dişliler öyle böyle yerine oturdu. Ama o 1 numara iyi giden takımı her seferinde sabote etti ve sen kenardan bunu izleyip, hem kendine hem bu taraftara resmen eziyet çektirmiş oldun. Lig maçı bu maçta neler yaşanabileceğini gözler önüne sermişti. Aynı senaryo yaşanırken koçun önlem almamasını aklım almıyor. Fark 18'lere çıktığı anda bir B planının kafasında olması lazımdı ve oyunu yavaşlatıp, momentumu elinde tutmalıydı. O ne yaptı Karşıyaka'nın koş koş at oyununa karşılık verdi. Onlar attı, biz ıskaladık. Bu düzeyde böyle bir risk alınır mı? Koç maçı tutmayı başaramadı ve 1 numarası ile birlikte çok güzel intihar etti. Tebrik ediyorum kendisini.

Çevrimdışı MUSTAFA_

İnşallah düşüşe geçer ve ligde Play-off'a kalamayız. Aksi taktirde yine saçma sapan "ahhh uhhh ulan kıl payı kaçırdık elendik yoksa şampiyon olurduk" gibi saçma sapan masallar anlatılmaya devam edilecek. Gerçeklerin kimse farkında olmayacak. Ve hiçbirşey değişmeyecek. Yönetim "1-2 takviyeyle hallederiz zaten geçen sezon kıl payı elendik yoksa şampiyonluğa gidiyoduk" diyecek.

Yazık gerçekten. İşkence etmek isteseler anca bukadar olur. Şu Thompson denen çapsızın sözleşmesini feshedeceksin kardeşim. Oyun kurucusuz oynasak bundan daha kötü oynamayız. Roll ve Weems'e zaman zaman bu görevi üstlenerek oynasın daha kötü olmaz durum. Çünkü bu adam Beşiktaşın ataklarını kafadan katlediyor kardeşim. Vallahi billahi 20 saniye boyunca elinden topu çıkarmadığı tonla pozisyon hatırlıyorum. Ulan napıyorsun sen ya? Buna nasıl seyirci kalıyorsun Ufuk hoca? Adam öyle bir atışlar atıyor ki. O atışın girmesi zaten mucize. Daha top elinden çıktığında acaba ribaund'u alabilir miyiz diye düşünüyoruz biz. Böyle oyuncu mu olur lan!? Adam takıma zarar veriyor arkadaş. "Takımda başka oyun kurucu yok n'apalım?" yoksa oyun kurucusuz oyna kardeşim. Gerekirse en olmayacak adamdan oyun kurucu devşir. Farklı taktikler geliştir.Adam topu alıyor ve Beşiktaş ataklarını mahvediyor. Bundan daha kötüsü ne olabilir? Adam savunmada da leş! Neyi var bu oyuncunun iyi olan? İlla "Thompson Go Home" diye pankart mı açalım?
Açsan da kendini yırtsan da göndermeyecekler. Basketbol öksüz çocuk muammelesi görüyor. 850 bin TL + yeni oyuncu maaşı parasını ödeyemeyecek haldeyiz. Seneye de transfer yapmayacağız anlaşılan  :money: Böyle bir anlayış dünyada bir ilk. Batık gs bile bugün yeni guardını açıkladı. Biz hala elimizdeki k(a)las oyuncumuzun gelişmesini bekleyelim. Belki mucize olur...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu sene (ne kadar destekledikleri tartışılsa da) taraftarın sahayı full doldurduğu hiç bir maçı kazanamadık. Ufuk hoca artık destek isterken desteklenecek işler de yapması gerektiğini öğrenmeli. Taraftara da yazık. Bu dakikadan sonra yeni guard da gelse Ufuk hocanın hatasıdır. Ufuk hoca ben istedim almadılar diyorsa sene başında bütçe vermişlerdi. İnat etmenin ne gereği vardı. Sahada top süremeyen adam antremanda Lebron gibi mi oynuyordu  :alala: Ufuk hoca bu sene başarılı olduğu noktalar da olsa 3 turnuva ile başlanan sezonda sadece elinde lig kaldı ve bu yapıyla başarını gelmeyeceği su götürmez bir gerçek. Kısaca bu sene Ufuk hoca maalesef başarısız olmuştur. Yapılan yatırıma harcanan emeklere yazık...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi 38life

Açsan da kendini yırtsan da göndermeyecekler. Basketbol öksüz çocuk muammelesi görüyor. 850 bin TL + yeni oyuncu maaşı parasını ödeyemeyecek haldeyiz. Seneye de transfer yapmayacağız anlaşılan  :money: Böyle bir anlayış dünyada bir ilk. Batık gs bile bugün yeni guardını açıkladı. Biz hala elimizdeki k(a)las oyuncumuzun gelişmesini bekleyelim. Belki mucize olur...

Bu yüzden en büyük tepki yönetime gösterilmeli. Bir Ömer Şişmanoğlu'nun 1 yıllık maaşı ile fıstık gibi oyun kurucu alırsın. Bukadar zor değil be bu. Vallahi zor değil. Azıcık önem verin şu basketbola. Basketbol Futboldan sonra en önemli branş ve gayet popüler olan ve gittikçe daha da popülerleşen bir branş. Rakiplerin Euroleaguede final oynarken sen takımına oyun kurucu alamayacak seviyedesin. Hiç mi gururun incinmiyor Beşiktaş yöneticisi olarak?

Çevrimiçi 38life

Cidden çok sinirliyim. Bir inat uğruna çok rahat alabileceğimiz bir kupaya erkenden veda ettik. Bir sabredersin, iki sabredersin ama her maç aynı senaryoyu yaşamana rağmen bu ısrara devam edersen sezon elinden kayıp gider. Hep söylüyorum bu bütçeye gayet olumlu bir kadro ve takım kimyası oluşturuldu. 1 numara hariç dişliler öyle böyle yerine oturdu. Ama o 1 numara iyi giden takımı her seferinde sabote etti ve sen kenardan bunu izleyip, hem kendine hem bu taraftara resmen eziyet çektirmiş oldun. Lig maçı bu maçta neler yaşanabileceğini gözler önüne sermişti. Aynı senaryo yaşanırken koçun önlem almamasını aklım almıyor. Fark 18'lere çıktığı anda bir B planının kafasında olması lazımdı ve oyunu yavaşlatıp, momentumu elinde tutmalıydı. O ne yaptı Karşıyaka'nın koş koş at oyununa karşılık verdi. Onlar attı, biz ıskaladık. Bu düzeyde böyle bir risk alınır mı? Koç maçı tutmayı başaramadı ve 1 numarası ile birlikte çok güzel intihar etti. Tebrik ediyorum kendisini.

10 sayı öndeyiz ve rüzgar rakipten yana, ve oyuncularımız üstüste hızlı ataklar, üstüste 3lükler kullanıyor. Bunu neyle açıklayacabiliriz? Ufuk Hoca dedik bağrımıza bastık umutlandık. Bu mu Ufuk Hoca'nın koçluğu? Yani şu yazdığım hatayı 15 yaşındaki bir basketbol seyircisi yapmaz. Momentum rakibe geçmiş ama hala belli bir farka sahipsin. Bu durumda hızlı atak yapmak 3lük sallamak ne demektir abi? ben maçı istemiyorum demekten başka bir anlama gelir mi bu?

Çevrimdışı levitate

Playoff'ta yarı finale kalırız. Seride 2-1 öne geçeriz sonra tüm ciddiyet kaybolur 3-2'den eleniriz.

Hani "GSW blowed a 3-1 lead" diyor ya amerikalılar aynısı bize olacak.
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Playoff'ta yarı finale kalırız. Seride 2-1 öne geçeriz sonra tüm ciddiyet kaybolur 3-2'den eleniriz.

Hani "GSW blowed a 3-1 lead" diyor ya amerikalılar aynısı bize olacak.
Play-off da kim gelirse gelsin ilk turda maç alamadan eleneceğiz. Karşıyaka kursını çektiğimizde de elenecez dediğim gibi Thompson kaldığı sürece kırılma ve önemli maçları kaybetmeye mahkumuz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ufuk Sarıca: "İmkanımız olursa bir transfer yapacağız olmazsa da iyi şeyleri yapmaya devam edeceğiz, ligde iyi durumdayız."

İmkanımız yok. Karar verildi. Ligde bu kadro ile başarı gelmez. Tabi play-off a kalmayı başarı sayıyorsak başka. Ufuk hoca bu açıklama hatalarının üzerini örtmez. Milli takım için bizi basamak yaptıysan bu taraftar bunu asla unutmaz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı GD8

Aslında Takım çok iyi bütçe performans  olarak ama bir Guard ve Bide Sert bi Pivot lazım....
■Michael Roll normalde çok iyi şütör ama Thompson yüzünden adam 2 numaradan çok Guard gibi oynuyor sürekli top taşıdığı için Atacak güç kalmıyor....
■Weems gerçekten iyi oyuncu savunma yönü çok iyi ayrıca ceza şutları da iyi ...
■Bench te çok boş adam var doğan,İlkan, Sertaç, Şafak Edge  ( Banvitte iyiydi aslında Gs ye gidince üstüne bide  sakatlanınca çok formsuzlaşmış)
Kısaca Bir Pivot ve İyi bir Guard alsak takım büyük maçlarda reaksiyon gösterir...ama tabi bunlar hayal gibi Malum Ufuk Hoca inadı ve Basketi iplemeyen Yönetim Kurulumuz ...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Aslında Takım çok iyi bütçe performans  olarak ama bir Guard ve Bide Sert bi Pivot lazım....
■Michael Roll normalde çok iyi şütör ama Thompson yüzünden adam 2 numaradan çok Guard gibi oynuyor sürekli top taşıdığı için Atacak güç kalmıyor....
■Weems gerçekten iyi oyuncu savunma yönü çok iyi ayrıca ceza şutları da iyi ...
■Bench te çok boş adam var doğan,İlkan, Sertaç, Şafak Edge  ( Banvitte iyiydi aslında Gs ye gidince üstüne bide  sakatlanınca çok formsuzlaşmış)
Kısaca Bir Pivot ve İyi bir Guard alsak takım büyük maçlarda reaksiyon gösterir...ama tabi bunlar hayal gibi Malum Ufuk Hoca inadı ve Basketi iplemeyen Yönetim Kurulumuz ...

Bütçe-performans başarı gelmedikte  sonra hiç hükmüne geçer. Ne kadar hoca transfer yapacaz diye açıklama yapsa da içerden gelen bilgiler tam tersini gösteriyor. Taraftar gazı almak için yapılmış bir açıklama. Thompson yüzyılın bidon transferi listesine girebilir. Mümkün olduğunca Fransa liginden oyuncu özellikle de guard getirmemeliyiz. Bu sene üstüne soğuk su içmeliyiz artık. Ufuk hoca da milli takımına odaklansın. Evimizde olan bir turnuvada da başarısız olursa kariyeri yara alır. İlk önce de Thompson ı milli yapmakla işe başlayabilir...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ALDENYX

Bugüne kadar kadro yetersiz dedik, oyun kurucumuz yok dedik hepsi tamam ama bugün yenilginin tek sorumlusu Ufuk Sarıcadır. Bir takım kendi sahasında 18 sayıdan macı vermez. Sanki karsısında Euroleauge takımı var. Karsıyakanın bütceside bizim kadar.
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bugüne kadar kadro yetersiz dedik, oyun kurucumuz yok dedik hepsi tamam ama bugün yenilginin tek sorumlusu Ufuk Sarıcadır. Bir takım kendi sahasında 18 sayıdan macı vermez. Sanki karsısında Euroleauge takımı var. Karsıyakanın bütceside bizim kadar.
Ufuk hoca Thompson a güvenerek daha sezon başında hata yapmıştı...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Ufuk hoca Thompson a güvenerek daha sezon başında hata yapmıştı...

hatırlarsan daha ilk belçika deplasmanında bu sezon ilk defa basket takımımızı seyrediyorum bu gardla cacık olmaz demiştim sende hoca ısrarla istedi süre vermek lazım gibi bişiler demiştin :) ben 10 dk.da her oyuncuyu çözerim ukalalık olarak algılanmasın ama ben sporun her türüne çok hakimimdir her branşdan her sporcuyu çözerim zamanında çok kafa patlattık ama abartısız her branşa yaptım bunu. ilk okul 2 de öğretmenimiz spor branşlarını sayın dedi (sene 83-84 gibi) ben senkronize yüzme dedim hoca dahil herkes bön bön baktı ama en iyi senkronize yüzeni de bilirdim çocuk aklımla tr.de kış sporlarını yapanlar dışında sanırım curlingi bilen ilk insanlardan biriyimdir. konuyu dağıttım ama tompsonun olmayacağı daha ilk maçında belliydi. şairin dediği gibi oyun kurucun kadar konuşursun...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

Ufuk Sarıca: "İmkanımız olursa bir transfer yapacağız olmazsa da iyi şeyleri yapmaya devam edeceğiz, ligde iyi durumdayız."

İmkanımız yok. Karar verildi. Ligde bu kadro ile başarı gelmez. Tabi play-off a kalmayı başarı sayıyorsak başka. Ufuk hoca bu açıklama hatalarının üzerini örtmez. Milli takım için bizi basamak yaptıysan bu taraftar bunu asla unutmaz.

Hiç hoşuma gitmeyen muhabbetler bunlar.

Ufuk Sarıca'nın milli takım için bize ihtiyacı yoktu, zaten ülkede akla gelen ilk isimdi.

Kaldı ki milli takım zaten  çok da matah bir platform mu, o da tartışılır.

"Ligde bu kadro ile başarı gelmez. Tabi play-off a kalmayı başarı sayıyorsak başka."

Başarı nedir sence? Başarı şampiyonluksa, bu bütçeyle gelmez. Final oynamaksa, o bu bütçeyle gelmez.

Ligde 30 milyon dolarlık 3 takım var zaten. Hangi kadroyu kurarsan kur, başarı zor.

Her sene 20 milyon dolar üstü harcayan Anadolu Efes'in son 11 senede 1 şampiyonluğu var işte.

Bu takımın bu kadroyu bu sene koruyabilmesi ve 1-2 değişiklikle seneye devam etmesi bile başarıdır benim gözümde.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hiç hoşuma gitmeyen muhabbetler bunlar.

Ufuk Sarıca'nın milli takım için bize ihtiyacı yoktu, zaten ülkede akla gelen ilk isimdi.

Kaldı ki milli takım zaten  çok da matah bir platform mu, o da tartışılır.

"Ligde bu kadro ile başarı gelmez. Tabi play-off a kalmayı başarı sayıyorsak başka."

Başarı nedir sence? Başarı şampiyonluksa, bu bütçeyle gelmez. Final oynamaksa, o bu bütçeyle gelmez.

Ligde 30 milyon dolarlık 3 takım var zaten. Hangi kadroyu kurarsan kur, başarı zor.

Her sene 20 milyon dolar üstü harcayan Anadolu Efes'in son 11 senede 1 şampiyonluğu var işte.

Bu takımın bu kadroyu bu sene koruyabilmesi ve 1-2 değişiklikle seneye devam etmesi bile başarıdır benim gözümde.
@tuncaboylu Bunları diyen kişi klübe çok yakın kişilerden biri. Hatta ilk geldiği zaman haber sitesi vardı gidene kadar kapatma kararı aldı  :tabe: Şu ana kadar dedikleri çıktı. Ben hala şüpheyle yaklaşıyorum duruma ancak bir gün çıkarsa bu gerçekler ondan sonra konuşuruz. Bir yandan da bugün bazen abartılı şekilde eleştirmemin nedeni artık hamle yapmalarını istememdi ki hamle haberleri geliyor. Thompson ile yola çıkılmaz. Tribünü üzmeyeceksin amatör sporlarda. Sahanın dolduğu hiç bir maçı kazanamamışız. O zaman Ufuk hocanın sene başından beri uğraştığı seyirci çekme konusu başarısız olmuş oluyor. Thompson ı hatırla veya menajerle getirmiş olabilirsin ancak işe yaramadığını sağır sultan duydu Ufuk hoca hala ısrar etti. Sonuç telafisi olmayan kayıplar... Hatanın nerseinden dönersen kardır. Şu an en az bir yarı final veya final oynamamız lazım ligde başarılı sayılabilmemiz için. Hoca tek bir değişiklik yapmayarak sezona ve diğer oyuncularımızın emeklerine ihanet etti bu gerçek değişmeyecek artık. Bir Thompson nerelere getirdi olayları. Yazık... Tabiki desteğe devam...

Kaynak: Geçtiğimiz sezonun sonuna doğru bir koçla ettiğim sohbette Sarıca'nın asıl hedefi milli takım oraya gitmek istiyor demişti. (via. Fatih Şen) https://twitter.com/FatiH__Sen/status/820238186471452672
[ Son Düzenleme: 09 Mart 2017, 14:52:30 MUSTAFA_ ]

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Çok geç kalınmış bir hamle olacak gelirse.  Başarı sağlayabilme olasılığımızın yüksek olduğu kulvarlarda elendikten sonra gelmesi çok acı...

Beşiktaş’ta Hedef Pooh Jeter

Sezon başından beri beklenen guard transferi için Beşiktaş Sompo Japan, hedefini belirledi.

Michael Thompson’dan istediği verimi alamayan Beşiktaş Sompo Japan, bir süredir guard ararken, aradığı oyuncuyu Çin’de buldu.

Eurohoops kaynaklarına göre, Beşiktaş, Çin Ligi’nin bitmesiyle birlikte serbest kalacak olan Pooh Jeter ile ilgilenirken, oyuncuyla ilk görüşmeyi geçtiğimiz haftalarda yaptı. Jeter’ın düşünmek için süre istemesi üzerine FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi’ndeki transfer süresi sona erdi. Ancak ligde üst sıralarda bulunan ve sene sonunda iyi bir noktada olmak isteyen Beşiktaş Sompo Japan, yıldız oyuncuyu tekrar gündemine aldı ve görüşmeleri tekrar hızlandırdı.

Şimdiye kadar yapılan görüşmeler sonucunda iki taraf henüz kesin bir anlaşmaya varamazken, siyah beyazlı ekibin Jeter’la görüşmeleri olumlu bir şekilde noktalamasının ardından FIBA’daki transfer yasağını da hızlıca kaldırması bekleniyor.

Basketbol severlerin çoğunlukla Ukrayna Milli Takımı’ndan hatırladığı Pooh Jeter, Avrupa’da Malaga, Joventut, Hapoel Jerusalem, Limoges gibi takımların formasını giyerken, NBA’de de Sacramento Kings ile 2010-2011 sezonunda 62 maça çıktı.

Çin Ligi’nde bu sezon 38 maça çıkan 33 yaşındaki oyuncu, ortalama 40 dakikada 27.7 sayı, 7.9 asist ve 4.9 ribaundla oynadı.

(by Buğra Uzar / eurohoops.net)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

Çok geç kalınmış bir hamle olacak gelirse.  Başarı sağlayabilme olasılığımızın yüksek olduğu kulvarlarda elendikten sonra gelmesi çok acı...

Beşiktaş’ta Hedef Pooh Jeter

Sezon başından beri beklenen guard transferi için Beşiktaş Sompo Japan, hedefini belirledi.

Michael Thompson’dan istediği verimi alamayan Beşiktaş Sompo Japan, bir süredir guard ararken, aradığı oyuncuyu Çin’de buldu.

Eurohoops kaynaklarına göre, Beşiktaş, Çin Ligi’nin bitmesiyle birlikte serbest kalacak olan Pooh Jeter ile ilgilenirken, oyuncuyla ilk görüşmeyi geçtiğimiz haftalarda yaptı. Jeter’ın düşünmek için süre istemesi üzerine FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi’ndeki transfer süresi sona erdi. Ancak ligde üst sıralarda bulunan ve sene sonunda iyi bir noktada olmak isteyen Beşiktaş Sompo Japan, yıldız oyuncuyu tekrar gündemine aldı ve görüşmeleri tekrar hızlandırdı.

Şimdiye kadar yapılan görüşmeler sonucunda iki taraf henüz kesin bir anlaşmaya varamazken, siyah beyazlı ekibin Jeter’la görüşmeleri olumlu bir şekilde noktalamasının ardından FIBA’daki transfer yasağını da hızlıca kaldırması bekleniyor.

Basketbol severlerin çoğunlukla Ukrayna Milli Takımı’ndan hatırladığı Pooh Jeter, Avrupa’da Malaga, Joventut, Hapoel Jerusalem, Limoges gibi takımların formasını giyerken, NBA’de de Sacramento Kings ile 2010-2011 sezonunda 62 maça çıktı.

Çin Ligi’nde bu sezon 38 maça çıkan 33 yaşındaki oyuncu, ortalama 40 dakikada 27.7 sayı, 7.9 asist ve 4.9 ribaundla oynadı.

(by Buğra Uzar / eurohoops.net)
Thompson'dan sonra kim gelse ilaç gibi gelir :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Thompson'dan sonra kim gelse ilaç gibi gelir :D
Yine aynı hata yapılıp artık taraftar isyan ettiği ve başarı olasılığı yüksek olan  2 kupadan elenildikten sonra gelse ne değiştirecek  :money: Sadece Thompson kanserinden kurtulacağız. Ancak gelen oyuncu ile en az 1.5 senelik anlaşma yapılırsa ancak o zaman başarılı hamle derim  :tabe: Zararın neresinden dönülse kardır diyebileceğimiz dönem çoktan geçildi maalesef...

Beşiktaş Tarihi
★★★