Beşiktaş Gain
Beşiktaş Gain

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Gain Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Gain  [Okunma sayısı 702649 defa] Beşiktaş Gain

Çevrimdışı cursedofdragon

neyse koy-duk-mu ? :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Sompo Japan, Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde 12 maç, 1042 gün sonra bir derbi maçı kazandı.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ProjectOrigin

Hem SEVDİK hem yendik bu oluyor sanırım  :evillol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Micheal Thompson ve Earl Clark geldiklerinden beri en iyi maçlarını oynadılar. Bunun için yenilsek sürpriz olurdu. Bu maç Sertaç ın Benchden gelip yaptığı katkı çok iyiydi. Dj enerji koymasına rağmen baı saçma kayıpları ile düşündürttü. Bu maçın en kötüleri Roll ve Stimac oldu. Ancak onlarda iyi mücadele ettiler  :tabe: Ufuk Sarıca maçın ikinci yarısında yaptıklarından çok yapmadıklarıyla beni şaşırttı. Sonuç olarak koy-duk mu  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu arada seyircisiz oynayacağımız maç büyük ihtimalle play-offlardaki maç olacak. Elenirsek bunun sorumlusu kim olacak  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Earl Clark etkili oyunu, 24 sayı ve 9 ribaund katkısıyla maçın adamı oldu.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Davalı olduğumuz dosya sayısı ve ödememiz gereken ceza miktarı artığı için guard transferi şansı kalmadı. (via Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Davalı olduğumuz dosya sayısı ve ödememiz gereken ceza miktarı artığı için guard transferi şansı kalmadı. (via Metin Sönmez)
Eh neyse artik seneye. Bundan sonra Thompson bu maçta oynadığı gibi oynar İnşallah. Yine pek iyi değildi ama buna da şükür.

Çevrimdışı Kalyoncu

Ufuk Sarıca: "Ortaya koyduğu performans M. Thompson’ı yansıtmıyordu. O'na sahip çıktık ve bugün çok kritik bir maçta zincirlerini kırdı."
Guard bekleyen var mı hala?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ufuk Sarıca: "Ortaya koyduğu performans M. Thompson’ı yansıtmıyordu. O'na sahip çıktık ve bugün çok kritik bir maçta zincirlerini kırdı."
Guard bekleyen var mı hala?
Zaten gelmeyeceğini yukarda yazdım

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Eh neyse artik seneye. Bundan sonra Thompson bu maçta oynadığı gibi oynar İnşallah. Yine pek iyi değildi ama buna da şükür.
Thompson bir maçla kaybettirdiklerini geri getiremez ki. Maç sonunda kritik şutları sokması kaçırdığı basit şutları ve basit hatalarını örtmez.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Sompo Japan’a deplasmanda 90-84 mağlup olan Galatasaray Odeabank’ta başantrenör Ergin Ataman, mağlubiyeti rakibin attığı 30 faul atışına bağlayarak, “Hakemler saha avantajını ev sahibi takıma verince, sonuç istediğimiz gibi olmadı” dedi.

Karşılaşmanın ilk periyodunda istedikleri oyunu oynayamadıklarını söyleyen Galatasaray Odeabank başantrenörü Ergin Ataman, “Yumuşak başladık ve 28 sayı yedik. Bir türlü normal oyunumuzu oynayamadık. 15, 16 sayı geriye düştükten sonra sertleştik ve oyunu dengeledik. Diğer 3 periyotta daha üstün olduğumuzu söyleyebilirim. Son periyotta McCollum’un iki 3’lük atışı girmeyince, oyunu dengeleyemedik. Sonuçta kaybettik. Tabii diğer bir hususta burada, baktığımız zaman biz daha fazla 2’lik sayı atmışız. 3’lük sayısı aynı ama ev sahibi takım 30 tane faul atmış. 26 Euroleague maçı oynadık ama 30 faul atışına maruz kaldığımızı düşünmüyorum. Hakemler de saha avantajını tamamen ev sahibi takım lehine verince, sonuç istediğimiz gibi olmadı” ifadelerini kullandı.

“Basın kaostan besleniyor”

Beşiktaş taraftarlarının kendisine gösterdiği tepkinin sebebinin basın olduğunu söyleyen Ergin Ataman, “Ben bu taraftara ne yaptım da bana böyle söylüyorlar. Bunun sebebi basındır. Sizler kaostan besleniyorsunuz. 5 sene önce 3 kupa kazanmışım ben burada. Bu taraftarların böyle yapmasının sebebi sizlerin bu tutumudur” diyerek basın toplantısını tamamladı.

Öte yanda sosyal medya hesabından yaşananlara tepki gösteren Ataman şu ifadelere yer verdi:

"Seviyesiz küfürler ve hakaretler ile ne Beşiktaş müzesindeki bu kupaları lekeleyebilir ne de her yerde temiz spor çabamı engelleyebilirsiniz."

Kimse sana bir şey demezdi daha 3 kupa kazandığın sezon bitmeden gs ile anlaşmasaydın, şampiyon kadroyu ayartıp yanında götürmeseydin, sırf ceza alalım diye tribünlere oyun oynamasaydın. Şimdi senin bunları demenin de bir amacı var. Herkes biliyor ki gs de para olmadığı için geri dönmek istiyorsun. Biz satanı unutmayız. İki kez sattın daha bu ne yüzsüzlüktür yaranmaya çalışıyorsun. Arandaki bu taraftarla krizle dönebileceğini mi sanıyorsun? Tavsiyem git bir bardak soğuk su iç. İyi gelir...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bugün saat 18:30 da Büyükçekmece ile karşılaşacağız. Maçı Ntv Spor'dan izleyebilirsiniz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Bugün saat 18:30 da Büyükçekmece ile karşılaşacağız. Maçı Ntv Spor'dan izleyebilirsiniz.

thampson oynamaz inşallah :D

alla alla bu thampson'a nolmus böyle :D  :evillol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Maç Sonucu

Büyükçekmece 67-84 Beşiktaş Sompo Japan

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

alla alla bu thampson'a nolmus böyle :D  :evillol:
İzleyemedim. Şimdi geri sarıp izleyeceğim

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı kartalgolgolgol

Thompson oyun kurucu değil, top taşımayı bilmiyor. Michael Roll ile Strawbery oyun kuruyor genelde. Rakip baskısında bocalıyor. Onunla devam edilmesi büyük bir hataydı. Ama transfer yasağından dolayı mecbur kalındı.
Çok cefalar çektik, bir gün olsun vazgeçmedik senden Kartal

Thompson oyun kurucu değil, top taşımayı bilmiyor. Michael Roll ile Strawbery oyun kuruyor genelde. Rakip baskısında bocalıyor. Onunla devam edilmesi büyük bir hataydı. Ama transfer yasağından dolayı mecbur kalındı.

2 maçtır iyi gs ve dünkü maçta hakkını yiyemem şimdi :)

O iyi olunca roll ve stwavbar'ye de iyi oluyor :)

Çevrimdışı enesbjk

2 maçtır iyi gs ve dünkü maçta hakkını yiyemem şimdi :)

O iyi olunca roll ve stwavbar'ye de iyi oluyor :)
Strawberry de çok acayip adam ya, gider 3 tane üçlük atar üst üste, sonra gider serbest atışta 2de 0 atar.

Strawberry de çok acayip adam ya, gider 3 tane üçlük atar üst üste, sonra gider serbest atışta 2de 0 atar.

abuobakar'a benzetiyorum ben onu :D

Zor işi yapıyor basidi yapamıyor :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

abuobakar'a benzetiyorum ben onu :D

Zor işi yapıyor basidi yapamıyor :D
Thompson niye birden bu kadar göklere çıkarıldı anlayamıyorum. Bildiğimiz top süremeyen, oyun kuramayan, saçma sapan şut tercihleri olan, istikrarlı atış yüzdesi yakalayamamış Thompson. Özellikle de Aboubakar gibi son iki maçta gördüğü iki kırmızı kartla basın ve içimizdeki irlandalılar tarafından gömülen ancak attığı goller ve oynadığı oyun ile yüzümüzü güldüren bir oyuncu ile kıyaslamak çok yanlış. Thompson şu ana kadar ne vermiş de Abu ile kıyaslanıyor. Açıkça söylemek gerekirse Thompson bu oyunu ile ikinci ligde bile zor takım bulur. Yatıp kalkıp Roll ve Dj e dua etsin...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Thompson niye birden bu kadar göklere çıkarıldı anlayamıyorum. Bildiğimiz top süremeyen, oyun kuramayan, saçma sapan şut tercihleri olan, istikrarlı atış yüzdesi yakalayamamış Thompson. Özellikle de Aboubakar gibi son iki maçta gördüğü iki kırmızı kartla basın ve içimizdeki irlandalılar tarafından gömülen ancak attığı goller ve oynadığı oyun ile yüzümüzü güldüren bir oyuncu ile kıyaslamak çok yanlış. Thompson şu ana kadar ne vermiş de Abu ile kıyaslanıyor. Açıkça söylemek gerekirse Thompson bu oyunu ile ikinci ligde bile zor takım bulur. Yatıp kalkıp Roll ve Dj e dua etsin...
Dj e söyledi abi Thompson a değil

Çevrimdışı MUSTAFA_

Dj e söyledi abi Thompson a değil
Thompson ı gömecek yer aradığım için her yerde gömüyorum. Beni iyice maaşlı gömücü yaptı Dj hep serbest atışı problemli bir oyuncu. O da Abu ile kıyaslanamaz. Birininki yeteneksizlik diğerininki mental sorun. Elma ile armutu kıyaslamanın bir mantığı yok zaten

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Fikret Orman: "Basketbol için yeni salon projesi bitti. İzin aşamasındayız. Aynı şekilde sponsorla yapacağız. İnşallah Vodafone olur."

Beşiktaş Tarihi
★★★