Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 693430 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı mylife1903

senede sadece 1 defa görülebilecek hatta yılın en güzel 10 hareketine girebilecek bir bloğu haftanın 10una koymamak bildiğin zurnalıktır en hafif tabirle...
Zuma ney be abi, bu deliklere toplari sokusturdugun bir oyun vardi o mu? Ofiste oynuyorwundur sen simdi. Toplar deliklere giriyor ahaha ne dedim ben. Ntvspor o toplar neyse

Çevrimdışı atalay

Tutuklandık @Yankee | Yarı Şilili yarı İspanyol @tangaz Şili'nin lezzetli şaraplarının bedelini kanımla ödemek istemem.

Çevrimdışı tangaz

Zuma ney be abi, bu deliklere toplari sokusturdugun bir oyun vardi o mu? Ofiste oynuyorwundur sen simdi. Toplar deliklere giriyor ahaha ne dedim ben. Ntvspor o toplar neyse

zuma ney abi zuRna yazmıştım üflüyorya nefesi kuvvetli hocalar falan ondan @mylife1903
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

zuma ney abi zuRna yazmıştım üflüyorya nefesi kuvvetli hocalar falan ondan @mylife1903
Gugilla abi zumayi. Zurna super okumusum. Zurna da delikli bir calgidir

Çevrimdışı tangaz

Gugilla abi zumayi. Zurna super okumusum. Zurna da delikli bir calgidir

zuma oyunları die bişiler çıkıyor boss
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

zuma oyunları die bişiler çıkıyor boss
Hah abi o zumayi bir dene. Toplari deliklere sokuyon

Çevrimdışı tangaz

Hah abi o zumayi bir dene. Toplari deliklere sokuyon

sokalım abi bir ara, sadece sokuyormuyuz yoksa sokup çıkartıyormuyuz  :alala:

Çevrimdışı mylife1903

sokalım abi bir ara, sadece sokuyormuyuz yoksa sokup çıkartıyormuyuz  :alala:
Toplari sokuyon abi. Sonda toplar toplaniyorlar bir top dizisi olusturuyorlar ha o top dizisi kendi kendini sokup cikartiyor.

Çevrimdışı tangaz

Toplari sokuyon abi. Sonda toplar toplaniyorlar bir top dizisi olusturuyorlar ha o top dizisi kendi kendini sokup cikartiyor.

ben sokup çıkartmıyorsam pek keyif almıyorum öyle oyunlardan  :icool:

Çevrimdışı atalay

Sarıca güzel oyun çizmiş. Roll ve Thompson'ın aldatıcı hareketlenmelerinden sonra birincil planın Weems olduğu belli. 

Çevrimdışı tangaz

dün daçka cska yı yenmiş biz de daçkayı yenmiştik şimdi biz cskayı yenebilirmiyiz  :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

dün daçka cska yı yenmiş biz de daçkayı yenmiştik şimdi biz cskayı yenebilirmiyiz  :D
Fazla iyimser olur yeneriz dersek  :utan

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

Fazla iyimser olur yeneriz dersek  :utan

düz mantık teorisine göre yenmemiz gerekir  :D

Çevrimdışı Bishamon

Ne dandik kadroydu be ama  :D Takımın en skoreri Muratcan

Çevrimdışı tangaz

Ne dandik kadroydu be ama  :D Takımın en skoreri Muratcan

gene iyi 50 sayı fark yememiş  :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Tarihimizin açık ara en kötü kadrosu Erman Kunter e verildi  :tabe: Resmen adamı harcadık. Gayet de mantıklı projeleri vardı ama bütçesi yoktu...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Bishamon

Tarihimizin açık ara en kötü kadrosu Erman Kunter e verildi  :tabe: Resmen adamı harcadık. Gayet de mantıklı projeleri vardı ama bütçesi yoktu...

Pivote diye Falker getirdi.Guard diye Jerrels skorer diye Patrick Christopher.Başka bir şey demiyorum  :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Dogumda cocugu mu karistirmislar yahu
Talisca nın çocuk da böyleydi ilk doğduğunda sonra esmerleşti  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Talisca nın çocuk da böyleydi ilk doğduğunda sonra esmerleşti  :tabe:
Neyin esmerlesmesi @MUSTAFA_ bu cocuk kar beyaz.
Aklima bir anim geldi

Misyoner olarak calisiyorum afrikada senelerden 1784
Bir kabilede yerlesik olaraktan bulunuyordum, hepsi yamyam vahsi ama ellerinde elmaslar falan var
Ben bunlara dini ogretiyorum bunlar bana elmaslari hediye ediyorlar. Mutual bir iliskimiz var
Neyse bir zaman sonra kabile reisinin hanimi dogum yapti
Ulan kadin bembeyaz bebegi dogurunca hemen beni oduna baglayip kabile reisine goturduler
Dedim nabiyonuz, manyak misiniz, dinlemiyorlar
Kabile reisi buyukce bir ates yaktirdi herifler beni cevirme yapacaklar
Dedim alo, problem nedir
Cocugu gosteriyor, cocuk beyaz sen beyaz hepimiz kara diyor
Ulan dedim yamyam hanzooglu gel buraya, bak dedim bu allahin takdiri
Dedi nasil
Bak dedim sen bu bebek konusunu kapat yoksa kabileye koyun surusundeki kapkara kuzudan bahsederim

Çevrimdışı tangaz

Neyin esmerlesmesi @MUSTAFA_ bu cocuk kar beyaz.
Aklima bir anim geldi

Misyoner olarak calisiyorum afrikada senelerden 1784
Bir kabilede yerlesik olaraktan bulunuyordum, hepsi yamyam vahsi ama ellerinde elmaslar falan var
Ben bunlara dini ogretiyorum bunlar bana elmaslari hediye ediyorlar. Mutual bir iliskimiz var
Neyse bir zaman sonra kabile reisinin hanimi dogum yapti
Ulan kadin bembeyaz bebegi dogurunca hemen beni oduna baglayip kabile reisine goturduler
Dedim nabiyonuz, manyak misiniz, dinlemiyorlar
Kabile reisi buyukce bir ates yaktirdi herifler beni cevirme yapacaklar
Dedim alo, problem nedir
Cocugu gosteriyor, cocuk beyaz sen beyaz hepimiz kara diyor
Ulan dedim yamyam hanzooglu gel buraya, bak dedim bu allahin takdiri
Dedi nasil
Bak dedim sen bu bebek konusunu kapat yoksa kabileye koyun surusundeki kapkara kuzudan bahsederim

ders niteliğinde bir yazı okullarda müfredata alınmalı  :claps:

Çevrimdışı tangaz

mylife dostumunkine benzer bir anektotda ben anlatayım.

1988 yılı seul olimpiyatları yapılıyor g.korenin sanırım yaptığı ilk uluslararası organizasyon haliyle dünyanın 4 bir yanından binlerce insan geliyor neyse olimpiyatlar başarıyla organize ediliyor aradan 3-5 yıl geçiyor batıdan bir gazeteci geliyor seule olimpiyatlar sonrası neler değişti falan die araştırmalar yapacak şehirde dolaşıyor, araştırmanın bir bölümü de halkla yapılacak röportajları içeriyor. gazeteci birkaç aileyle görüşürüyor sonra sıradaki evin kapıyı çalıyor karı koca ve 3 çocuk evde röportaj için hazır bekliyorlar evin reisi önce kendini tanıtıyor sonra hanımını tanıtıyor ardından sıra çocuklara geliyor 1. çocuğu gösteriyor bu 1980 doğumlu adı çin çan çong diyor, 2. çocuğu gösteriyor bu 1985 doğumlu diyor adı da tin tan tong diyor, sıra 3. çocuğa geliyor ama biraz farklı hiç diğerlerine benzemiyor sarışın mavi gözlü gürbüz bir çocuk baba onu tanıtıyor bu bizim son numara 1989 doğumlu adı da some thing wrong