Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 692161 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı mylife1903

mylife dostumunkine benzer bir anektotda ben anlatayım.

1988 yılı seul olimpiyatları yapılıyor g.korenin sanırım yaptığı ilk uluslararası organizasyon haliyle dünyanın 4 bir yanından binlerce insan geliyor neyse olimpiyatlar başarıyla organize ediliyor aradan 3-5 yıl geçiyor batıdan bir gazeteci geliyor seule olimpiyatlar sonrası neler değişti falan die araştırmalar yapacak şehirde dolaşıyor, araştırmanın bir bölümü de halkla yapılacak röportajları içeriyor. gazeteci birkaç aileyle görüşürüyor sonra sıradaki evin kapıyı çalıyor karı koca ve 3 çocuk evde röportaj için hazır bekliyorlar evin reisi önce kendini tanıtıyor sonra hanımını tanıtıyor ardından sıra çocuklara geliyor 1. çocuğu gösteriyor bu 1980 doğumlu adı çin çan çong diyor, 2. çocuğu gösteriyor bu 1985 doğumlu diyor adı da tin tan tong diyor, sıra 3. çocuğa geliyor ama biraz farklı hiç diğerlerine benzemiyor sarışın mavi gözlü gürbüz bir çocuk baba onu tanıtıyor bu bizim son numara 1989 doğumlu adı da some thing wrong
Moskovada cok var abi onlardan. Ulan adam maykil ceksinin gencligi gibi kapkara adi sergey, kac dogumlusun 1981
Sonra naomi kempel gibi kari senin adin ne natasha, hadi len chuwamba falan olmasin yok natasha, kac dogumlusun 1981
Benim hanimdan iyi rusca konusuyor, rusyadaki esmer genlerinin toplamini ana rahmine bassan, suragat ana bulsan wupi goldbeg kadar siyah, boyle siyah cikmaz

Çevrimdışı tangaz

Moskovada cok var abi onlardan. Ulan adam maykil ceksinin gencligi gibi kapkara adi sergey, kac dogumlusun 1981
Sonra naomi kempel gibi kari senin adin ne natasha, hadi len chuwamba falan olmasin yok natasha, kac dogumlusun 1981
Benim hanimdan iyi rusca konusuyor, rusyadaki esmer genlerinin toplamini ana rahmine bassan, suragat ana bulsan wupi goldbeg kadar siyah, boyle siyah cikmaz

olimpiyat köyü deel mübarek üretim çiftliği
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şu boştaki guardları birisi sormuştu. İyi isimleri yazalım (şube olarak transferle herhangi bir ilgimiz alakamız olmasa da).

Jordan Farmar
Ryan Boatright
Josh Akagnon

Bu arada şunu da belirteyim. Bir takım kurulurken iki önemli parçadan sonra diğer parçalar eklenir. Bunlar oyun kurucu ve çember savunucudur. Biz de ikisi de yok. Şu an yaptığımız 11 maç 10 galibiyet kimseyi yanıltmasın

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

Şu boştaki guardları birisi sormuştu. İyi isimleri yazalım (şube olarak transferle herhangi bir ilgimiz alakamız olmasa da).

Jordan Farmar
Ryan Boatright
Josh Akagnon

Bu arada şunu da belirteyim. Bir takım kurulurken iki önemli parçadan sonra diğer parçalar eklenir. Bunlar oyun kurucu ve çember savunucudur. Biz de ikisi de yok. Şu an yaptığımız 11 maç 10 galibiyet kimseyi yanıltmasın

öyle deme Mustafa cskayı yenmiş takımı yenmiş takımız  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Yankee

Jordan Farmar
Ryan Boatright
Josh Akagnon

Akagnon çok iyi şutördür aynı zamanda. Ryan'ı izlememiş olabilirim. Bakalım Thompson'a kalırsak işimiz yaş.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Jordan Farmar
Ryan Boatright
Josh Akagnon

Josh akagnon un tipine baktığın zaman kötü bi oyun kurucu olma şansı yok :)

Çevrimdışı Berat

Josh akagnon un tipine baktığın zaman kötü bi oyun kurucu olma şansı yok :)

Tipine bakma, hiç iyi bir oyuncu değil. NBA zamanında kenardaki havlucular ondan daha iyiydi o kadar söyleyeyim.

Çevrimdışı MUSTAFA_

öyle deme Mustafa cskayı yenmiş takımı yenmiş takımız  :D
Bu hafta da gs yi yenersek Olympiakos u yenmiş olacağız o zaman

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Akagnon çok iyi şutördür aynı zamanda. Ryan'ı izlememiş olabilirim. Bakalım Thompson'a kalırsak işimiz yaş.
Yukarda yazdıklarımın hepsi bu Thompson dan iyi. Thompson geçen seneki Randy Culpepper (Bu sene Best Balıkesir gibi küçük takımda döktürüyor) gibi ancak küçük takımın büyük oyuncusu olur...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Tipine bakma, hiç iyi bir oyuncu değil. NBA zamanında kenardaki havlucular ondan daha iyiydi o kadar söyleyeyim.
NBA den havlucuyu getirsen çoğu basketbolcudan iyi oynar

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Kalyoncu

Transfer yasağı getirilmiş eski koç ve oyunculara ödeme yapılınca yasak kalkacakmış.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

Transfer yasağı getirilmiş eski koç ve oyunculara ödeme yapılınca yasak kalkacakmış.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kaç para ki  :alala:

Çevrimdışı Bishamon

Beşiktaş'a FIBA'dan transfer yasağı cezası geldi.

Cezanın geciken ödemelerden kaynaklı olduğu belirtilirken, eski koç Henric Dettmann ve oyuncular J.J. Johnson ile Scottie Reynolds'ın alacaklarının ödenmesi halinde yasak kalkacak.

Çevrimdışı MUSTAFA_

120 bin dolar civarı diyordu Metin Sönmez :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Basketbol Şube Sorumlumuz Cihat Kumuşoğlu, Beşiktaş Sompo Japan’ın transfer yasağı hakkında KartalBasket’e açıklamalarda bulundu.

Cihat Kumuşoğlu, sitemize yaptığı açıklamalarda şu ifadeleri kullandı:
“Bu seneden kimseye 5 kuruş borcumuz yok. Geçen sezonlardan kalan ihtilaflı işler. Atıyorum oyuncu 10 lira alacağım diyor, biz de 8 lira diyoruz. Hukukçularımız konu ile ilgileniyor çok büyütülecek bir mesele değil.”

Pivot transferi

Beşiktaş Sompo Japan’ın gündemindeki pivot transferine de değinen Cihat Kumuşoğlu; “Şampiyonlar Ligi’nde ligdeki statü geçerli olduğu için şu anlık yabancı oyuncu transferi gündemimizde yok, alacağımız pivot yerli olursa bu transfer gerçekleşebilir diğer türlü bir ismi dışarıda bırakmamız gerekecek. Bildiğiniz gibi çok iyi bir kadromuz var.” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Para bulunmazsa, ocaktan sonra buralar karışır. (Metin Sönmez)

Acı gerçek ekonomik kriz şubeyi vurmaya başlamış. Devre arasına kadar basketbolcuların maaşlarını Sompo Japan ödemiş. Devre arasından sonra oyuncu maaşlarını biz ödeyeceğiz.  İşimiz zor...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Para bulunmazsa, ocaktan sonra buralar karışır. (Metin Sönmez)

Acı gerçek ekonomik kriz şubeyi vurmaya başlamış. Devre arasına kadar basketbolcuların maaşlarını Sompo Japan ödemiş. Devre arasından sonra oyuncu maaşlarını biz ödeyeceğiz.  İşimiz zor...

ŞL de fitbol takımı gruptan çıkınca 7-8 milyon gelecek ya ordan kaydırırız 3-5 bişiler sorun çözülür ben çok problem olacağını düşünmüyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

ŞL de fitbol takımı gruptan çıkınca 7-8 milyon gelecek ya ordan kaydırırız 3-5 bişiler sorun çözülür ben çok problem olacağını düşünmüyorum.
İki şube ayrıldı birbirinden. Eskisi gibi para transferi yapamıyorsun. Önceden basketbolda kazanılan paralar futbola akıyordu. Bunun önünü kesmek adına Fikret Orman iki şubeyi ayırdı...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Kalyoncu

İki şube ayrıldı birbirinden. Eskisi gibi para transferi yapamıyorsun. Önceden basketbolda kazanılan paralar futbola akıyordu. Bunun önünü kesmek adına Fikret Orman iki şubeyi ayırdı...
Basketbolda ne gibi gelir kalemlerimiz var? Nasıl bu yükün altından kalkacağız? İyi bir guardla çok iyi işler başarabileceğimizi düşünüyorum dün gs darrüşafaka doğuş maçındaydı Ufuk hocam.

Çevrimdışı Bishamon

Basketbolda ne gibi gelir kalemlerimiz var? Nasıl bu yükün altından kalkacağız? İyi bir guardla çok iyi işler başarabileceğimizi düşünüyorum dün gs darrüşafaka doğuş maçındaydı Ufuk hocam.

İddia,bilet gelirleri,ŞL, ve sponsorlar...

Çevrimdışı Kalyoncu

İddia,bilet gelirleri,ŞL, ve sponsorlar...
Sponsor zaten paraları ödemiş. Gerisi ise büyük paralar değil o yüzden söyledim.

Çevrimdışı mylife1903

Sponsor zaten paraları ödemiş. Gerisi ise büyük paralar değil o yüzden söyledim.
Abubakar az destek olsun su subeye

Çevrimdışı Bishamon

En azından bu sene bilet parası geliyor her maç doluyor salon eskiden ya kiralama ucreti veriyorduk ya da kimse toktu maclarda

Çevrimdışı MUSTAFA_

En azından bu sene bilet parası geliyor her maç doluyor salon eskiden ya kiralama ucreti veriyorduk ya da kimse toktu maclarda
Şube yılık ödediğimiz cezalarla birlikte yaklaşık 7-8 milyon dolar harcama yapıyor. Bunun için kaynak yeni kaynak oluşturmamız lazım. Bu sponsorluk mu olur kira geliri mi olur orasını Fikret Orman ve yönetim daha iyi karar verir. Ancak düzenli gelirle yarışmacı bir takım olabilirsiniz. Çünkü oyuncuların ne kadar iyi olsa da paralarını ödemediğinde odakları olan basketboldan uzaklaşıyor paralarının peşinde koşuyorlar. Yani altın kelime "düzenli gelir"  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Bizim gs ile maç bugün hangi kanalda ?