Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 692105 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı Ömer Kaan

Her yerinden öpüyorum Weems

Çevrimdışı Ersoy

WEEMMMMSSSS

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Kalyoncu

Şu son topta Lofton reisi arıyoruz...
Lofton Vs Karşıyaka :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Bishamon

Maçı çeviren hamle @38life 'ın izlememesi oldu bence  :lol: :lol:

Çevrimdışı Tolga

Son saniye basketiyle gelen galibiyetler her zaman güzeldir. :evillol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi 38life

Weems ve 3'lükleri :)

Çevrimiçi 38life

Maçı çeviren hamle @38life 'ın izlememesi oldu bence 
Ben dayanamayıp tekrar açtım baktım fark 4 sayıya inmişti :D

Çevrimiçi Samet Ç

Sıra Paraman'ın takımında  :bandit:

Çevrimdışı Berat

Weems for threeee!

Atlanta Hawks anonsçusuna selamlarımla :D

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Weems senin yüzünden gece gece apartmanı ayağa kaldırdım :D :D

Tebrikler Beşiktaşşşş!!!
 :ishock:
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı tangaz

inanılmaz bir galibiyet oldu tam bir baldı
ara sıra bize de gülsün şans değil mi  :halay:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

Weems for threeee!

O adam efsane

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı TURKahvesi

Namağlup Beşiktaş sezonundayız :lol:
tebrikler potanın kartalları.

Çevrimdışı atalay

Bu maçta hücumda çok zorlama tercihler izledik. Yalnız yenilgiyi kabullenmemek ve bu kısa periyotta kazanma alışkanlığı elde etmek değerli. GS maçı momentumu daha da yukarı çekebilir. Ek olarak Weems'in geri adımı güzel ama o nasıl son saniye savunmasıdır?

Çevrimdışı mylife1903

Bu maçta hücumda çok zorlama tercihler izledik. Yalnız yenilgiyi kabullenmemek ve bu kısa periyotta kazanma alışkanlığı elde etmek değerli. GS maçı momentumu daha da yukarı çekebilir. Ek olarak Weems'in geri adımı güzel ama o nasıl son saniye savunmasıdır?
Gunaydin @atalay hayirdir, uyku mu tutmadi?

Çevrimdışı atalay

Günaydın. @mylife1903 Şili'nin maçını izledik.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Weems in adamı uyudu. Daha faul hakları bile vardı bir tane daha

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Yankee

Weems for threeee!

Bi de onun Nanterre versiyonu var. 3lük gelince tripleee beybii gibi bişey diyo incecik sesiyle  :lol: :lol: @Berat

Çevrimdışı tangaz

@mylife1903 patron şimdi işin içinde gönül işleri var. @atalay ın hatun şilili yenge kalk maçı izleyecez dediyse sıkıyorsa kalkmasın  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Yankee

Bizim switch i iyi tahmin ettiler bu sefer  :lol: @atalay

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu hafta Kyle Weems in Darülşafaka maçındaki enfes bloğunu haftanın en iyi 10 hareketi içine koymayan (koyduk sesiniz kesilmedi hala) Ntv Spor u kınıyorum. O blok kırk yılda bir olur... (En son Lebron un şampiyonluğu getiren bloğunda böyle sevinmiştim)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Bu hafta Kyle Weems in Darülşafaka maçındaki enfes bloğunu haftanın en iyi 10 hareketi içine koymayan (koyduk sesiniz kesilmedi hala) Ntv Spor u kınıyorum. O blok kırk yılda bir olur... (En son Lebron un şampiyonluğu getiren bloğunda böyle sevinmiştim)

senede sadece 1 defa görülebilecek hatta yılın en güzel 10 hareketine girebilecek bir bloğu haftanın 10una koymamak bildiğin zurnalıktır en hafif tabirle...