hayalimdeki kadro;
jacob pullen-kartal özmızrak
james anderson-erolcan çinko
dragan milosavljevic-cenk akyol
kenny gabriel-quincy acy-nusret yıldırım
jajuan johnson-furkan aldemir
-quincy acy avrupada hines&dunston karışımı bir etki yapar. kenarda havlu sallamaktan bıkmadı mı nbade ? gelsin işte. ayrıca orta mesafe şutu da fena olmayan bir adam. tek sıkıntısı arıza olması.
-james anderson da sacramentoda adam gibi sure alamadı.geçen yıl zalgiriste harika oynamıştı. avrupaya dönmeye karar verirse kafa takımlar atlayabilir ama hayalimdeki kadro işte

olmadı dj strawberry gelsin.
-jacob pullen cedevita'da çok iyi bir sezon geçirdi. barcelona'da hayal kırıklıgı yaşatmıştı. kafa takımlar için kötu bir referans. ufuk hoca sever bu tarz adamları. dixon'dan daha delici bir adam. aslında kalitesini tartışmaya gerek bile yok vazgeçtim analiz yapmaktan

-furkan daçkada pota altı bollugundan dolayı istedigi sureleri alamadı. seneye semih gene daçkada olursa kalacagını duşunmuyorum.
-dragan tam bir joker. 2-3-4 numaralara koyabilirsin. takımın sahadaki boyuyla rahat rahat oynar ufuk hoca.
-jajuan johnson 4-5 oynayabilen, şutu gayet iyi ve atlet bir adam. önceki yıl sene sonuna dogru duşuşe geçti ama rezil bir takımdık. bu yıl krasny oktyabr ekonomik krize girene ve takımdan ayrılana kadar takımın en önemli skor opsiyonuydu. cantuda aynı formu devam etti.
-kenny gabriel için fazla bir şey söylemeye gerek yok hepimiz yakından tanıyoruz. taraftarın sevgilisi olur.
-kartal,erolcan,cenk ve nusret de rotasyon için temiz adamlar. 4u de 3luk atan adamlar. 12. oyuncu için enes berkay taşkıranı duşunmuştum ama fb ile anlaşmış galiba. aklıma başka biri gelmedi ama muratcan olmasın artık lutfen

pota altı son derece atlet ve caydırıcı olur bu şekilde. dışardan da oynayabilen uzunlar bunlar. pullen ve anderson kendi şutunu yaratabilen ust duzey skorerler. bobby brown-randy culpepper ile yapmaya çalıştıgımızı birkaç seviye yukarda yaparız.
10-15 dk kafa yorarak bu kadar şey yazdım ama kendi kendime gelin guvey oldum muhtemelen fm oynar gibi