Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 672891 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beklemedeyiz  :D Sıcak saatler...

https://twitter.com/UfukSarica15/status/740643988571623424

Bu da BTD den  :bandit:
Değerli yönetim kurulu üyemiz Ahmet Cihat Kumuşoğlu bu öğlen basketbolda takımımızın başına geçmesi için Bartzokas'tan yanıt beklediklerini Ufuk Sarıcayı beklettiklerini söyledi

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı OrhanAker

Ufuk sarıca veya bartzokas ikisinde tavım..ama gönlüm bartzokastan yana :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ufuk sarıca veya bartzokas ikisinde tavım..ama gönlüm bartzokastan yana :D
Baklım birinden biri gelecek ama Bartzokas zor. Gelirse Ufuk Sarıca gelir. Bütçemiz iyi olacak o da belli oldu. İnşallah doğru transferleri yaparız, işe yaramaz yaşlanmış yıldız veya menajer transferi değil  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Ufuk Sarıca ve Dj Strawberry.
Ufuk Sarıca oldu gibi. Sıra Strawberry, Kenny Gabriel ve John Diebler'da. Ufuk hoca hepsi ile görüşüyormuş. Koç faktörü de var ortada 2-2.5 milyon dolara biter bu üç oyuncu. Bu üç oyuncunun yanına paraya kıyıp Pullen veya Jeter gibi bir guard bir de pota altını karartacak bir uzun alınırsa iyi bir kadro oluşturulur.

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

hayalimdeki kadro;

jacob pullen-kartal özmızrak
james anderson-erolcan çinko
dragan milosavljevic-cenk akyol
kenny gabriel-quincy acy-nusret yıldırım
jajuan johnson-furkan aldemir

-quincy acy avrupada hines&dunston karışımı bir etki yapar. kenarda havlu sallamaktan bıkmadı mı nbade ? gelsin işte. ayrıca orta mesafe şutu da fena olmayan bir adam. tek sıkıntısı arıza olması.
-james anderson da sacramentoda adam gibi sure alamadı.geçen yıl zalgiriste harika oynamıştı. avrupaya dönmeye karar verirse kafa takımlar atlayabilir ama hayalimdeki kadro işte :D olmadı dj strawberry gelsin.
-jacob pullen cedevita'da çok iyi bir sezon geçirdi. barcelona'da hayal kırıklıgı yaşatmıştı. kafa takımlar için kötu bir referans. ufuk hoca sever bu tarz adamları. dixon'dan daha delici bir adam. aslında kalitesini tartışmaya gerek bile yok vazgeçtim analiz yapmaktan :D
-furkan daçkada pota altı bollugundan dolayı istedigi sureleri alamadı. seneye semih gene daçkada olursa kalacagını duşunmuyorum.
-dragan tam bir joker. 2-3-4 numaralara koyabilirsin. takımın sahadaki boyuyla rahat rahat oynar ufuk hoca.
-jajuan johnson 4-5 oynayabilen, şutu gayet iyi ve atlet bir adam. önceki yıl sene sonuna dogru duşuşe geçti ama rezil bir takımdık. bu yıl krasny oktyabr ekonomik krize girene ve takımdan ayrılana kadar takımın en önemli skor opsiyonuydu. cantuda aynı formu devam etti.
-kenny gabriel için fazla bir şey söylemeye gerek yok hepimiz yakından tanıyoruz. taraftarın sevgilisi olur.
-kartal,erolcan,cenk ve nusret de rotasyon için temiz adamlar. 4u de 3luk atan adamlar. 12. oyuncu için enes berkay taşkıranı duşunmuştum ama fb ile anlaşmış galiba. aklıma başka biri gelmedi ama muratcan olmasın artık lutfen :D

pota altı son derece atlet ve caydırıcı olur bu şekilde. dışardan da oynayabilen uzunlar bunlar. pullen ve anderson kendi şutunu yaratabilen ust duzey skorerler. bobby brown-randy culpepper ile yapmaya çalıştıgımızı birkaç seviye yukarda yaparız.

10-15 dk kafa yorarak bu kadar şey yazdım ama kendi kendime gelin guvey oldum muhtemelen fm oynar gibi :D

Çevrimdışı Bishamon

Jajuan Johnson zaten bizde oynadı ve felaketti

Jajuan Johnson zaten bizde oynadı ve felaketti

belki beklenen katkıyı vermedi denilebilir ama nasıl felaketti? sezon başında takımın en önemli 2 skor opsiyonundan biriydi. dettman geldikten sonra duşuşe geçti dogru. ama 13 kusur sayı 6 kusur ribaund ortalamalarıyla oynadı gene de yanlış hatırlamıyorsam. iyi kullanamadık bence.

Çevrimdışı Bishamon

Efes maçında 8 sayı öndeyken boş smaç kaçırdı.Ardından teknik faul yaptı.Resmen sezonu bitirdi bizim için orada.O maçtan sonra takım dağıldı zaten herkesten fark yedik.

Efes maçında 8 sayı öndeyken boş smaç kaçırdı.Ardından teknik faul yaptı.Resmen sezonu bitirdi bizim için orada.O maçtan sonra takım dağıldı zaten herkesten fark yedik.

kötu oynadıgı maçlar olabilir ama gene de felaket kelimesini kabul etmiyorum :D hele hele lamont hamilton ve elonuyu gördukten sonra lamarcus aldridge sayılır. jajuan olmasa da o tarz bir adam iyi olur.
ayrıca bahsettigin efes maçında 7/11'lik isabetle ile maçın en skoreri olmuş.

Çevrimdışı MUSTAFA_

hayalimdeki kadro;

jacob pullen-kartal özmızrak
james anderson-erolcan çinko
dragan milosavljevic-cenk akyol
kenny gabriel-quincy acy-nusret yıldırım
jajuan johnson-furkan aldemir

-quincy acy avrupada hines&dunston karışımı bir etki yapar. kenarda havlu sallamaktan bıkmadı mı nbade ? gelsin işte. ayrıca orta mesafe şutu da fena olmayan bir adam. tek sıkıntısı arıza olması.
-james anderson da sacramentoda adam gibi sure alamadı.geçen yıl zalgiriste harika oynamıştı. avrupaya dönmeye karar verirse kafa takımlar atlayabilir ama hayalimdeki kadro işte :D olmadı dj strawberry gelsin.
-jacob pullen cedevita'da çok iyi bir sezon geçirdi. barcelona'da hayal kırıklıgı yaşatmıştı. kafa takımlar için kötu bir referans. ufuk hoca sever bu tarz adamları. dixon'dan daha delici bir adam. aslında kalitesini tartışmaya gerek bile yok vazgeçtim analiz yapmaktan :D
-furkan daçkada pota altı bollugundan dolayı istedigi sureleri alamadı. seneye semih gene daçkada olursa kalacagını duşunmuyorum.
-dragan tam bir joker. 2-3-4 numaralara koyabilirsin. takımın sahadaki boyuyla rahat rahat oynar ufuk hoca.
-jajuan johnson 4-5 oynayabilen, şutu gayet iyi ve atlet bir adam. önceki yıl sene sonuna dogru duşuşe geçti ama rezil bir takımdık. bu yıl krasny oktyabr ekonomik krize girene ve takımdan ayrılana kadar takımın en önemli skor opsiyonuydu. cantuda aynı formu devam etti.
-kenny gabriel için fazla bir şey söylemeye gerek yok hepimiz yakından tanıyoruz. taraftarın sevgilisi olur.
-kartal,erolcan,cenk ve nusret de rotasyon için temiz adamlar. 4u de 3luk atan adamlar. 12. oyuncu için enes berkay taşkıranı duşunmuştum ama fb ile anlaşmış galiba. aklıma başka biri gelmedi ama muratcan olmasın artık lutfen :D

pota altı son derece atlet ve caydırıcı olur bu şekilde. dışardan da oynayabilen uzunlar bunlar. pullen ve anderson kendi şutunu yaratabilen ust duzey skorerler. bobby brown-randy culpepper ile yapmaya çalıştıgımızı birkaç seviye yukarda yaparız.

10-15 dk kafa yorarak bu kadar şey yazdım ama kendi kendime gelin guvey oldum muhtemelen fm oynar gibi :D
Beni hiç heyecanlandırmadı kadron. Herhalde bir kaç sene önce olsa belki heyecanlanırdım ama şimdi asla. Avrupa da basketbol kim ne derse desin atletizmden önce akıl ile oynanıyor. Sadece atlet koşan takım istersen başarı kelimesini hafızamızdan silmemiz gerek. Olmaz mı olur ama akıl avrupada basketbolun altın kuralı.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Beni hiç heyecanlandırmadı kadron. Herhalde bir kaç sene önce olsa belki heyecanlanırdım ama şimdi asla. Avrupa da basketbol kim ne derse desin atletizmden önce akıl ile oynanıyor. Sadece atlet koşan takım istersen başarı kelimesini hafızamızdan silmemiz gerek. Olmaz mı olur ama akıl avrupada basketbolun altın kuralı.
ufuk hoca ksk ile akıldan ziyade atletizm ile şampiyonluk kazandı. keza kuban da atletizm ile iş yaptı bu yıl. dinamikler çok degişiyor. özellikle pota altında artık krstiç, pekoviç ya da ne biliyim oguz savaş gibi sırtı dönuk oyuncuların devri geçti. bugun fb bile udoh-vesely ikilisinin atletizmi ile fark yaratıyor. önemli olan atletizmi bir sistem içinde kullanabilmek. bu yıl daçka dunya kadar para harcayarak klasik avrupa basketboluna uygun bir kadro kurdu ama dökuldu.

Çevrimdışı MUSTAFA_

ufuk hoca ksk ile akıldan ziyade atletizm ile şampiyonluk kazandı. keza kuban da atletizm ile iş yaptı bu yıl. dinamikler çok degişiyor. özellikle pota altında artık krstiç, pekoviç ya da ne biliyim oguz savaş gibi sırtı dönuk oyuncuların devri geçti. bugun fb bile udoh-vesely ikilisinin atletizmi ile fark yaratıyor. önemli olan atletizmi bir sistem içinde kullanabilmek. bu yıl daçka dunya kadar para harcayarak klasik avrupa basketboluna uygun bir kadro kurdu ama dökuldu.
Ben üst düzeyden bahsediyorum lig veya Türkiye'deki takımlardan değil. Sonuçta hedefimiz euroleuge olmalı  :iblush:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Ben üst düzeyden bahsediyorum lig veya Türkiye'deki takımlardan değil. Sonuçta hedefimiz euroleuge olmalı  :iblush:

türkiye ligini fazla küçümseme bence. dedigim gibi fb ve kuban euroleauge'de bu şekilde başarılı oldu. ayrıca euroleague' önce katılalım da bi, sonra istersen full litvanyalı ve sırp olsun kadro :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

türkiye ligini fazla küçümseme bence. dedigim gibi fb ve kuban euroleauge'de bu şekilde başarılı oldu. ayrıca euroleague' önce katılalım da bi, sonra istersen full litvanyalı ve sırp olsun kadro :D
Türkiye ligi avrupanın en iyi 2. ligi diyen benim  :D Ben bazı takımların para-verim konusunda çok kötü olduklarını düşündüğümden böyle dedim  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı yigitcan1903

Hala inanmıyorum o bütçeye
Sponsoru görmeden de inanmam

Çevrimiçi Samet Ç

Bütçe 12 milyon dolar değil 8 milyon dolar olarak belirlendi Gs ile aynı.

Çevrimdışı yigitcan1903

Bütçe 12 milyon dolar değil 8 milyon dolar olarak belirlendi Gs ile aynı.
O bile mucize bence
Hangi sponsorla
Ancak koç yapar bunu,ona da imzayı görmeden inanmam

Çevrimiçi Samet Ç

O bile mucize bence
Hangi sponsorla
Ancak koç yapar bunu,ona da imzayı görmeden inanmam
Sponsor işi muamma geçen sene 4-5 milyon dolardı bütçe. Bu sene erkek ve kadın voleybol şubelerinin kapatılması düşünülüyor onlara aktarılan bütçe büyük bir ihtimal basketbola ilave edilecek bu sayede 8 milyon dolara çıkılacak diye biliyorum ben .

Çevrimdışı Anıl

<--------- Galiba oldu :D

Çevrimdışı worns

8 mil bütçe ve Sarıca haberleri doğruysa seneye takımdan heyecan duyabiliriz.

Çevrimdışı Tolga

Ufuk Sarıca hayırlı olsun...
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı OrhanAker

Ufuk hoca hayırlı olsun seneye taş gibi bir takım gelecek en sonunda.

Çevrimdışı atalay

Ufuk Sarıca hayırlı olsun. Bundan sonrası için ayrılacak bütçe ve kara listedeki isimleri tasfiye etmek önemli.

Çevrimdışı mylife1903

Gunun guzel haberi. Insallah basarili olur.

Çevrimdışı LuceGel

Hoşgeldin Ufuk Sarıca safalar getirdin. :halay:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...