Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

Necmi, autopsy ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 669201 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı ALDENYX

hayırlı olsun 96.87 iyibir galibiyet aldık...lampe 26 sayı...
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ooo galibiyet alırım bir dal

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı LuceGel

Lampe efsanelerimiz arasına girmeye doğru gidiyor  :claps:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Lampe efsanelerimiz arasına girmeye doğru gidiyor  :claps:
Seneye bu adamın kalması lazım. Taraftar baskısı yapmamız lazım sene sonu

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ALDENYX

birde bu var..... Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı, ligin 13. haftasında Galatasaray ile deplasmanda karşılaştı.
Siyah beyazlılar, karşılaşmadan 92-50 mağlup ayrıl
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Ocak 2016, 18:12:12
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
42 sayı fark yemek ne demek ya? Ne demek? Bunun açıklaması yok kadın basketbolda bütçeler o kadar düşükken bu sadece kadro kuramamaktır çok yazık.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Basketbol şubesi baştan aşağıya değiştirilmeli. Sadece basketbol şubesi değil diğer amatör branşlarda dahil. Kadın basketbolu yıllardır yerde sürünüyor aldıkları mağlubiyet normal zaten daha farklı da bitebilirdi.

Çevrimdışı LuceGel

Seneye bu adamın kalması lazım. Taraftar baskısı yapmamız lazım sene sonu
Taraftarı çok seviyor taraftar için oynuyor maddi iyileştirme gerekir belki ama gideceğini düşünmüyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

42 sayı fark yemek ne demek ya? Ne demek? Bunun açıklaması yok kadın basketbolda bütçeler o kadar düşükken bu sadece kadro kuramamaktır çok yazık.
Yönetimsel sorunlar var  :tabe: Takım çok geç kuruldu. Yabancılar çok geç geldi...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Kalyoncu

Başkanın trtdeki yayınında serdar ali Çeliker amatör şubelerin kapatılnasını kuluplerin şikayetçi olduğunu söyledi başkan kapatılmasından yana değilim devlette destek vermeli daha fazla bütçe ayrılacağını yatırımlara geçileceğini söyledi tek yapmamız beklemek ama şunuda söylüyüm basketbol yönetimi istifa etmeli hocanın değişmesi birşey ifade etmez ben hocaya güveniyorum

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Paletli Vinç

Bayan basket takımımızı yüreklendirmemiz lazım arkasında durmamız lazım oyuncuların samsunda canlı izledim ve molada hakemin üstüne yürüdü taktiği bırakıp hoca öyle bir adam şaziye sakat olmasına rağmen gelmişti kenarda taraftar gibi destekledi takımı. İstanbulda yaşayanlar birdahaki maç lütfen akatlara gidin sosyal medyada basketcilerimize tepki göstermeyin destek mesajları atın lütfen sene sonunda gösteririz gerekirse tepkimizi ama cidden takımın potansiyeli var sene sonuna kadar taraftar takım beraber kazanalım maçları.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bir sitede birinin yazdığı yorumu gördüm gözlerim kanadı  :ebebe: İyi savunma yapamıyormuşuz da Bonsu gibi bir adam lazımmış  :ebebe: Buradan o arkadaşa sesleniyorum. Sorun pota altında değil, kısa oyuncumuz yok savunma yapan Darden dışında  :tabe: Kısalar savunma yapamayınca uzunun isterse Dwight Howard olsun yine de sayı yersin  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Ocak 2016, 00:47:56
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
En mantıklı iş gerçekten kaynak yaratana dek basketbolda sadece erkek takımının voleybolda sadece kadın takımının kalması sanırım. Bütçe bölünmez.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Uzun zamandan beri dile getiriyorum.

Diğer branşlara ciddi bütçeler ayrılana kadar kapatmak lazım böyle olmuyor.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı cursedofdragon

Bence sıra sıra yapmak lazım.

Şimdi futbol'u yavaş yavaş düzene soktuk stad,takım tesisler vs.

Sıra basketbol'a geldi yeni bir stad daha güçlü bir takım vs.

Böyle böyle hepsine çeki düzen vermek lazım :)

Çevrimdışı LuceGel

Branş kapatma kabul edilemez kadro zayıfta olsa varlığımızı devam ettirmeliyiz bir şekilde koskoca camiayız sponsor bütçe artışını sürekli kovalamalıyız orası ayrı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

En mantıklı iş gerçekten kaynak yaratana dek basketbolda sadece erkek takımının voleybolda sadece kadın takımının kalması sanırım. Bütçe bölünmez.
Ben de sana şöyle bir açılım getireyim. Kaynak oluşturana dek amatör branşlarda altyapıdan oyunculara ağırlık verilip sadece bazı branşlar kümede tutulmalı senin dediğin gibi bazı branşlara da ağırlık vermeli ve sponsorlar bulunup düzlüğe çıkıldıkça diğer branşlara da yavaş yavaş destek verilmeye başlanmalı. Sanki böyle daha mantıklı olur gibi Ama gel de bunu taraftara anlat, divan üyelerine anlat, anlat da anlat...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Branş kapamak yerine taraftar biraz daha ilgisini arttırsa amatör branşlara çok daha iyi olur. Taraftar ilgi göstermeyince maçlara gitmeyince yönetimde zaten maçlara gelmiyorlar insanlar sadece futboldan başarı bekliyor düşüncesine kapılmaz. Bugün Fb taraftarı da Gs taraftarı da amatör branşlara bizden daha çok ilgi gösteriyorlar ve bizden daha iyi biliyorlar ve sadece futboldan başarı beklemiyorlar bütün branşlardan başarı bekledikleri içinde yönetimleri bu branşlara daha fazla bütçe ayırıyorlar. Para yok falan demeyin koskoca Beşiktaş kulübü basket takımına veya voleybol takımına 5 milyon Euro ayıramıyor mu ? 10-20'den bahsetmiyorum 5 milyon Euro düzenli bir yapılanma akıllı yöneticiler ve başarı.

Çevrimiçi Samet Ç

Murphy Demir İnşaat Büyük Çekmece'ye gitti.

Çevrimdışı cursedofdragon

Murphy Demir İnşaat Büyük Çekmece'ye gitti.

o ne yav.

Çevrimdışı Tolga

Branş kapatma kabul edilemez kadro zayıfta olsa varlığımızı devam ettirmeliyiz bir şekilde koskoca camiayız sponsor bütçe artışını sürekli kovalamalıyız orası ayrı.
Kaynak yaratamayıp iddialı kadrolarla yola çıkmadığımız müddetçe prestij kaybından başka birşey olmuyor.

Benim fikrim böyle açıkçası.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ergin1903

Murphy kayip degil bana göre. Son maclarda cok top kaybi yapiyordu.Mesele şu ki gecen sene oldugu gibi bu senemizde boşa gitti. Allahin izniyle bu sene futbolda sampiyon olursak, seneye basketbolda da iddiali bir kadro kurariz . Baskanin artik basketbola da el atmasi lazim.

Çevrimdışı Kalyoncu

Murphy kayip degil bana göre. Son maclarda cok top kaybi yapiyordu.Mesele şu ki gecen sene oldugu gibi bu senemizde boşa gitti. Allahin izniyle bu sene futbolda sampiyon olursak, seneye basketbolda da iddiali bir kadro kurariz . Baskanin artik basketbola da el atmasi lazim.
Futbolda bir ivme kazandık ama basketbolda bunu başaramıyoruz çok saglam sponsor lazım tuncay özilhan beyde inadına devam etsin birleşşek ambargo koyucaz büyük bütçelerle mücadele edicez ama sagolsun gidip galatasaraya sırt sponsoru oluyo

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Ç

Dj Kennedy hayırlı olsun.