Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.
0 Üye ve 59 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yerine kimi getiriyoruz? Akın çorabın hocasını mı alsak ?
Başa kim geçerse geçsin pota altına transfer yaapılmadan aynı yolda gideriz.GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yönetimi gönderebilsek daha iyi olur hoca bakılır sonra
yönetimi göndermek tam düze çıkmak üzere olan klübü iyice batağa saplamak olur. Rakamları, mali verileri, kimin ne OLDUĞUNU hiç bilmeden bu şekilde düşünebilmenize gerçekten şaşıyorum. Basketbolda yönetimin yaptığı en büyük hata bazı karakterdizlerin baskısına Dayanamayıp Ahmet Hoca'yı gmndermesidir. Bu konu üzerinde özellikle yazıyorum ki kısa vadeli ve bütünü anlamaktan uzak bakış açılarının ne kadar kötü sonuçlara yol açtığını Görelim. Yani inşallah görürüz
Basketbol özerkleşti sanırım basketbol yönetiminden bahsediyor
Geçenlerde bir maçımızı seyrettim eski bir basketbol sever olarak görüşüm 4 ve 5 numaralarda ciddi bir sıkıntı var uzun değiller atletik değiller,ribaunt alamıyorlar sayı tehtidi yok.2 ve 3 numaralar fena degiller ama oyun kurucu özellikleri pek yok.çok iyi oyun kurucumuz olsaydı pek eksiklik saymazdım ama oyun kuruculardan çok yeterli değil.isimler aklımda değil.ilk izlediğim maçta oyuncuları isimleriyle değerlendirmek isterim.göz ucuyla baktım biraz.
basketbol şubesinden bahsediyorum bilmem farkındamısın şampiyon olduğumuz dönemden beri bu takım dökülüyorsa en büyük hata yönetimindir başta uzun adam hakan özköse , ahmet kandemir muhabbbetine hiç girmiyorum zaten bütçeye göre iyi idare eden bir hoca olabilir ama bir koç 8de 0 seri yapıyorsa isterse ivkoviç obrodoviç olsun farketmez o takımdan kovulur
Çok basit hatalar yapıyoruz ya
Yine mi yeniliyoruz