Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 60 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 658749 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı MUSTAFA_

Başa kim geçerse geçsin pota altına transfer yaapılmadan aynı yolda gideriz.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ilhan mansız

Beşiktaşlı Hoca'yı küfür Ede Ede gönderdiler. Adam bu yoklukta durumu iyi idare ediyordu, yönetimde tepkilere Dayanamayıp göndermek zorunda kaldı. Buyrun şimdi 100 lük olmanın keyfini Çıkarın, çok yazık

Çevrimdışı TØLGA

yerine kimi getiriyoruz? Akın çorabın hocasını mı alsak ?  :D :D
yönetimi gönderebilsek daha iyi olur hoca bakılır sonra
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Başa kim geçerse geçsin pota altına transfer yaapılmadan aynı yolda gideriz.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

transfer bütçesi almadan yeni hoca gelmez zaten 
[ Son Düzenleme: 23 Ekim 2015, 00:53:06 TØLGA ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ilhan mansız

yönetimi gönderebilsek daha iyi olur hoca bakılır sonra
yönetimi göndermek tam düze çıkmak üzere olan klübü iyice batağa saplamak olur. Rakamları, mali verileri, kimin ne OLDUĞUNU hiç bilmeden bu şekilde düşünebilmenize gerçekten şaşıyorum. Basketbolda yönetimin yaptığı en büyük hata bazı karakterdizlerin baskısına Dayanamayıp Ahmet Hoca'yı gmndermesidir. Bu konu üzerinde özellikle yazıyorum ki kısa vadeli ve bütünü anlamaktan uzak bakış açılarının ne kadar kötü sonuçlara yol açtığını Görelim. Yani inşallah görürüz  :ok:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Ekim 2015, 15:23:23
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
yönetimi göndermek tam düze çıkmak üzere olan klübü iyice batağa saplamak olur. Rakamları, mali verileri, kimin ne OLDUĞUNU hiç bilmeden bu şekilde düşünebilmenize gerçekten şaşıyorum. Basketbolda yönetimin yaptığı en büyük hata bazı karakterdizlerin baskısına Dayanamayıp Ahmet Hoca'yı gmndermesidir. Bu konu üzerinde özellikle yazıyorum ki kısa vadeli ve bütünü anlamaktan uzak bakış açılarının ne kadar kötü sonuçlara yol açtığını Görelim. Yani inşallah görürüz  :ok:

Basketbol özerkleşti sanırım basketbol yönetiminden bahsediyor :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı MUSTAFA_

Evet şu an özerk

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Ekim 2015, 22:38:20
  • Beşiktaş / Bodrum
Basketboldan bir halt olmaz bunu Avrupa genelinde söylüyorum. Hep amatör kalacak bu spor.

Şuraya bakın 4 sponsorun 3'ü Türk Eurolig'de. Doğuş sponsor oluyor bir bakıyorsunuz asla olmaz dedikleri 4 takım temsili oluyor Daçka eurolige gidiyor ne tesadüf ama :D

Bas parayı kupayı satın al diyecekler yakında.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

basketbol şubesinden bahsediyorum bilmem farkındamısın :D şampiyon olduğumuz dönemden beri bu takım dökülüyorsa en büyük hata yönetimindir başta uzun adam hakan özköse , ahmet kandemir muhabbbetine hiç girmiyorum zaten
bütçeye göre iyi idare eden bir hoca olabilir ama bir koç 8de 0 seri yapıyorsa isterse ivkoviç obrodoviç olsun farketmez o takımdan kovulur
[ Son Düzenleme: 23 Ekim 2015, 23:11:07 TØLGA ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

lafta A.Ş ama paralar hala klübe gidiyor
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı murat

Geçenlerde bir maçımızı seyrettim eski bir basketbol sever olarak görüşüm 4 ve 5 numaralarda ciddi bir sıkıntı var  uzun değiller atletik değiller,ribaunt alamıyorlar sayı tehtidi yok.2 ve 3 numaralar fena degiller ama oyun kurucu  özellikleri pek yok.çok iyi oyun kurucumuz olsaydı pek eksiklik saymazdım ama oyun kuruculardan çok yeterli değil.isimler aklımda değil.ilk izlediğim maçta oyuncuları isimleriyle değerlendirmek isterim.göz ucuyla baktım biraz.

Çevrimdışı TØLGA

Geçenlerde bir maçımızı seyrettim eski bir basketbol sever olarak görüşüm 4 ve 5 numaralarda ciddi bir sıkıntı var  uzun değiller atletik değiller,ribaunt alamıyorlar sayı tehtidi yok.2 ve 3 numaralar fena degiller ama oyun kurucu  özellikleri pek yok.çok iyi oyun kurucumuz olsaydı pek eksiklik saymazdım ama oyun kuruculardan çok yeterli değil.isimler aklımda değil.ilk izlediğim maçta oyuncuları isimleriyle değerlendirmek isterim.göz ucuyla baktım biraz.
4 numarada pek sıkıntı yok aslında abi murphy ve lamont hamilton var orada ikiside sakattı son maçı izlemişsen özellikle 5 numarada sıkıntımız var delici oyuncumuzda yok
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ilhan mansız

basketbol şubesinden bahsediyorum bilmem farkındamısın :D şampiyon olduğumuz dönemden beri bu takım dökülüyorsa en büyük hata yönetimindir başta uzun adam hakan özköse , ahmet kandemir muhabbbetine hiç girmiyorum zaten
bütçeye göre iyi idare eden bir hoca olabilir ama bir koç 8de 0 seri yapıyorsa isterse ivkoviç obrodoviç olsun farketmez o takımdan kovulur
adı üzerinde şubedir, burada o tarz özerklik işleri sökmez. İnşallah fener maçı bir faciayla bitmez. Yapılabiliyorsa iki çok iyi takviyeyle bu yolu idare ederiz. Aksi halde....  :bawling:

Çevrimdışı ilhan mansız

Ayrıca şunu da düşünmek lazım. Sezonu gayet başarılı götüren takım neden sekiz maç üstüste kaybetti?????? Oyuncular paralarını alamadıkları için olabilir mi? Geçen yıl ki sonuçlara bak bakalım, sekiz maç kaybetmeden önce ligde kaçıncı sıradaydık?? Bir de bak bakalım o dönemde bile maçlarda hocaya küfür ediliyor muydu ve neden küfür ediliyordu????

Çevrimdışı ilhan mansız

Sekiz maçlık yenilgi serisinden önce oynanan 13 maçın 10 unu kazanmışız. Yendiğimiz takımlar Arasında Banvit ve Karşıyaka da var. GS ye kaybetmişiz. Peki o zaman kimdi Takımı'n HOCASI???? 13 maçın 10 unu aldığımızda Takım'ı kim çalıştırıyordu?

Çevrimiçi Samet Ç

Takım kötü değil sadece atletizm eksikliği var. 4 ve 5 numaralarda sıkıntı var yeni gelen koç değişiklik yapabilir Lamont ve Leon Radosevic'i yollayarak. Şu sistemde Hilton Armstrong bile işimizi görürdü

Çevrimdışı Ensar

Çok basit hatalar yapıyoruz ya
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Ekim 2015, 17:36:02
  • Beşiktaş / Bodrum
Çok basit hatalar yapıyoruz ya

Yine mi yeniliyoruz  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

34-27 öndeyiz maç NTVSpor'da :bandit:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ensar

34-30 yeniyoruz türk telekomu :D ikinci periyodun bitimine 4.35 var , ama çok kolay faul yapıyoruz acayip basit hatalar yapıyoruz

Çevrimdışı Tolga

İlk yarıyı 41-35 önde bitirdik. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ilhan mansız

İnşaallah bu maç başlangıç olur

Çevrimdışı Ensar

Murphy ve radosevic ilk yarıda 3er faul yaptılar

Çevrimdışı MUSTAFA_

Çok iyi oynamaya başladık Ah bir de düzgün savunma yapabilsek

Beşiktaş Tarihi
★★★