Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 655802 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı TØLGA

emre bayav smaç vurayım dedi tokatladılar adamı sen gelme ulan ayııı dediler resmen  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı MUSTAFA_

emre bayav smaç vurayım dedi tokatladılar adamı sen gelme ulan ayııı dediler resmen  :biggrinking:
Oyunda olduğu her dakika kolay sayı yedik ve fark arttı

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Oyunda olduğu her dakika kolay sayı yedik ve fark arttı
kazanmak için oynamıyoruz zaten normal karşılıyorum darden ile murphy katılsın çok tatlı olacak takım
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

leon kaşar basketbolcu ya işimize yaraar belli ediyo kendini :D
ah bi zenci zıp zıp alaydık oraya
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı MUSTAFA_

leon kaşar basketbolcu ya işimize yaraar belli ediyo kendini :D
ah bi zenci zıp zıp alaydık oraya
Çok şutör takımız

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

neyse sağlık olsun nate wolters seneye bu takımda durmaz eurolig nba falan yapar lampe büyük şans izlemek çok keyif veriyo
dj seeleye rol biçmek lazım boş alanda topla buluşup şutunu çıkarması için dettman hocam gelsin ufak rütuşlar yapar heralde artık
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı MUSTAFA_

neyse sağlık olsun nate wolters seneye bu takımda durmaz eurolig nba falan yapar lampe büyük şans izlemek çok keyif veriyo
dj seeleye rol biçmek lazım boş alanda topla buluşup şutunu çıkarması için dettman hocam gelsin ufak rütuşlar yapar heralde artık
Şu an bir düzende oynamıyoruz. Dettmann'ın sisteminin esamesi okunmuyor sahada. Ama koç gelince setler oturur. Bu maçlar oyuncuların birbirine alışması için. Bu maç diğer maça nazaran daha iyiydi. Takım savunması yavaş yavaş oturacaktır. Bu sene inşallah takım iyi işler başaracak. Işık veriyor bu eksik haliyle bile takım

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/BJK_Basketbol/status/644937601997230081
Karşılaşmada en skorer olan oyuncumuz 22 sayı ve 11 ribaundla oynayan Maciej Lampe olurken onu; 19 sayıyla DJ Seeley ve 13 sayıyla Nate Wolters takip etti.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı TØLGA

Şu an bir düzende oynamıyoruz. Dettmann'ın sisteminin esamesi okunmuyor sahada. Ama koç gelince setler oturur. Bu maçlar oyuncuların birbirine alışması için. Bu maç diğer maça nazaran daha iyiydi. Takım savunması yavaş yavaş oturacaktır. Bu sene inşallah takım iyi işler başaracak. Işık veriyor bu eksik haliyle bile takım
aynen doğan şenliye 4 numarada yer buldum ben biraz daha kendine güvenirse rotasyonda iş yapar :D muphy varken zor biraz ama
tremmel darden ile murphy gelsin daha da değişicez  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

aynen doğan şenliye 4 numarada yer buldum ben biraz daha kendine güvenirse rotasyonda iş yapar :D muphy varken zor biraz ama
tremmel darden ile murphy gelsin daha da değişicez  :biggrinking:
Bak Kartal Özmızrak ı unutuyoruz Topu iyi yönlendiren bir oyuncu olmuş milli takımda izlediğim kadarıyla İşimize çok yarayacak. Şutunu geliştirirse özellikle geleceğini parlak görüyorum. Kenan Sipahi gibi çürütmeyelim genç oyuncumuzu.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Bak Kartal Özmızrak ı unutuyoruz Topu iyi yönlendiren bir oyuncu olmuş milli takımda izlediğim kadarıyla İşimize çok yarayacak. Şutunu geliştirirse özellikle geleceğini parlak görüyorum. Kenan Sipahi gibi çürütmeyelim genç oyuncumuzu.
pek ümidim yok ondan rotasyonda iş yapar tabi de  :biggrinking:
benim adamım enes berkay
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı MUSTAFA_

pek ümidim yok ondan rotasyonda iş yapar tabi de  :biggrinking:
benim adamım enes berkay
Ömer Utku Al daha iyi hatta Avrupa All-Star a seçildi bu sene

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Eylül 2015, 22:12:02
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Lampe bize nasıl geldi hala anlamış değilim :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı MUSTAFA_

Lampe bize nasıl geldi hala anlamış değilim :D
Boşta kaldı. Biz aldık Bizim kadar para veren çıkmadı.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Eylül 2015, 22:16:31
  • Beşiktaş / Bodrum
Galatasaray odeabank ile yıllık 2.8 milyon euroya anlaşmış. 10 milyon dolarlardan buraya indi bütçe de bunu bile vermesi şaşırttı beni bir kurumun.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı MUSTAFA_

Galatasaray odeabank ile yıllık 2.8 milyon euroya anlaşmış. 10 milyon dolarlardan buraya indi bütçe de bunu bile vermesi şaşırttı beni bir kurumun.
Final maçına çıkmayarak bu hallere geldiler. Kendi düşen ağlamaz. Beter olsunlar.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Eylül 2015, 22:18:28
  • Beşiktaş / Bodrum
Final maçına çıkmayarak bu hallere geldiler. Kendi düşen ağlamaz. Beter olsunlar.

Anlamadığım bize neden çıkmıyor şu mali yapıda çıkması lazım artık.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

bütçeye göre onlarda iyi takım kurdular bizimkilerde sompo japan ile anlaşacaklar muthemelen
Beşiktaş Sompo japan olacak isim formaları hazırlayın  :evillol: :evillol:
[ Son Düzenleme: 18 Eylül 2015, 22:25:26 TØLGA ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK