Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.
0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İlkan Karaman vardı bir ara nerelere gitti
valla ben şöyle birşey duydum doğan şenli zu 2. lig ekibine yerine ilkan karaman diyeama ne kadar doğru olur bilmem doğan şenli durması lazım ilkan karaman zaten sakatlıktan kaldıramıyo kafasını güvenilmez
Fenerin kararttığı yeteneklerden biri Doğan 28 sayı attı diye bu onun çok yetenekli olduğu anlamına gelmiyor olduğu gibi çok gereksi bir oyuncu olduğu anlamına da gelmez.
pota altında adam yok zaten ben kalması taraftarıyım kesinlikle rotasyonda katkı verir en azından
https://twitter.com/IAmDPick/status/642465049060241408hayırlısı olsun
Hocam sence iyi bir transfer mi?ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@MUSTAFA_ Bu arkadaş iyi diyor ama beni heyecanlandırmıyor
Ersin Dağlı ile görüşüyormuşuz.
Sanki biraz hawkins gibi bi adam bu dardenn
Cv sine bakınca burda olmama gibi bi ihtimal yok gibi. Bu sene takip edebildiğim kadari ile güzel işler yapmaya calisiyorlar ama sanki pota altına bi dev eksik gibi
daha çok gelen giden olucak anlaşılan ilkan ile 2 aylık sözleşme imzalanacakmış sonra duruma göre devam yada ayrılıkDJ bile gitme ihtimali varmış duyduğum kadarıyla dettman bekleniyor karar için sırbistan maçından sonra gelir oda zaten
süper olur daçkanın bırakmasını bekliyordum ben zaten çok adam aldılar oralara