Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 649727 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı Türkay

Ne oldu?

Sakat olmadığı halde sakatlığını bahane ederek antrenmanlara çıkmıyor
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Mart 2015, 19:27:15
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Sakat olmadığı halde sakatlığını bahane ederek antrenmanlara çıkmıyor

Demek ki anlaştı bir yerle.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Ne oldu?
Sakatlığı varmış düzelmiş ama antrenmanlara çıkmak istemiyormuş kulüpte antrenmanlara çıkmasan sözleşmeni feshederiz demiş.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Mart 2015, 20:38:45
  • Beşiktaş / Bodrum
Sakatlığı varmış düzelmiş ama antrenmanlara çıkmak istemiyormuş kulüpte antrenmanlara çıkmasan sözleşmeni feshederiz demiş.

Kötü takımda bir tane yıldız olunca şımarması kaçınılmaz oluyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi blackeagle35

Bobby Brown'ın ismi geçiyor Lofton'un yerine inşallah gelir..

Çevrimdışı Tolga

İstanbul BŞB 77 - 81 Beşiktaş İntegral Forex
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş İntegral Forex için Bobby Brown İddiası

Eurohoops.com sitesinde yer alan haberde ;

“Bobby Brown Çin’de Dongguan Leopards’la geçirdiği sezonu bitirdi ve Los Angeles’a döndü. Ancak tekrar okyanus ötesine seyahat edebilir ve Beşiktaş İntegral Forex’le imzalayıp takımına, Chris Lofton’ın yerine TBL’nin geri kalan kısmında yardımcı olabilir.

Amerikalı skor makinesi CBA’deki sezonunda 41 maçta 31.3 sayı, 6.3 asist ve 3.7 ribaunt ortalamaları yakaladı. Geçtiğimiz yaz imzaladığı kontrat doğrultusunda hala Dongguan’la 2 senelik sözleşmesi var. Ancak kontratında her yaz NBA ve Euroleague çıkışı var ve Çin liginin bittiği dönemlerde başka bir takımla da imzalayabilir.

Beşiktaş bir guard arayışında, siyah beyazlı ekip daha önce Pooh Jeter’la da temas halinde oldu ancak son 2-3 günde Bobby Brown’la görüşmeleri oldukça ilerletti. Brown’ın Çin’deki kontratı sayesinde oldukça fazla para kazanıyor ancak aklının bir köşesinde NBA ya da Euroleague’e dönmek hep var. Eurohoops kaynaklarından gelen haberlere göre Türkiye’nin en büyük kulüplerinden biriyle imzalayıp, TBL gibi çekişmeli bir ligde oynamak onun ilgisini fazlasıyla çekiyor.”

ifadeleri kullanılırken transferin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği önümüzdeki günlerde belli olacak. #BobbyToBesiktas

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Beşiktaş İntegral Forex için Bobby Brown İddiası

Eurohoops.com sitesinde yer alan haberde ;

“Bobby Brown Çin’de Dongguan Leopards’la geçirdiği sezonu bitirdi ve Los Angeles’a döndü. Ancak tekrar okyanus ötesine seyahat edebilir ve Beşiktaş İntegral Forex’le imzalayıp takımına, Chris Lofton’ın yerine TBL’nin geri kalan kısmında yardımcı olabilir.

Amerikalı skor makinesi CBA’deki sezonunda 41 maçta 31.3 sayı, 6.3 asist ve 3.7 ribaunt ortalamaları yakaladı. Geçtiğimiz yaz imzaladığı kontrat doğrultusunda hala Dongguan’la 2 senelik sözleşmesi var. Ancak kontratında her yaz NBA ve Euroleague çıkışı var ve Çin liginin bittiği dönemlerde başka bir takımla da imzalayabilir.

Beşiktaş bir guard arayışında, siyah beyazlı ekip daha önce Pooh Jeter’la da temas halinde oldu ancak son 2-3 günde Bobby Brown’la görüşmeleri oldukça ilerletti. Brown’ın Çin’deki kontratı sayesinde oldukça fazla para kazanıyor ancak aklının bir köşesinde NBA ya da Euroleague’e dönmek hep var. Eurohoops kaynaklarından gelen haberlere göre Türkiye’nin en büyük kulüplerinden biriyle imzalayıp, TBL gibi çekişmeli bir ligde oynamak onun ilgisini fazlasıyla çekiyor.”

ifadeleri kullanılırken transferin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği önümüzdeki günlerde belli olacak. #BobbyToBesiktas
Daha belli değil koç uzun istiyor koçun istediği nitelikte uzun bulunamazsa Bobby'e 2 aylık sözleşme teklif edilecek. 1-2 hafta içerisinde belli olur.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Daha belli değil koç uzun istiyor koçun istediği nitelikte uzun bulunamazsa Bobby'e 2 aylık sözleşme teklif edilecek. 1-2 hafta içerisinde belli olur.
Bence kısa da uzun da gelsin  :evillol: Bildiğim kadarıyla 2 transfer hakkımız var  :bandit:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Bence kısa da uzun da gelsin  :evillol: Bildiğim kadarıyla 2 transfer hakkımız var  :bandit:
varda para yok sıkıntı orada inşallah bir gün bizde istediğimiz şak diye alabileceğiz. :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

varda para yok sıkıntı orada inşallah bir gün bizde istediğimiz şak diye alabileceğiz. :)
İnşallah o gün yakındır  :iblush: Bekliyoruz özlemle hasretle...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Mart 2015, 17:28:13
  • Beşiktaş / Bodrum
Bence böyle adamların gelmesinin mantığı yok.

Takım ya tam güçlenmeli ya hiç güçlenmemeli. Böyle adamlar kötü takımda oynayınca o kadar göze batıyor ki takım itibarsızlaşıyor.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bence böyle adamların gelmesinin mantığı yok.

Takım ya tam güçlenmeli ya hiç güçlenmemeli. Böyle adamlar kötü takımda oynayınca o kadar göze batıyor ki takım itibarsızlaşıyor.

Basketbolda bir söz vardır guardın kadar oynarsın diye bizde tam bir oyun kurucu yok bunun çok sıkıntısını çekiyoruz. Bu demek oluyorki guardın ön plana çıkar. Bence bu düşüncen yanlış @Çağrı

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Mart 2015, 17:48:58
  • Beşiktaş / Bodrum
Basketbolda bir söz vardır guardın kadar oynarsın diye bizde tam bir oyun kurucu yok bunun çok sıkıntısını çekiyoruz. Bu demek oluyorki guardın ön plana çıkar. Bence bu düşüncen yanlış @Çağrı

Ben basketbol için söylemedim tüm sporlar için geçerli.

Takımda 1 tane yıldız olacağına hiç olmasın. 1-2 yıldız 10 sıradan oyuncu ile başarı geldiği görülmemiştir ama 12 sıradan oyuncuyla başarı geldiği görülmüştür.

Bizim bu takımımızda guard olsa da o guardın yetenekleri kadar oynayamayacağımız aşikar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ben basketbol için söylemedim tüm sporlar için geçerli.

Takımda 1 tane yıldız olacağına hiç olmasın. 1-2 yıldız 10 sıradan oyuncu ile başarı geldiği görülmemiştir ama 12 sıradan oyuncuyla başarı geldiği görülmüştür.

Bizim bu takımımızda guard olsa da o guardın yetenekleri kadar oynayamayacağımız aşikar.
Hatırlıyorsan son şampiyonluğumuzda kadroda sadece 2 yıldız vardı şimdi bu sezon ile diğer sezon planlanıyorsa şimdiden bir yıldız alıp seneye bir yıldız daha ekleyebilirlerse yine şampiyonluklar gelir. Ben de tek yıldızın iş yapmayacağını biliyorum ama bu guard bölgesinde yıldız ise takımı en az bir seviye yükseltir. Örneğin Carlos Arayyo  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Mart 2015, 18:00:02
  • Beşiktaş / Bodrum
Hatırlıyorsan son şampiyonluğumuzda kadroda sadece 2 yıldız vardı şimdi bu sezon ile diğer sezon planlanıyorsa şimdiden bir yıldız alıp seneye bir yıldız daha ekleyebilirlerse yine şampiyonluklar gelir. Ben de tek yıldızın iş yapmayacağını biliyorum ama bu guard bölgesinde yıldız ise takımı en az bir seviye yükseltir. Örneğin Carlos Arayyo  :tabe:

Ataman ile gelen şampiyonluğu diyorsan bence hepsi yıldızdı onların :)

Seviye yükseltir ona lafım yok adam dehşet zaten. Ama iyi bir 5 numara, 4 numara ve 2 numara olmadan takımın göreceği yine sadece çeyrek final.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ataman ile gelen şampiyonluğu diyorsan bence hepsi yıldızdı onların :)

Seviye yükseltir ona lafım yok adam dehşet zaten. Ama iyi bir 5 numara, 4 numara ve 2 numara olmadan takımın göreceği yine sadece çeyrek final.
Şu an 2 transfer hakkımız var ve para sıkıntımız var onun için Bobby Brown çok iyi hamle olur. Özellikle u Lofton un gideceğini düşünürsek  :eyes

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş İntegral Forex 92 - 81 Rönesans Ted Kolejliler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Nisan 2015, 21:20:13
  • Beşiktaş / Bodrum
Örtel gelse çok iş yapar diyordum geçen yıl izledikten sonra yıkıp geçiyor ortalığı.

Aynısını Kopponen için de düşünüyorum onu da alamazsak çok daha fazla üzüleceğim.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Örtel gelse çok iş yapar diyordum geçen yıl izledikten sonra yıkıp geçiyor ortalığı.

Aynısını Kopponen için de düşünüyorum onu da alamazsak çok daha fazla üzüleceğim.
:nargile: :bigstar:

Çevrimiçi Samet Ç

Şu iki sene içinde hiçbir şey beklemiyorum basketbol şubesinde çok extreme olaylar olmaz ise.

Çevrimdışı Anıl

Kopponen Khimki ile 2 yıl sözleşme uzattı geçenlerde @Çağrı abi :by2:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Nisan 2015, 23:30:39
  • Beşiktaş / Bodrum

:s20:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı MUSTAFA_

Nedense pek şaşırmadım

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Tolga

Uşak Sportif 70-66 Beşiktaş İntegral Forex