Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 649105 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Şubat 2015, 01:14:13
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Beşiktaş Integral Forex, Gergios Bartzokas ile önemli yakınlaşma sağladı.

Ahmet Kandemir'in istifasından sonra koç arayışına geçen ve öncelikli olarak yabancı isimleri değerlendiren Beşiktaş, Bartzokas'ın ilke olarak teklifi kabul etmesi üzerine detaylar üzerinde görüşmelere başladı. Bartzokas ile anlaşmaya varılması büyük olasılık olarak görülüyor. Beşiktaş, Yunan koç konusunda anlaşma olmaması durumunda henüz üzerinde fazla düşünmediği diğer koçları değerlendirmeye alacak.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Integral Forex, Georgios Bartzokas ile anlaştı
Ajans Basketbol

Bu haberde Beşiktaş Integral Forex, Ahmet Kandemir'in takımdan ayrılmasının ardından Georgios Bartzokas ile anlaştı.
Ahmet Kandemir’in görevden ayrılmasının ardından yeni koç arayışlarını sürdüren Beşiktaş İntegral Forex mutlu sona ulaştı. Dün görüşmeleri gerçekleştirmek için Yunanistan’a giden Yiğiter Uluğ, Yunanistanlı çalıştırıcı Georgios Bartzokas ile anlaşmaya vardı. Siyah beyazlı ekibin ilk tercihi olan 49 yaşındaki coach için resmi açıklamanın bugün yapılması bekleniyor. Bartzokas, Olympiakos’la 2012-2013 sezonunda Euroleague kupasını kaldırmıştı.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Eli Holman ve Bobby Brown boşa çıkmış. Keşke şu Bajramovic ve Reynolds transferlerini çok erken yapmasaydık. :(

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Şubat 2015, 14:05:35
  • Beşiktaş / Bodrum
Eli Holman ve Bobby Brown boşa çıkmış. Keşke şu Bajramovic ve Reynolds transferlerini çok erken yapmasaydık. :(

Bobby Brown mu  :saeek: :saeek: :saeek:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı MUSTAFA_

Boby Brown ı da yanında bonus olarak getirse koç  :You_Rock_Emoticon:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Bobby Brown mu  :saeek: :saeek: :saeek:
Abi bunlar para için kariyerini satan tipler ama şu an için bir transfer yapmak istiyorsan bundan iyisini bulamazsın. İmkansız diye bir şey yok 6 aylığına anlaşılabilirdi. Yeter ki taraftar da olan vizyon yönetim de olsun. Bugün nasıl Bartzokas ile anlaşmaya yakınsak taraftar sayesindedir. Yoksa dediğim gibi çoktan Murat Didin veya Aydın Örs gelmişti.

Çevrimiçi Samet Ç

Boby Brown ı da yanında bonus olarak getirse koç  :You_Rock_Emoticon:
Bartzokas gelirse bu sene transfer yapılmaz her şey seneye Eurocup ile başlar diyorum ben. :)

Çevrimiçi Samet Ç

Bartzokas teklifi kabul etmedi. Bir diğer ilgilendiğimiz koç Perasovic Hırvatistan milli takımının başına geçmiş.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ismail Senol @ismailsenol  ·  16 dk. 16 dakika önce
Beşiktaş'ın ilk hedefi sezonun geri kalanını idare edebilecek birisi yerine, en azından orta vadeli planlama yapacak bir antrenör getirmek.

Ismail Senol @ismailsenol  ·  18 dk. 18 dakika önce
Beşiktaş Integral Forex'e menajerler tarafından çok fazla isim öneriliyor. Öncelik Bartzokas'tı, fakat şimdi yeni bir yol çizilecek.

Ismail Senol @ismailsenol  ·  40 dk. 40 dakika önce
Georgios Bartzokas, Beşiktaş Integral Forex'in teklifini reddetti. Koç sezon ortasında takım devralmak istemiyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Şubat 2015, 19:33:33
  • Beşiktaş / Bodrum
Heyecan bitti bu durumda bu ikisi dışında kim gelse farketmez.

Aydın Örs ya da Didin gelir seneye de orta bütçe ile devam.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Heyecan bitti bu durumda bu ikisi dışında kim gelse farketmez.

Aydın Örs ya da Didin gelir seneye de orta bütçe ile devam.
Didin gelmeyeceğini açıkladı az önce. Bir de İsmat Badem şu anda Perasovic ile görüşülüyor dedi. Bir tane de Sırp koç varmış ismini söylemedi.Hiç biri olmaz ise bir de Türk koç varmış isim vermedi ama tahminimce Aydın Örs veya Orhun Ene'dir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Şubat 2015, 20:00:30
  • Beşiktaş / Bodrum
Didin gelmeyeceğini açıkladı az önce. Bir de İsmat Badem şu anda Perasovic ile görüşülüyor dedi. Bir tane de Sırp koç varmış ismini söylemedi.Hiç biri olmaz ise bir de Türk koç varmış isim vermedi ama tahminimce Aydın Örs veya Orhun Ene'dir.

Açık olayın 2-3 sene bir şey beklemiyorum.

Ama seneye Beşiktaş'a taşınırsam alacağım kombinemi gideceğim maçlara o ayrı konu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı siyah-1903

yıl 2015 halen explorer kullananlar var  :D

@Neo Nesil
yıl olmuş 2015 halen maaşlı çalışma var, şirket laptopu, evi geçindirmek falan.. belki ondandır  :ok:
[ Son Düzenleme: 18 Şubat 2015, 09:40:59 siyah-1903 ]
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimiçi Samet Ç

Georgios Bartzokas, Beşiktaş Integral Forex'in teklifini reddettiğini bir basın açıklamasıyla duyurdu.

Ismail Senol ‏@ismailsenol  13 dk.13 dakika önce
Bartzokas: "Beşiktaş yönetimi ve taraftarına bana samimi ve sıcak yaklaşımları için teşekkür ediyorum."

Bartzokas: "Bana gönderilen mesajlar çok içten, duygusal ve dokunaklıydı."

Ismail Senol ‏@ismailsenol  12 dk.12 dakika önce
Bartzokas: "Ancak sezonun bu anında, bu şartlar, gelecek yıllarda Beşiktaş ile aynı yolu yürümeme izin vermiyor. Saygılarımla."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Şubat 2015, 12:04:09
  • Beşiktaş / Bodrum
Georgios Bartzokas, Beşiktaş Integral Forex'in teklifini reddettiğini bir basın açıklamasıyla duyurdu.

Bartzokas: "Beşiktaş yönetimi ve taraftarına bana samimi ve sıcak yaklaşımları için teşekkür ediyorum."

Bartzokas: "Bana gönderilen mesajlar çok içten, duygusal ve dokunaklıydı."

Ismail Senol ‏@ismailsenol  12 dk.12 dakika önce
Bartzokas: "Ancak sezonun bu anında, bu şartlar, gelecek yıllarda Beşiktaş ile aynı yolu yürümeme izin vermiyor. Saygılarımla."

Yani diyor ki bana bütçe vermediler.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Yani diyor ki bana bütçe vermediler.
Aynen abi. Bıktım bu basketbolun ikinci plana atılmasından. Spor kulübüyüz derler amatör branşların durumu içler acısı. Bir tek hentbol iyi ondan da karşımızda rakip yok. :) Ya arkadaş bir basketbol takımına kulüp olarak senelik 4-5 milyon euro veremiyorsan veya iyi fiyatlar ödeyecek sponsor bulamıyorsan şubeyi kapat. Laf olsun diye açmışlar amatör branşları. Bir de özellikle Yiğiter Uluğ'u da büyük suç var basketbolun başındaki adam önceliğimiz futbol stadı yapmak derse daha ne beklersin ki basketboldan.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Şubat 2015, 13:01:22
  • Beşiktaş / Bodrum
Aynen abi. Bıktım bu basketbolun ikinci plana atılmasından. Spor kulübüyüz derler amatör branşların durumu içler acısı. Bir tek hentbol iyi ondan da karşımızda rakip yok. :) Ya arkadaş bir basketbol takımına kulüp olarak senelik 4-5 milyon euro veremiyorsan veya iyi fiyatlar ödeyecek sponsor bulamıyorsan şubeyi kapat. Laf olsun diye açmışlar amatör branşları. Bir de özellikle Yiğiter Uluğ'u da büyük suç var basketbolun başındaki adam önceliğimiz futbol stadı yapmak derse daha ne beklersin ki basketboldan.

Kapat demek yanlış olur yine de ama en azından ümitlenmeyelim :)

Zamanla o da olacaktır ama daha 3-4 yıl var sanırım basketbolda büyümeye.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Şubat 2015, 21:15:52
  • Beşiktaş / Bodrum
Karşıyaka şova devam ediyor.

Ufuk Sarıca'yı sezon başında ne yapıp ne edip getirmek lazım.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Karşıyaka şova devam ediyor.

Ufuk Sarıca'yı sezon başında ne yapıp ne edip getirmek lazım.

bundan sonra artık ksknin maclarına gidicem yakından takip edicem:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Kutay

bu sene play-off'a bile kalamayacağız galiba
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Şubat 2015, 14:08:26
  • Beşiktaş / Bodrum
bu sene play-off'a bile kalamayacağız galiba

Çok da farketmiyor beklentiye girmeden keyif almak için izlemek lazım.

Benim 2-3 sene kadar beklentim yok basketboldan seneye hentbol kombinesi alacağım.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Hazırlık Maçı

İstanbul Büyüşehir Belediye Spor Kulübü 72-78 Beşiktaş İntegral Forex

Çevrimdışı Serkan P.

Baskan Fikret Orman Basketbol'a da bakacak arkadaslar. Vodafone Arena dan sonra Basketbol'a da bir mabet yapilacak. Yeni koc ve oyuncularla yeniden toparlanabiliriz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Şubat 2015, 11:50:13
  • Beşiktaş / Bodrum
Fin Milli hocası geldi.

Getirse ya Kopponeni?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Fin hoca sürekli hücum ribaundlarına giren, agresif, yüksek tempo oynayan ve üç sayılık atışlara dayalı bir basketbol oynatıyor. Mevcut oyuncu yapımızla iyi işler çıkartabilir gibi görünüyor. Bekleyip göreceğiz.
Korku akıl katilidir.