Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.
0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Saçmalamazsak bugün rahat bir galibiyet alırız gibi duruyor.
2004 doğumlu oyuncularımızın oynadığının farkındasın değil mi
Evet farkındayım ama bir oyuncu iyiyse her türlü kendini belli ediyor misal 18 yaşında ki alperen.Diğerleri alperen gibi değil.Futbol takımın da rıdvanı örnek gösterebiliriz.Diğerleri bizim seviyenin çok çok altında görüşümün arkasındayım.
Allahım sabır ver
Kızma ben dün 26 sayıdan az daha zaman olsa maçı vereceklerdi dedim.Bugün 14 sayı olduğu için yenilcez.
Yok harbi beyinleri duruyor oyuncuların, harbi bi üniversiteye falan göndermek lazım bunları belki fundamentalları artar biraz
Eğer koç son topu ciddi Sadık'a çizgiyle maç sonu istifasını versin.
Elendik şaka gibi
Daha çok isteyen yoluna devam eder. Bizim gençlerin en büyük eksiği bu işte. Mental açıdan eğitilmesi zor bir milletiz. Sezon yine erkenden bitti. Arka arakaya derbi galibiyetleri bizim oyuncuların ayaklarını yerden kesmiş. Bu takımın amacı sezon başında gençleri eğitmek olsa da daha sonra oyuncuları pazarlamaya döndü. Ben şaşırmıyorum. Tüm hücum planımız Alperen ve yedeği yok. Ati Koç ne derse o olur...https://twitter.com/BJK_Basketbol/status/1355196571147755523