Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 659521 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı MUSTAFA_

FIBA Europe Cup

1. Çeyrek Sonucu

BC Balkan 9-21 Beşiktaş Icrypex

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Saçmalamazsak bugün rahat bir galibiyet alırız gibi duruyor.
2004 doğumlu oyuncularımızın oynadığının farkındasın değil mi  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Lucescu1903

2004 doğumlu oyuncularımızın oynadığının farkındasın değil mi  :D

Evet farkındayım ama bir oyuncu iyiyse her türlü kendini belli ediyor misal 18 yaşında ki alperen.Diğerleri alperen gibi değil.Futbol takımın da rıdvanı örnek gösterebiliriz.Diğerleri bizim seviyenin çok çok altında görüşümün arkasındayım.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Evet farkındayım ama bir oyuncu iyiyse her türlü kendini belli ediyor misal 18 yaşında ki alperen.Diğerleri alperen gibi değil.Futbol takımın da rıdvanı örnek gösterebiliriz.Diğerleri bizim seviyenin çok çok altında görüşümün arkasındayım.
Alperen'i sen geçen sene izlemediğin için sana böyle geliyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

FIBA Europe Cup

İlk Yarı Sonucu

BC Balkan 27-37 Beşiktaş Icrypex

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

FIBA Europe Cup

3. Çeyrek Sonucu

BC Balkan 48-57 Beşiktaş Icrypex

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Allahım sabır ver

Çevrimdışı Lucescu1903

Allahım sabır ver

Kızma ben dün 26 sayıdan az daha zaman olsa maçı vereceklerdi dedim.Bugün 14 sayı olduğu için yenildik.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Allahım sabır ver
Berry denen vurdumduymaz oyuncu yüzünden buralara geldik. Oyuncusunu savunmayı geçtim sahada ne yaptığını farkında değil.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Kızma ben dün 26 sayıdan az daha zaman olsa maçı vereceklerdi dedim.Bugün 14 sayı olduğu için yenilcez.
Yok harbi beyinleri duruyor oyuncuların, harbi bi üniversiteye falan göndermek lazım bunları belki fundamentalları artar biraz

Çevrimdışı Lucescu1903

Geçmiş olsun dün söylemiştim.Kimin emeği varsa eline sağlık.  :claps:

Çevrimiçi Samet Ç

Eğer koç son topu ciddi Sadık'a çizgiyle maç sonu istifasını versin.

Çevrimdışı Lucescu1903

Yok harbi beyinleri duruyor oyuncuların, harbi bi üniversiteye falan göndermek lazım bunları belki fundamentalları artar biraz

Beyinleri gelişir mi şüpheliyim.

Çevrimiçi Samet Ç

Kandemir senin çizeceğin sete ben

Çevrimdışı enesbjk

Eğer koç son topu ciddi Sadık'a çizgiyle maç sonu istifasını versin.
Bunu yapmamıştır diye umuyorum yolun yarısını getirmekten aciz olduğu için guardlar gidip ona patladı. Ha onun orda oyunda olmasının nedeni ne ise o ayrı bi konu, direkt Fener istiyorsa 1 2 bişiye verelim bari bi işe yarar.

Çevrimiçi Samet Ç

Elendik şaka gibi

Çevrimdışı enesbjk

Vallahi helal olsun şu köy takımlarına, en azından yetenek yok dersin ama maçın içinde kalmayı becerebiliyorlar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

FIBA Europe Cup

Maç Sonucu

BC Balkan 74-71 Beşiktaş Icrypex

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Bu arada Demir Doğan güzel geliyor gibi görünüyor bu maç özelinde söylersem. Baktım daha 14 yaşındaymış ama maç içinde korkmadan içeri girdi en azından biraz da olsa bir şeyler denedi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Daha çok isteyen yoluna devam eder. Bizim gençlerin en büyük eksiği bu işte. Mental açıdan eğitilmesi zor bir milletiz. Sezon yine erkenden bitti. Arka arakaya derbi galibiyetleri bizim oyuncuların ayaklarını yerden kesmiş. Bu takımın amacı sezon başında gençleri eğitmek olsa da daha sonra oyuncuları pazarlamaya döndü. Ben şaşırmıyorum. Tüm hücum planımız Alperen ve yedeği yok. Ati Koç ne derse o olur...

https://twitter.com/BJK_Basketbol/status/1355196571147755523

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Elendik şaka gibi
Ahdhshdhsh ben artık şaşırmıyorum, bizim basketbolda saçmalamadan durma şansımız yok. Benim için komik olansa 4 takım var arkadaş, gidip 4. Olmayı nasıl becerirsin ki.

Çevrimdışı Lucescu1903

Kapatılsın bu basketbol şubesi.750 bin € yaptık 3.5 milyon € olan maaş değerini diye hava atmasını biliyorlar derbi galibiyeti sonrası.Rezil etmeye ne hakkınız var.

Çevrimdışı enesbjk

Daha çok isteyen yoluna devam eder. Bizim gençlerin en büyük eksiği bu işte. Mental açıdan eğitilmesi zor bir milletiz. Sezon yine erkenden bitti. Arka arakaya derbi galibiyetleri bizim oyuncuların ayaklarını yerden kesmiş. Bu takımın amacı sezon başında gençleri eğitmek olsa da daha sonra oyuncuları pazarlamaya döndü. Ben şaşırmıyorum. Tüm hücum planımız Alperen ve yedeği yok. Ati Koç ne derse o olur...

https://twitter.com/BJK_Basketbol/status/1355196571147755523
Vallahi pazarlasınlar abi yok boşuna yani gerçekten boşuna, yani istediğin kadar uğraş yabancı oyuncuların iyi değilse şansın yok. Karşında da milyon euroluk yabancılar varsa hiç şansın yok, e o kadar para harcamanın da manası ne şu ekonomik durumda. Her türlü başarılı olamıyorlar bari gidip satsınlar da para kazanalım biraz.

Çevrimdışı enesbjk

Benim sadece artık tek isteğim basketbol adına şu takım forması içinde tam olarak bir guard oyuncusu izlemek. Arroyodan beri lanet mi nedir bi guard izleyemedik arkadaş, bu sene de aldığımızın birinin beyni yok birinin ise kolu