Beşiktaş GAİN
Beşiktaş GAİN

Beşiktaş Forum|Beşiktaş GAİN Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş GAİN  [Okunma sayısı 699644 defa] Beşiktaş GAİN

Çevrimdışı mylife1903

Aslanim tomson ayni deron

Çevrimdışı MUSTAFA_

Aslanim tomson ayni deron
Deron Williams Clevland ile NBA finali oynuyor. Thompson daha basketbol oynayamıyor. Bu kıyaslama Deron'a hakaret  :money:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Omur torpusu bu herif ulan 3 mac seyrettim bu sene
Kim bulmjs bu tomsonu, bir ismael vakasi herif

Lan acayip oyuncu, agzimi bozduracak

Aydan ujluk atiyor, sokuyor
Donen topa savunmada adamini kaybediyor pota altindan top sokulurken 13 yasinda oyuncu kaybetmez orda adamini, gidiyor basket faul yapiyor
Bir sonraki hucumda daha top kimsenin eline deymeden gidiyor marstan salliyor topu potaya, karavana
Habire sayi yiyoz, fark kapaniyor bu hucumlarin donuslerinde
Sonra gidiyor sitepis yapiyor herif, ulan oyun kurucu adam sitepiz yapar mi, denyo musun nesin, cem yilmazin 8. Cucesi misin?
Sonra gidiyor teknik faulu kaciriyor, ulan oyun kurucu adamsin te allam

Basketci degil bu, dudunun yerine alalim bunu futbol oynasin

Çevrimdışı MUSTAFA_

DJ Strawberry'den Maç Topu  :bandit:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı taner37

7 maçlık seri üzerinden oynanıyor. 4 e ulaşan kazanıyor seriyi  :tabe:
Bir önceki turda 2 galibiyet alıp çıkmadık mı? Valla anlamıyorum fenerliler kadar basketten 😂😂
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı taner37

Omur torpusu bu herif ulan 3 mac seyrettim bu sene
Kim bulmjs bu tomsonu, bir ismael vakasi herif

Lan acayip oyuncu, agzimi bozduracak

Aydan ujluk atiyor, sokuyor
Donen topa savunmada adamini kaybediyor pota altindan top sokulurken 13 yasinda oyuncu kaybetmez orda adamini, gidiyor basket faul yapiyor
Bir sonraki hucumda daha top kimsenin eline deymeden gidiyor marstan salliyor topu potaya, karavana
Habire sayi yiyoz, fark kapaniyor bu hucumlarin donuslerinde
Sonra gidiyor sitepis yapiyor herif, ulan oyun kurucu adam sitepiz yapar mi, denyo musun nesin, cem yilmazin 8. Cucesi misin?
Sonra gidiyor teknik faulu kaciriyor, ulan oyun kurucu adamsin te allam

Basketci degil bu, dudunun yerine alalim bunu futbol oynasin
El amin vardı eskiden hala oynuyor mu? Keşke gelse
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bir önceki turda 2 galibiyet alıp çıkmadık mı? Valla anlamıyorum fenerliler kadar basketten 😂😂
Şu şekilde oluyor  :tabe:

Çeyrek final 3 maç üzerinden,
Yarı final 5 maç üzerinden,
Final 7 maç üzerinden oynanıyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

El amin vardı eskiden hala oynuyor mu? Keşke gelse
Khalid El-Amin bana basketbolu sevdiren oyuncu. O zamnlar lig NTV'den yayınlanıyordu. Her hafta oturur sırf El Amin için maç izlerdim. Şu an 38 yaşında ve basketbolu bırakmış  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Anadolu Efes tüm ortadaki pozisyonlar lehlerine çalındığı halde böyle konuşuyorlarsa iyi koymuşuz demektir  :D En son böyle konuştuklarında kupayı kaldırmıştık. Daha akıllanmamışlar.

Anadolu Efes Genel Direktörü Alper Yılmaz, Beşiktaş Sompo Japan mağlubiyetinin ardından bu tweeti paylaştı. 

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

aferin lan tomson man of the maçç  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı levitate

Kıleeey Tamsııın :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Klay Thompson vs Micheal Thompson hangisi alır? Bence Maykıl alır
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Şunu biri açıklasın bu nedir Allah aşkına ? Bu kadar cahillik olmaz. Nereden tutarsan tut rezillik Ufuk hocaya ve takıma saygısızlıktır bu.

Çevrimdışı taner37

Khalid El-Amin bana basketbolu sevdiren oyuncu. O zamnlar lig NTV'den yayınlanıyordu. Her hafta oturur sırf El Amin için maç izlerdim. Şu an 38 yaşında ve basketbolu bırakmış  :tabe:
El amin
Ratko Varda
Haluk Yıldırım
Shumpert
Falan vardı o zamanlar bakardım baskete 😀 o zamandır uzağım.

Futbol gibisi yok
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı taner37

Anadolu Efes tüm ortadaki pozisyonlar lehlerine çalındığı halde böyle konuşuyorlarsa iyi koymuşuz demektir  :D En son böyle konuştuklarında kupayı kaldırmıştık. Daha akıllanmamışlar.

Anadolu Efes Genel Direktörü Alper Yılmaz, Beşiktaş Sompo Japan mağlubiyetinin ardından bu tweeti paylaştı.
Doğru demiş federasyon başkanı bile Beşiktaşlı yıldırım Demirören
😂😂😂
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şunu biri açıklasın bu nedir Allah aşkına ? Bu kadar cahillik olmaz. Nereden tutarsan tut rezillik Ufuk hocaya ve takıma saygısızlıktır bu.
Savunulmaz ama bu bizim takıma değil Fenerlilere söylenmiş bir söz. Bunu Ufuk hoca da oyuncular da biliyordur. Bizim basketbola olan sevgimiz başarıyla doğru orantılı olduğu bir gerçek. Bu başarının mimarları da taraftarımıza basketbol sahasını doldurtan Ufuk Sarıca ve takım. Öyke çok da büyütülecek bir şey değil

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Başkanın doğru ama gereksiz Euroleague açıklamasından sonra Eurocup şansımız zora girdi. Oyuncu transferinde de sıkıntı olabilir. Normalde 500 vereceğimiz adama 700 vermek zorunda kalabiliriz. Seneye de Fiba Şampiyonlar ligindeyiz.

Çevrimdışı levitate

Başkanın doğru ama gereksiz Euroleague açıklamasından sonra Eurocup şansımız zora girdi. Oyuncu transferinde de sıkıntı olabilir. Normalde 500 vereceğimiz adama 700 vermek zorunda kalabiliriz. Seneye de Fiba Şampiyonlar ligindeyiz.
Bence söylememeliydi iyi para geliyor sonuçta hem oyuncu almak için kullanırdık
bipbipbupbup

Çevrimdışı tuncaboylu

Yemişim Eurocup'ı.

Başkanın açıklamalarıyla ilgili de değil bence, Banvitspor ve Karşıyaka da çağrılmamış.

ULEB'in düzenlediği hiç bir turnuvada yer almamak lazım bence. Ortada bir federasyon varken özel bir şirketin düzenlediği turnuvalar nedir, kimse sormuyor bunu.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Koa_lAA

fiba zaten ceza tehdidinde bulunmakta... yurolig haric diğer turnuvalarda benim turnuvalarıma katılcaksınız demekte.. federasyonları tehdit etmekte.. uluslararası turnuvalardan diskalifiye falan etme tehditleri var sanırım...

Çevrimiçi Samet Ç

Yemişim Eurocup'ı.

Başkanın açıklamalarıyla ilgili de değil bence, Banvitspor ve Karşıyaka da çağrılmamış.

ULEB'in düzenlediği hiç bir turnuvada yer almamak lazım bence. Ortada bir federasyon varken özel bir şirketin düzenlediği turnuvalar nedir, kimse sormuyor bunu.

Normal şartlarda Eurocup'a katılacaktık. Açıklamadan sonra taraf aldılar. Ayrıca bundan sonra büyük bir mucize olup Efes ile birleşmezsek Euroleague'i bırak Eurocup yüzü bile zor görürüz. Kısaca Euroleague için tek çare Eurocup'tı o da gitti elimizden. Şimdi hırsızlık olayı doğru ama basketbolda başarı için illa büyük bütçelere gerek yok bir tane sponsor bul onun haricinde her zaman yaptığın yatırımı yap basketbol kültürü oluştur başarı gelir zaten. Kısacası bundan sonra basketbolda Avrupa'da yakalayabileceğimiz en büyük başarı Şampiyonlar Ligi gibi prestijsiz ve gelir olarak harcadığının karşılığını alamadığın bir organizasyonda başarı yakalamak olur. Kısacası nereden tutarsan tut elinde kalıyor.
[ Son Düzenleme: 02 Haziran 2017, 11:38:36 Samet Ç ]

Çevrimiçi Samet Ç

fiba zaten ceza tehdidinde bulunmakta... yurolig haric diğer turnuvalarda benim turnuvalarıma katılcaksınız demekte.. federasyonları tehdit etmekte.. uluslararası turnuvalardan diskalifiye falan etme tehditleri var sanırım...
O geçen seneydi. Bu sene Banvit Tofaş Şampiyonlar ligine katılacaktı. Daçka ve biz Eurocup'a katılacaktık.

Çevrimdışı mylife1903

O geçen seneydi. Bu sene Banvit Tofaş Şampiyonlar ligine katılacaktı. Daçka ve biz Eurocup'a katılacaktık.
Sampiyonlar ligine katilalim alalim kupayi

Çevrimiçi Koa_lAA

hı onu bilmiodum..

Çevrimdışı tuncaboylu

Normal şartlarda Eurocup'a katılacaktık. Açıklamadan sonra taraf aldılar. Ayrıca bundan sonra büyük bir mucize olup Efes ile birleşmezsek Euroleague'i bırak Eurocup yüzü bile zor görürüz. Kısaca Euroleague için tek çare Eurocup'tı o da gitti elimizden. Şimdi hırsızlık olayı doğru ama basketbolda başarı için illa büyük bütçelere gerek yok bir tane sponsor bul onun haricinde her zaman yaptığın yatırımı yap basketbol kültürü oluştur başarı gelir zaten. Kısacası bundan sonra basketbolda Avrupa'da yakalayabileceğimiz en büyük başarı Şampiyonlar Ligi gibi prestijsiz ve gelir harcadığının karşılığını alamadığın bir organizasyonda başarı yakalamak olur. Kısacası nereden tutarsan tut elinde kalıyor.
Hiç bir yerde kalmıyor dostum. Bugün Euroleague'de averaj takımı olmak istemiyorsan, harcayacağın para en az 15-16 milyon euro olmalı. Gelirleri de belli takımların.

Euroleague'de oynayacağın 30 maçın üstüne ligde oynayacağın 30 maç ve play-off'lar falan inanılmaz bir maliyet.

Bu iş böyle gitmez, yakında Yunan takımları da çekerler kendilerini bence.