2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2843014 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

Arkadaş ANÇ yönetiminde limit sorununu aşma konusunda başarısızlık var dersin,bazı isimleri basına düşürüp alamamak başarısızlık dersin,kadrodışı olan (...) gönderemediği için başarısız dersin,neticede genel olarak başarısız bulabilirsin ama FO yönetimi güzelleme nedir ya?Genel kabulün aksine bu klubün başına gelen en kötü şey Demirören değil FO ve ekibidir.Bizzat yakınlarından birinin agzından Abu nun bir önceki transferinde yenilen komisyonları dinledim,ANÇ nin ve ET nun,bu tip durumlar yüzünden dışlandığını ve uzaklaştıklarını dinledim.Adam geçmişimizi de sattı,geleceğimizi de!!Hatta yaptıkları,yapmadıkları,söylemleri,sıçıp sıvadıktan sonra çekip gidip ortadan kaybolması tamamen damat ile büyük benzerlikler taşıyor.Her ne kadar ANÇ nin genel performansı başarısız gözükse de ki bence FO nun bizi düşürdüğü çukurda elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor;ANÇ nin FO ile kıyaslanması abesle iştigaldir.

Çevrimdışı Erman1903

Güzel söylüyorsun da amaçları üzüm yemek değil ki bağcıyı dövmek. Menajerlerin yolunu bulması lazım. Böyle oyuncuları önermiyorlar. Bizim liste falan yaptığımız yok. Scout falan kimseye hikaye anlatmasınlar. Beşbenzemez özelliklere sahip oyuncuların peşinden koşuyoruz.

Valla kardeşim bu işler profesyonel olarak yapılıp spor bilmeyen insanlar süreçten uzak tutulmadığı sürece daha çoook görürüz biz benzer hikayeleri.

Yazın burada menajer topçuları listesi falan yaptım hatırlarsan, millet bize tepki veriyordu. Kulübe danışman olarak girip menajerlik faaliyetleri yapan iki isim ortaya çıktı daha sonra. Bunlar ortaya çıkan bir de yani. İçerisi transfer dönemlerinde sirke dönüyor ve milletin haberi yok.

Bak sana şunu diyeyim ne olduğu belirsiz adamlarla uğraşacağına otur Olgun Peker ile zar at daha iyi. Adamın en azından bir tarzı var senelerdir değişmeyen şüpheye düşmezsin.

Çevrimdışı can1903

Arkadaş ANÇ yönetiminde limit sorununu aşma konusunda başarısızlık var dersin,bazı isimleri basına düşürüp alamamak başarısızlık dersin,kadrodışı olan (...) gönderemediği için başarısız dersin,neticede genel olarak başarısız bulabilirsin ama FO yönetimi güzelleme nedir ya?Genel kabulün aksine bu klubün başına gelen en kötü şey Demirören değil FO ve ekibidir.Bizzat yakınlarından birinin agzından Abu nun bir önceki transferinde yenilen komisyonları dinledim,ANÇ nin ve ET nun,bu tip durumlar yüzünden dışlandığını ve uzaklaştıklarını dinledim.Adam geçmişimizi de sattı,geleceğimizi de!!Hatta yaptıkları,yapmadıkları,söylemleri,sıçıp sıvadıktan sonra çekip gidip ortadan kaybolması tamamen damat ile büyük benzerlikler taşıyor.Her ne kadar ANÇ nin genel performansı başarısız gözükse de ki bence FO nun bizi düşürdüğü çukurda elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor;ANÇ nin FO ile kıyaslanması abesle iştigaldir.
Bu sene başı bir oyuncuya gel senin maaşını 1 milyona indirelim demişler, ben 800 bin € alıyorum ki demiş  :icool:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Savaş

Yönetime gelen vitrin yapmaya çalışıyor. Bunlar içeride Hulk'u getiren ben olayım diye birbirlerini de yemişlerdir he.

Çevrimdışı levitate

içerden bu kadar haber sızıyorken o "dolanan/lar" ı da bi sızdırıversinler sevabına.
süt satıyormuş diyorlar
bipbipbupbup

Çevrimdışı Egos

Su liderlik muhabbetine anlam veremiyorum. Bir elestiri yapilsa hemen lider takim, soyle boyle deniyor.
Hayirdir, 35. haftadayiz ve 10 puan ondeyiz de haberimiz mi yok?
Daha ilk yari bitti ikinci yari baslayacak, rakiple aramizda sadece 1 maclik fark var.
Ustelik ilk yarida tarafli-tarafsiz herkes bizi begendi, kadrodan maksimum verim aldik, herkes alkislandi bizim tarafta.
Rakiplere bakiyorum; birinin hocasi yerin dibine sokuldu, kovulmanin esiginden dondu, bircok oyuncusu elestirildi.
Digeri koca devreyi kalecisiz, onliberosuz, forvetsiz oynadi.
Ve biz bu kadar iyi, rakipler bu kadar kotu bir ilk yari gecirirken sadece 1 maclik fark var. Duyan da 10 puan one gectik zanneder.
Birinin transferlere bakiyorum, takima ligin en iyi kalecisi, iyi bir kanat ve iyi-kotu bir forvet geldi.
Digeri de ilk 11'e 3 takviye yapti, ki birinin tek basina ligin kaderini tayin etme potansiyeli var, sahaya ne yansitacagini gorecegiz.
Biz hala ayni gucumuzdeyiz. Ligin ikinci yarilari cok farkli geciyor.
Kume dusme hattindakiler canla-basla oynayacak, Avrupa ligi bileti icin kapisma olacak, derbiler daha da sert olacak.
Onemli olan GS'yi 19. haftada yenmek degil, sampiyonluk macinda yenmek. Daha once 2 defa GS deplasmaninda sampiyonluk macina ciktigimizda ne oldugunu gorduk.
Bu sartlar altinda taraftarin elestirmesi kadar dogal birsey yok. Liderlik falan yani bahane olmaz, zira iyi top oynamadan sampiyon olanlari da gorduk bu ligde zaten.
Nefesin son duzlukte yetmezse o ilk yarida oynanan topu da, Sergen'in performansini da, Larin'i de komple cope at zaten, hicbir ise yaramamis olacak.
Sadece kendimizi kandiriyoruz bence. Ki taraftar cok sey de istemedi, sadece yedek bir kanat-forvet/santrfor o kadar, onu da alamadilar.
Maddi imkansizlik bir yere kadar bahane olur, asil sikinti plansizlik.
Bu saatten sonra kimse gelmesin zaten. Cenk gelirse pahaliya patlayacak ve 6 ay sonra topuklayacak, bizim antrenman kulubu olarak goren birine kucak acmis olacagiz.
Diger adi gecen yabancilar zaten gelip cok katki saglayacak isimler gibi durmuyor, paralar cope gidecek.
Ne durumda ve kontrati izin veriyor mu bilmiyorum, ama hic degilse Umut Nayir cagirilsa bile daha mantikli olur su anda. En azindan forveti yedeklersin, rakibi
acamadiginda cilingir gorevi gorecek bir pivot santrforun olur. Vallahi bence en mantikli cozum su anda o, yoksa Hulk'un maliyeti fazla vs derken bu isin sonunda daha da
zararli cikacagiz.

boş geçtiğimiz beşinci haftadan ilk yarının sonuna kadar 40 puan altık, galatasaray bu dönemde 32, fenerbahçe 34 puan aldı. yani bahsettiğin ufak puan farkı dört haftada iki kere yenilmiş, bir kere berabere kalmış beşiktaş'tan buraya geldi. gaziantep mağlubiyetinden sonra beşiktaş'ı alkışlayan tek kişi yoktu, öte yandan erol bulut o hafta ilk yenilgisini almıştı, maç eksiği ile adamların 7 puan gerisindeydik. taraftar önümüzdeki sezondan bile ümidini kesmişti.

alkışlandı dediğin takım 13 haftada 34 puan alan takım. 13 maçtan 40 puan beklentin yoksa böyle bir sonucu alkışlamak zorunda kalırsın, ki sen bile sahada olanları beğenmezken elde edilen puandan hoşnutsun. beşiktaş'ın hocası ve oyuncuları da diğer bahsettiklerin ile aynı dönemi geçirdi ve o dönem ilk tökezlemede tekrar açılacak.

kısaca beşiktaş'ı beğenmek için kimse hevesli değildi, takım herkesi kendisini beğenmeye mecbur bıraktı.

öte yandan camianın moralinin bozulmasını da hiç anlamıyorum. ne oldu da moral bozuldu? yönetimin çok kötü olduğunu, kadronun yetersiz olduğunu mu fark ettik? sezonun dördüncü haftasında "lige havlu attı" dediğimiz takımın şampiyon olamayacağını mı anladık? takımı ilk yarı sonuna kadar sırtladık da artık gücümüz mü kalmadı?

"ki taraftar çok şey de istemedi"

lütfetmişiz. az şey isteyen vefakâr, aklı başında taraftar, istedikleri gerçekleşmeyince ortalığı yakıp birbirini kesmeye başlıyor. yönetim konusunda söylediklerine katılıyorum, ama öyle taraftara böyle yönetim. beşiktaşlılar, birkaç senedir takıma zarar vermek konusunda beşiktaş yönetimleriyle yarışa girmiş durumda, iki taraf da elinden geleni ardına koymuyor.

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

Bu sene başı bir oyuncuya gel senin maaşını 1 milyona indirelim demişler, ben 800 bin € alıyorum ki demiş  :icool:

Kardeşim o kadar Şampiyonlar Ligi ve futbolcu satışı gelirini hiç edip,onun bilmem kaç katı borçlanıp bütün gelecek gelirlerimizi temlik altına aldırıp,koca çınarı iflas ettirmek ki,ne yazık ki doğru kelime gerçekten bu,büyük yemiş olmayı gerektirir.Burada yazmak birşey ifade etmez ama kendi kendime düşündüğüm zaman FO ve ekibi hakkında kullandığım sıfatlar hiç de hafif değil.FO nun girdiği yanan evden çıkarken bıraktığı enkazdaki borçlar,temlikler ve boş beleş adamlara verdiği bol sıfırlı kontratlara ek olarak bir de pandeminin getirdiği çok büyük gelir kaybına rağmen Sergen Hoca ve oyunculardan aldığı performansın yardımı ile ANÇ kişisel servetinden harcayarak elinden geleni yapmaya çalışıyor,bildiğin çırpınıyor.Yönetimini beğenilmez ki bence de büyük hataları vardır ama FO zamanı ile kıyaslamak da çok büyük haksızlıktır.

Çevrimdışı Sinan23

Bordeaux elinde sadece 35 yaşındaki forvet varken bu boupendza yi nasıl bırakmış hayret. Adamdaki seviye şuan Lyon falan.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Josef'den tepki gelmiş. Ama bunun sorumlusu taraftar değil yönetim. Yöneticilerin röportaj vermesini yasaklamak lazım. Kötü gidince hiçbiri konuşmuyor ama iyi gidince mobese kameralarına bile konuşuyorlar.

Ben burda mesajı direk taraftara vermiş olarak algıladım. Elinizde güzel ve uyumlu bir takım var kıymetini bilin diyor. Yönetim zaten mümkünse hiç konuşmasın ama yönetime vuracaz diye rakiplerin iki transferinde -belkide farkında olmadan-  canım takıma patates muamelesi yapiliyor.

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ben burda mesajı direk taraftara vermiş olarak algıladım. Elinizde güzel ve uyumlu bir takım var kıymetini bilin diyor. Yönetim zaten mümkünse hiç konuşmasın ama yönetime vuracaz diye rakiplerin iki transferinde -belkide farkında olmadan-  canım takıma patates muamelesi yapiliyor.

Ben takıma patates muamelesi çekildiğini düşünmüyorum. Yazın alacağımız forveti ara transfer dönemine bıraktık ve şu anda ortalıkta forvet yok. Sergen de forvet istiyorum diyor. Biz de neden almadınız hala diye söylüyoruz. Mesaj taraftara ama taraftarı bu kadar isimler üzerinden gaza getirenler de isim vererek hedef gösteren yöneticiler. İletişim konusunda yönetim açık sözlü olmakla kulübün menfaatlerini korumak arasındaki dengeyi tutturamıyor :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı worns

bitsin artık şu dönem de takımı konuşmaya devam edelim :) ortalık yangın yerine dönmüş yine.

yönetim, gerek idari açıdan gerek kadro yapılanması açısından çok büyük zaaflara sahip. bunu yaz döneminde de görmüştük. şu an hocanın başarısı ve yakalanan takım kimyası onları kurtarıyor. herkesin ifade ettiği gibi şu an sorun hulk seviyesi ve maliyetinde bir transferin neden yapılamadığından da fazla sürecin nasıl bu kadar kötü yönetilebildiği. josef konuyla ilgili açıklama yapmak zorunda kalıyor, oyuncun ropörtajda gelmemiş oyuncuyla ilgili soru yanıtlıyor vs. ve bunların tümü manasızca ismin dillendirilmesinden kaynaklanıyor. iyi niyetli olduklarını bile kabul etsek bu seviye için kabul edilemez amatörlükte işler yapılıyor. hulk hulk diye günlerdir ölene kadar, ekonomik imkanlarına uygun dünya kadar alternatif hücum oyuncusuyla ilgilenebilirdin.

neyse saha içinin yine saha dışının problemlerinin üstesinden geleceğini umuyorum.

aşırı moralsizliğe de gerek yok arkadaşlar. gayet formda bir takıma sahibiz. takviye gelmese bile bu takım sezon sonuna dek yarışı götürecektir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Fener hocası ne istese alıyor yağdırıyor. Yine terimin bir lafıyla gs yönetimi takviye yapıyor. Trabzon bile güçleniyor. Bizimkiler napıyor? Bu yoklukta bizi lider yapan hocamıza bir tane kaliteli adam alamıyor! Bu limit sadece bize mi var tek bahaneleri limit. Millet bonservis ödeyerek güçleniyor. Biz yerimizde sayıyoruz. Eğer bu sene şampiyon olamazsak sorumlusu yönetimdir!!!
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı worns

Bordeaux elinde sadece 35 yaşındaki forvet varken bu boupendza yi nasıl bırakmış hayret. Adamdaki seviye şuan Lyon falan.

bu adamın patlaması şok edici. bu yaşa kadar hiç umut vermemiş. sürekli ligue 2'ye hatta portekiz 2'ye filan kiralamış, oralarda bile performans verememiş. hatay'ın da alternatif olsun diye aldığı bir oyuncu. bordeaux muhtemelen hiç bir potansiyel görmedi.

Çevrimdışı Erman1903

bitsin artık şu dönem de takımı konuşmaya devam edelim :) ortalık yangın yerine dönmüş yine.

yönetim, gerek idari açıdan gerek kadro yapılanması açısından çok büyük zaaflara sahip. bunu yaz döneminde de görmüştük. şu an hocanın başarısı ve yakalanan takım kimyası onları kurtarıyor. herkesin ifade ettiği gibi şu an sorun hulk seviyesi ve maliyetinde bir transferin neden yapılamadığından da fazla sürecin nasıl bu kadar kötü yönetilebildiği. josef konuyla ilgili açıklama yapmak zorunda kalıyor, oyuncun ropörtajda gelmemiş oyuncuyla ilgili soru yanıtlıyor vs. ve bunların tümü manasızca ismin dillendirilmesinden kaynaklanıyor. iyi niyetli olduklarını bile kabul etsek bu seviye için kabul edilemez amatörlükte işler yapılıyor. hulk hulk diye günlerdir ölene kadar, ekonomik imkanlarına uygun dünya kadar alternatif hücum oyuncusuyla ilgilenebilirdin.

neyse saha içinin yine saha dışının problemlerinin üstesinden geleceğini umuyorum.

aşırı moralsizliğe de gerek yok arkadaşlar. gayet formda bir takıma sahibiz. takviye gelmese bile bu takım sezon sonuna dek yarışı götürecektir.

+1903, bu işi konuşmayı artık bırakıp ileriye yönelmek lazım. İşler iyi giderse yarışı götürürüz ama onun garantisi yok pandemi vb. 1 çalışır transfer yaparsak herkes rahatlayacaktır.

Çevrimdışı MUSTAFA_

+1903, bu işi konuşmayı artık bırakıp ileriye yönelmek lazım. İşler iyi giderse yarışı götürürüz ama onun garantisi yok pandemi vb. 1 çalışır transfer yaparsak herkes rahatlayacaktır.
O bir tane iş yapacak transferi bulabilecekleri konusunda şüpheliyim. Livaja umarım iş yapar.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı AvrupaKartalı

bu adamın patlaması şok edici. bu yaşa kadar hiç umut vermemiş. sürekli ligue 2'ye hatta portekiz 2'ye filan kiralamış, oralarda bile performans verememiş. hatay'ın da alternatif olsun diye aldığı bir oyuncu. bordeaux muhtemelen hiç bir potansiyel görmedi.
Yanlis bilmiyorsam portegiz 2. Ligde 2 golü var, gercekden cok enteresan. Yani böyle adamlar biz nasil ucuza bulamiyoruz tepki vermek sacma olur, hatay'da neye göre aldi soru işareti, ama gel görki öyle bir patlama yapdi simdi gol kralligina gidiyor
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı worns

Fener hocası ne istese alıyor yağdırıyor. Yine terimin bir lafıyla gs yönetimi takviye yapıyor. Trabzon bile güçleniyor. Bizimkiler napıyor? Bu yoklukta bizi lider yapan hocamıza bir tane kaliteli adam alamıyor! Bu limit sadece bize mi var tek bahaneleri limit. Millet bonservis ödeyerek güçleniyor. Biz yerimizde sayıyoruz. Eğer bu sene şampiyon olamazsak sorumlusu yönetimdir!!!

bu benim de en üzüldüğüm konu. adam dengesiz bir kadroyla ve bir ton kaosla başlanılan sezonda takımı nerelere getirdi. gerek sonuç gerek oyun olarak bir sürü parlak iş ortaya koydu. topa sahip olma oyunlarıyla ilgili kaygılarımızı bile gidermeye başladı son haftalarda gösterdiği yeni opsiyonlarla. bu adam 3-4 takviye de istemedi. bir tane oyuncu istedi, bu kadar kredisi olmalıydı. hiç adil değil malesef.

Çevrimdışı Erman1903

O bir tane iş yapacak transferi bulabilecekleri konusunda şüpheliyim. Livaja umarım iş yapar.

Livaja listede ama benim anladığım kadarıyla çok üstünde durulan biri değil, önceden eklif edilmiş biz de soruşturmuşuz. Cenk ve belki Koita için de bir teklif güncellemesi yapılmıştır muhtemelen.

Çevrimdışı worns

evet, en azından aboubakar'ı daha ekonomik kullanma şansı doğuracak bir adam gelse haftada 3 maçlık periyotlarda kafamız rahatlardı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Livaja listede ama benim anladığım kadarıyla çok üstünde durulan biri değil, önceden eklif edilmiş biz de soruşturmuşuz. Cenk ve belki Koita için de bir teklif güncellemesi yapılmıştır muhtemelen.
İngiltere'den sürpriz bir isim de çıkabilir. Büyük ihtimalle bugün gece, en geç yarın sabah öğreniriz. Umarım maç sonrasına bırakmazlar. Maçtan önce maçı konuşmak istiyorum.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Yanlis bilmiyorsam portegiz 2. Ligde 2 golü var, gercekden cok enteresan. Yani böyle adamlar biz nasil ucuza bulamiyoruz tepki vermek sacma olur, hatay'da neye göre aldi soru işareti, ama gel görki öyle bir patlama yapdi simdi gol kralligina gidiyor

Bazı oyuncular santraforluğu sonradan öğreniyor iyi liglerde de oluyor böyle adamlar düşük liglerde de. Benim karşıma çok çıkıyor 28 yaşında mesela ama 2 senedir işi çözmüş. Kenar forvetleri dribblingi vb azaltip kutu içinde ne yapmaları gerektiğini daha iyi öğrenebiliyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı AigleBordeaux

Bordeaux çöp diye yolladı Boupendzayı
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı mrred

Cevabı kendin vermişsin portekiz 2.ligde 2 golü var.

Bu adam Türkiye'ye gelse çok az golü golcü değil hatta topçu bile değil deriz. Yöneticilerde böyle düşününce bulamamış oluyorsun.

Aslında bir sürü potansiyel var ama aramayı bilmeyince bulamıyorsun işte. Scout işi goy goy değil. Tutturursan

çok karlı ve güzel iştir. Ama taraftar hep isimli ve istatistikli adamlar istiyor.
The great gig in the sky