2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2841809 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimiçi yaço58

Bu saaten sonra sürpriz çıkmaz. Ya Cenk Tosun ya da Marko Livaja gelir. Cenk Tosun transferinin olacağını sanmıyorum. Livaja hayırlı olsun diyebiliriz.
Cenktense livajayı tercih ederim

Çevrimdışı MUSTAFA_

Cenktense livajayı tercih ederim
Elimizde deli çok iyi anlaşırlar umarım. Livaja'nın deliliği dışında bir problemi yok  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi blackeagle35

Hulk mevki olarak aranan profil miydi tartisilir. Önde Aboubakar'a ne kadar alternatif olurdu ben şüpheliyim. Şut ve dribbling özellikleri ile katkı sağlardı illa ki ama santrafor özellikleri barındıran bir oyuncu değil. Ancak tabiki bu durum kötü yönetilen transfer süreci gerçeğini değiştirmez. Bence ihtiyacın tanımını iyi yapamıyoruz, Aboubakar'a alternatif diyip Hulk'a gitmek doğru değil.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hulk mevki olarak aranan profil miydi tartisilir. Önde Aboubakar'a ne kadar alternatif olurdu ben şüpheliyim. Şut ve dribbling özellikleri ile katkı sağlardı illa ki ama santrafor özellikleri barındıran bir oyuncu değil. Ancak tabiki bu durum kötü yönetilen transfer süreci gerçeğini değiştirmez. Bence ihtiyacın tanımını iyi yapamıyoruz, Aboubakar'a alternatif diyip Hulk'a gitmek doğru değil.
Aboubakar'ın ikamesini zaten bulamayız. Biz Aboubakar olmadığında sorun çözebilecek oyuncu olarak Hulk'u düşünüyorduk.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Savaş

Bence kendinize gelmemiz icin Hulk'u gömmeliyiz ya. İlk taşı ben atayim.

34 yaşında adam, yatmaya gelicekti zaten. Boşverin iyi oldu.

Çevrimdışı ankarakartal06

Hulk gelmediyse bu yönetimi değil f.o. yönetimini eleştirin arkadaşlar.

Çevrimdışı solar

Yaz döneminde o kadar Balotelli muhabettinden sonra Aboubakar'ın geldiğini göz önünde bulundurursak, kış döneminde de bu kadar Hulk muhabettinden sonra Cenk Tosun'un gelmesi bu yönetimden beklenecek en mantıklı haraket olur herhalde #istikrar

Çevrimiçi blackeagle35

Aboubakar'ın ikamesini zaten bulamayız. Biz Aboubakar olmadığında sorun çözebilecek oyuncu olarak Hulk'u düşünüyorduk.
Olmazdı işte Hulk santrafor değil. Larin mi oynayacaktı orada. Cenk profil olarak doğru bence. Isim olarak hangi Cenk'in geleceğine bağlı.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bakalım kim gelecek?

https://twitter.com/iykiBesiktasVar/status/1355421974344970243

Şampiyon olamayınca kendi cebinde vericek misin sayın Çebi???

Nedense artık salaklık diyin fanatiklik diyin nederseniz diyin son dakikada yine bir fırsat ve Scout transferi gelebilecekmiş gibi hissediyorum aslında umuyorum.Çıkmadık candan Ümit kesilmez.

Çevrimdışı tuncaboylu

Olmazdı işte Hulk santrafor değil. Larin mi oynayacaktı orada. Cenk profil olarak doğru bence. Isim olarak hangi Cenk'in geleceğine bağlı.
Evet Hulk kanatta, Larin ileride oynayacaktı.

Oyun içinde değişim de mümkündü, Hulk santrafora da geçebilirdi.

Adam cuk oturuyordu, tam ihtiyaç duyduğumuz profildi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Dolaylı olarak tüm yonetimler suçlu oluyor bu bakış açısı ile. ANÇ de eskiden yönetici olduğu için o da suçlu oluyor. Ben bu o başkan iyi bu başkan kötü muhabbetine hiç katılamıyorum. Yarın ANÇ gittikten sonra da aynı durumlar geçerli olacak. Bence tüm başkanlar ortak sorumlu. Birisi kötünün daha iyisi diye kıyaslama yapmak da yanlış. Zaten kötüler arasında da kıyaslama yapılmaz. Onun için mevcut kimse onun eleştirilmesinden daha doğal bir şey yok. Ayrıca Hulk'u taraftar ortaya atmadı. Yöneticiler çıkıp ilgileniyoruz dedi. Olaylara geniş açıdan bakmak lazım.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi blackeagle35

Evet Hulk kanatta, Larin ileride oynayacaktı.

Oyun içinde değişim de mümkündü, Hulk santrafora da geçebilirdi.

Adam cuk oturuyordu, tam ihtiyaç duyduğumuz profildi.

Ghezzal'ı napacağız peki? Larin sol kenarda verimli oluyor Aboubakar'ın oyunu ve mantıklı oyun planı sayesinde. Hulk santraforda iş yapmazdı.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu saaten sonra sürpriz çıkmaz. Ya Cenk Tosun ya da Marko Livaja gelir. Cenk Tosun transferinin olacağını sanmıyorum. Livaja hayırlı olsun diyebiliriz.
Ben Livaja'nın bütçemizi sarsmayacağına inanmıyorum.

O herif senelik 1-1.5 milyonu kabul etmez, 6 ay sonra sözleşmesi bitiyor zaten.

Çevrimdışı celiker1

bu sitede çok bozdu. Arkadaş yukarıda f.o ve y.d. çok iyi demiş onlar olsa hemen transfer olurdu demiş. Bu yönetimin transfer yapamamasının nedeni kimler ? açıkla bakayım. Anca cak cak konuşursunuz. :s20: :s20:
Bir kişinin dediğini foruma yüklemesen? Bende gördüm ve cevap yazma gereği bile duymadım.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı tuncaboylu

Ghezzal'ı napacağız peki? Larin sol kenarda verimli oluyor Aboubakar'ın oyunu ve mantıklı oyun planı sayesinde. Hulk santraforda iş yapmazdı.

20 maçı aynı 11'le mi başlayıp bitireceksin?

Gerektiğinde N'koudou sola, Hulk sağa, Larin santrafora geçer, şu anki taktiğin ters simetriğini oynardın.

Hocanın eline çok sayıda yeni opsiyon vermiş olurdun.

Çevrimdışı ankarakartal06

Bir kişinin dediğini foruma yüklemesen? Bende gördüm ve cevap yazma gereği bile duymadım.

hocam çok sinirim bozuldu gerçekten. Ve adam bunu da yazmış.

Çevrimdışı celiker1

Bu günlere gelmemizin sebebini zaten biliyoruzda Hulk konusu başka bir şey.Kimse yönetimden Hulk,Mandzukic vs. istemiyordu.Sen yöneticiysen süreçleri doğru yönetmesini bileceksin.Yöneticinden,hocasına hadi Mandzikic dillendirdin olmadı.Üzerine Hulk dillendirirsen o transferi bitirmen lazım.Ya o topa hiç girmeyeceksin yada bitireceksin.Al şimdi Cenk Tosun bile dudak bükülür hale geldi maalesef.Herkes bizi tiye alıyor sağda solda.Durup dururken taraftarının modunu düşürdün.Bu tamamen yönetim beceriksizliği
[ Son Düzenleme: 30 Ocak 2021, 12:44:55 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı underworld

Layiç, hasic, muzmin töre ve olursa boyd transferi de şampiyonluk için büyük transferlerdir.

Gelenlerden çok gidenlere veya gidemeyenlere kanalize olalım.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Layiç, hasic, muzmin töre ve olursa boyd transferi de şampiyonluk için büyük transferlerdir.

Gelenlerden çok gidenlere veya gidemeyenlere kanalize olalım.
Douglas sözleşmesini bizde tamamlayacak gibi duruyor. Lens de daha para kazanamayacağını anlamış, çok para istiyor. Mirin bence gitti. Yönetimin fesih görüşmelerine bu kadar geç başladığını düşünmüyorum. Ama şimdiye kadar gönderememeleri üzücü ve kendilerine yazar.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Ne güzel ya, bu yönetimin bütün hatalarını aklayabiliriz böylece.

Geldiklerinden beri 3. transfer dönemini geçiriyorlar, ama bir türlü sorumlu görülmüyorlar.

Bu taraftar yönetime her türlü anlayışı gösterdi.

Kimse kendilerinden pahalı transfer istemiyor, yıldız transfer delisi de değil. Hulk'u isteyenler yıldız kompleksi olduğundan değil, sisteme cuk oturan bir adam olduğu için istiyor.

Çıkıp "Arkadaşlar Hulk'u alamadık, ama X bir oyuncuyu bulduk. Aynı faydayı alacağımızı düşünüyoruz, hem de çok daha uyguna aldık" dese, kimse kızmaz ve eleştirmez. Git Norveç'ten, İsveç'ten iri kıyım santrafor oynayabilen bir kanat bul, kim ses çıkaracak.

Ama bakıyorsun, diğer adaylar Koita, Livaja, Cenk. Biri kalitesiz, öteki deli, diğeri 6 ay sonra hadi bana eyvallah diyecek adamlar. Oyun tarzları da alakasız adamlar.

Çevrimdışı tuncaboylu

Douglas sözleşmesini bizde tamamlayacak gibi duruyor. Lens de daha para kazanamayacağını anlamış, çok para istiyor. Mirin bence gitti. Yönetimin fesih görüşmelerine bu kadar geç başladığını düşünmüyorum. Ama şimdiye kadar gönderememeleri üzücü ve kendilerine yazar.
Ara transfer dönemi de bitti bitecek, hala 18 yabancımız var.

Hadi Lens ve Mirin'in maaşı yüksek. Şu Douglas'ı Anadolu takımlarından birine kiralasalardı bari, maaşının yarısını falan ödeyip. Bu kadar beceriksizlik olmaz cidden.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ara transfer dönemi de bitti bitecek, hala 18 yabancımız var.

Hadi Lens ve Mirin'in maaşı yüksek. Şu Douglas'ı Anadolu takımlarından birine kiralasalardı bari, maaşının yarısını falan ödeyip. Bu kadar beceriksizlik olmaz cidden.

Douglas'a ne yaptıysak olmamış. Takım da bulunduğu söyleniyor. Oyuncu gitmek istemeyince bir şey yapamazsın. Douglas emeklilik için gelmiş. İstanbul'da sporunu yapıp emeklilik ikramiyesini tüketiyor. Bu Anadolu topçularından kesinlikle uzak durmalıyız diye onun için söylüyoruz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Şimdi biz Livaja' yı hangi mevki için düşünüyoruz?

Çevrimiçi Samet Ç

Şimdi biz Livaja' yı hangi mevki için düşünüyoruz?
Santrafor ama adam santrafor değil  : :D