2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2843799 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimiçi Samet Ç

Çare belli bu arada ismi geçenlerin hepsinden daha iyi yedek santrafor olur.  :D

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Ocak 2021, 01:27:37
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
ahmet nur çebi ne diceksin çok merak ediyorum

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Eeee 4.5 istiyodu bu adam ne oldu :) 2.7 ye gitmiş.
Baskanin 1 milyon teklif ettigine bile süpheliyim
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı ferdi1903

Iyi top oynuyoruz, takim lider, camia havaya girmis, hoca 1-2 transfere okeyim diyior, bu yönetim napiyor tüm olumlu havayi sacma sapan islerle tehlikeye atiyor, acemilik olurda enayilik olmaz, yaziktir günahtir verilen emeklere

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

sezon sonu renklilerin elinde o kupayı görünce hiç mi içiniz acımayacak heyyy yönetim.

Çevrimdışı Erman1903

Hadi geçmiş olsun  :)

https://twitter.com/Atletico/status/1355273053652070401

https://twitter.com/Atletico/status/1355275145007558656

Yönetim kötü koz verdi taraftara, hiç mi düşünülmüyor nereye gelebileceği. Her şey unutuldu millet Hulk oldu. 

Çok güzel reklamını yaptık adamın, hangi parayla alacaksın limit diyorsun. Böyle planlama mı olur, bir de açıklıyoruz taraftara ilahi komedya...

Çevrimdışı nusretaslanturk

Umarım Hulk Brezilya liginin altını üstüne getirmez...

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

Yorgo

Çevrimdışı can1903

Valla Cenk'i sevmem, Beşiktaştayken de sevmezdim ama gelip katkı yapar umarım bari Cenki bitirirler de katkı yapar. Hırslı ve EURO 2020 den dolayı çok katkı yapcağını düşünüyorum
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Ya adam sizden 1 oyuncu istedi bakın harfle de yazayım bir.
6 ayı atlattık 20 maçı atlattık şimdi en kritik eşiğe giriyoruz.
Sen gel kadromuz iyi falan.
Kadronuz batsın, bu kadro mu iyi.
Medya şişirdi takımı, bir de takım uyumu falan hop bizimkilerte tufaya geldi.

Çevrimdışı mourinho1903

Aynen şu an çıktım adaklık kurban arıyorum. 2 dk ofsayt incelemesinden sonra körün bile görebileceği pozisyona ofsayt değil denmiş, Antep'in 2 pozisyonu neredeyse çizgiden çıkmış ve en büyük kozu olan teknik direktörünü kaybedip düşüşe geçmiş olan takımı 2-1 yendiler diye korkudan saklanıyorum.

Yani sen de farkettin mi bilmiyorum son 10 maçtır hangi hafta "göreceksiniz mahvedecekler bizi " dediysen o haftalar hiç de mahvolmadık.. En son g.saray, günümüzü gösterecek temalı bir şeyler yazdın, onlar da bir tarafını tuta tuta gittiler vodafon'dan. Karagümrük kehanetine hiç girmiyorum zaten.

Bu toksik isyanlar yorumuyor mu bünyeyi? Bu hayat bu kadar pesimist yaşamak için kısa değil mi?

Lig sonunda şampiyon olsak göreceksiniz "şampiyonlar liginde koparacaklar kafamızı" yazacaksın. Bunun bir ardı arkası yok mu?

Al altta GS maci oncesi yorumum, link de attim.
GS bizi mahvedecek parcalayacak demisim belli.
http://besiktasarena.com/besiktas-futbol-takimi-2020-2021-sezonu/19-hafta-besiktas-galatasaray/100/

Atiba haric bence guzel kadro, ki Atiba'yi da kabullendim artik, yapacak birsey yok.
Montero Necip yerine oynayacak, hak ediyor da, Ridvan keza oyle.
Hucumda klasik uclu. Ben acikcasi N'Koudouyu beklerdim, zira bu tarz hizli adamlar GS beklerine daha cok sorun yasatti, ama Larin ve Ghezzal'i kesmemesi de normal.
Kulubede silah olarak Mensah, N'Koudou var, enerji katmak icin Necip, Dorukhan var, surpriz kart Ljajic var.

GS'nin ilk 11'ine sasirdim. Etebo'yu hic beklemiyorum. Bir yandan bize ozel almalari kotu, diger yandan da korktugunu gosteriyor. Random bir macta asla cikmazdi (bu arada ben Etebo'yu tercih ederim, hicbir arti katamayacak bir oyuncu). Kulubede onlarda fiziksel olarak bitik Babel ve Feghouli haric silah yok.

Mac oncesi cekiniyordum, ama ben en az 2 gol atariz ve kazaniriz'a oynayacagim.
[ Son Düzenleme: 30 Ocak 2021, 01:36:53 mourinho1903 ]

https://twitter.com/qbasaran/status/1355281222260424706?s=20  kesinlikle katiliyorum bu yoruma.. en azindan su an icin ..

Zaten cenk ve o diğer (...) para verirse ben burda ağır söverim kendilerine. Tamam bir nane yediler okey, bari abou larinle falan devam etsin. Artık abouya bir şey olmasın diye dualar okuyacağız. Abou patladığı an aşağıya doğru çöküş başlar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yönetim kötü koz verdi taraftara, hiç mi düşünülmüyor nereye gelebileceği. Her şey unutuldu millet Hulk oldu. 

Çok güzel reklamını yaptık adamın, hangi parayla alacaksın limit diyorsun. Böyle planlama mı olur, bir de açıklıyoruz taraftara ilahi komedya...
Bu plansızlıkla daha böyle çok hırpalanırlar. Övüneceğiz diye ölen yöneticilerimiz olduğu sürece de bu tip hatalı açıklamalar devam eder. Bize paralı yönetici değil, iş bilen yönetici lazım  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çıksınlar konuşsunlar şimdi her kameraya.

Çevrimdışı celiker1

Sinirlerim tavan yaptı gece gece.Arkadaş biz sizden Mandzukic,Hulk vs. istemiyorduk ki 2 ay öncesine kadar.Bu isimleri kendiniz(yönetim) ortaya atıp taraftarı gaza getirdiniz.Hadi çıkın şimdi işim içinden.Camianın düsen moralini kaldırın yerden!Nasıl bir iş bilmezlik,nasıl bir acemilik?Dua edin SERGEN YALÇIN'a!
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/qbasaran/status/1355281222260424706

kesinlikle katiliyorum bu yoruma.. en azindan su an icin ..
Bu adamın dediği hiçbir şeyi onaylamam.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mourinho1903

Şampiyonluk gitti hadi herkese geçmiş olsun.
Yönetim bu taraftar sizi unutmayacak.
Daha ağır konuşurdum da sezon sonuna saklıyorum.
Bu kadro maksimum ilk 3'e girer.
(...)

(...)Transferle ilgili asil sikinti su; Hulk olmadigina gore ya sacma sapan sekilde gaza gelip Cenk'e dunya kadar para verecegiz.
Muhtemelen Hulk'tan net daha maliyetli olacak, daha az katki saglayacak ve 6 ay sonra ardina bakmadan topuklayacak, 6 ay sonra yine transferle ugrasacagiz.
Ya da Cenk olmazsa tamamen zar atacagiz, bu sene transferde zaten bol bol duses geldigi icin bu sefer zar tutmayacak ve 6 ay sonra gonderecegimiz bir yabancimiz daha olacak.
Sampiyonluk yarisinda da sakatlik yasamayalim diye bol bol dua edecegiz belli ki.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Ocak 2021, 01:37:14
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
(...) attığımiz FO iki günde şu transferi çözmüştü

Aman oyle konusma. Birazdan baslar polyanna papaganlar damlamayi sen nasil sinerjiyi dusuruyorsun, sen gizli ajanmisin, renkli misin vs diye.
Simdiden kolla kendini.
Transferle ilgili asil sikinti su; Hulk olmadigina gore ya sacma sapan sekilde gaza gelip Cenk'e dunya kadar para verecegiz.
Muhtemelen Hulk'tan net daha maliyetli olacak, daha az katki saglayacak ve 6 ay sonra ardina bakmadan topuklayacak, 6 ay sonra yine transferle ugrasacagiz.
Ya da Cenk olmazsa tamamen zar atacagiz, bu sene transferde zaten bol bol duses geldigi icin bu sefer zar tutmayacak ve 6 ay sonra gonderecegimiz bir yabancimiz daha olacak.
Sampiyonluk yarisinda da sakatlik yasamayalim diye bol bol dua edecegiz belli ki.

Cenki başlarına çalsınlar çöp cenki. Eğer cenk buraya gelirse onun da ben ......
Yav geç şampiyonluk yarışı mı kaldı sattılar şampiyonluğu, ben bugünü unutmayacağım.
Sergen isim söylemekte hatalıydı, buna kabulum ama sergen bu sezon artık bütün maçları kaybetse bile kendisine tek kelime etmeyeceğim. Artık gözümde yüzde yüz suçlu yönetimdir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hareketli saatler hala devam ediyor... O stoperlerle boşa ilgilenmedik  :tabe:

https://twitter.com/DiMarzio/status/1355282623514476546

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Cenki başlarına çalsınlar çöp cenki. Eğer cenk buraya gelirse onun da ben ......
Yav geç şampiyonluk yarışı mı kaldı sattılar şampiyonluğu, ben bugünü unutmayacağım.
Sergen isim söylemekte hatalıydı, buna kabulum ama sergen bu sezon artık bütün maçları kaybetse bile kendisine tek kelime etmeyeceğim. Artık gözümde yüzde yüz suçlu yönetimdir.
Valla Sergen'e bende tek kelime edemem şampiyon yapamazsa.

Çevrimdışı mourinho1903

Bu adamın dediği hiçbir şeyi onaylamam.

Adam birde elindeki oyuncunun maasini odemenin, elinde tutmanin vs cok buyuk matah bir ismis gibi yazmasi asil tuhafima giden.
Rakipler catir catir guclenirken biz hala kendimizi kandiriyoruz. Takimin ihtiyaci da belli, kadronun yas ortalamasi da belli, sakatlik gecmisi olan oyuncular da belli.
Hala herkes sanki 15 puan ondeymisiz gibi konusuyor, onu anlamiyorum. FB alt tarafi 2, GS de 2 (mac eksigiyle) puan gerimizde. 1 hafta sonra 3. olabiliriz, ama herkes
sanki 15 puan ondeymisiz gibi konusuyor.

Çevrimdışı levitate

Hareketli saatler hala devam ediyor... O stoperlerle boşa ilgilenmedik  :tabe:

https://twitter.com/DiMarzio/status/1355282623514476546
kesin alacaklarına karşılık salacaklar
bipbipbupbup

Valla Sergen'e bende tek kelime edemem şampiyon yapamazsa.

Burda en karşı gelen en sevmeyen insan benimdir, ama ben kimsenin hakkını yiyemem Allahtan korkarım. Bu adama artık a harfi desek bile çarpılırız. Bu aşırı yetersiz kadroyu sen gel ne hale getir larinlere 8 milyon eurolar falan beğenilmesin, ayaksız töreden bile ümit bekleyecek hale getirsin. Bu adam 6 aydır ya 6 aydır transfer istiyor. Bir tane istiyor. Alıcaksın kardeşim alıcaksın bu kadar basit, bana limitmiş falan caz yapmasın kimse.

Çevrimdışı levitate

ya hadi hulk gelmedi ya da almadınız eyvallah

alternatifi cenk :D adam bitmiş, instagram fenomeni gibi takılıyor, etkileşim kasmaya çalışıyor anca gelip ne katkı verecek bize allah aşkına

livaja daha ilginç bir tercih en azından merak ederiz adam ne yapacak diye
bipbipbupbup